Şimdi Ara

Erdoğan'dan Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan'a dava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6 yıl önce şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine dava açtığını duyurdu.


    Türkiye günlerce 12 Nisan 2018’de Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ı konuştu. Baba Şaban Vatan, kızının intihar etmediğini “öldürüldüğü”nü iddia etmişti. Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine dava açtığını duyurdu.


    Erdoğan'ın kendisine dava açtığına ilişkin e-Devlet görüntüsünü paylaşan Vatan, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:


    Erdoğan'dan Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan'a dava


    Vatan'ın yaptığı paylaşımda, söz konusu davanın ilk duruşması 22 Mayıs'ta saat 14.00'da görülecek.


    T24




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 21 Nisan 2024; 11:50:18 >







  • Canikli'nin yakınları olmasa bu iş çözülürdü.


    Böyle de ahlaksız bir düzendeyiz!

  • Adamin canindan can gitmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu bilmiyorum. Neden Erdoğan adama dava açıyor?

  • Adam zaten Kızını kaybetmiş yetmemiş hapis cezası-para cezası vermeye çalışıyorlar. Başkalarının acılarından beslenen herkesin aynı acıları tatması dileğiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir konu açmışsınınz dava ortada yok amacınız bilgi vermekmi aldı yaratmı ben algı olarak görüyorum.Erdoğan'dan Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan'a dava 

  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    sebebi 2020-2021 yılı arasındaki hakaretlermiş...


    Alıntı

    metni:
    ...
    Vatan’ın 9 Kasım 2020’de Gazeteci Metin Cihan’ın Erdoğan’ın fotoğrafı olan paylaşımına yazdığı “Bu bana İsrail Cumhurbaşkanı’na ‘Sen çocuk katilisin’ dediği zamanı hatırlattı. Kimler kimlerin yolundan gidiyormuş meğerse” yanıtı suçlamaya gerekçe gösterildi. Aynı tarihte Vatan’ın sosyal medya hesabındaki “Yavrumun canına kıydınız. Lanet olası partinin gücüne sığınarak örtbas ettiniz. O lanet partinin mensupları hâlâ toplumun yüzüne bakıyor. İnşallah baş zalimle paramparça olursunuz” ifadeleri hakaret iddiasıyla soruşturmada yer aldı. Aynı zamanda 10 Kasım 2020’de bir kullanıcın “Sayın Cumhurbaşkanı’nın ve Sayın Berat Albayrak’ın bugüne kadar birbirlerinden gizlediği şeyler ifşa olunca halat koptu” paylaşımına Vatan’ın “Asıl tilki hâlâ kümeste” yanıtı da Cumhurbaşkanı’na “hakaret” sayıldı. 24 Mart 2021’de düzenlenen AKP kongresine ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya paylaşımına Vatan’ın “Bütün katiller, tecavüzcüler, hırsızlar, ahlaksızlar, vatan hainleri, cehaletin sapıklıkları lebalep toplanmış bu ülkenin tarihine kara leke olarak” yanıtı da dosyada yer aldı.
    ...


    Şaban Vatan'a Cumhurbaşkanına hakaret davası: 'Vicdansızlıktır' - Evrensel




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 22 Nisan 2024; 17:9:59 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.