Şimdi Ara

ERDOĞAN'DAN SEÇİM VAATLERİ: DAHA FAZLA DEMOKRASİ,REFAH,HUZUR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
11.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünyadaki bazı devletlerin gelir vergisi oranlarını ekliyorum ilk sıra aile 2 çocuklu ikinci sıra bekar elemandır

    ERDOĞAN'DAN SEÇİM VAATLERİ: DAHA FAZLA DEMOKRASİ,REFAH,HUZUR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yıldır ülkeyi ben yönetiyorum zaten.

    "Yersen" demek isterdim. Ama hakikaten yiyorlar, durduramıyoruz.
  • oha bu demokrasi ,huzurlu , ferah halimiz miydi?

    bir de bunun dahasını mı göreceğiz

    eksik kalsın evlerden ırak aman.
  • Bunlar iyi günlerimiz yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insanda utanma arlanma hiç mi olmaz , hiç mi yüzü kızarmaz bi insanın , abi vallahi yeter artık yeter , milyonlarca genç işsiz , diyor ki iş var , gençler iş beğenmiyor , yanlış !!! Gençler asgari ücreti beğenmiyor köle gibi 12 saat çalış , dışarda yemez içmez , giyinip kuşanmazsan , kız arkadaşın , arkadaşların olmaz , sağlığın bozulmaz , ailene katkıda bulunmazsan evet asgari ücret ozaman beğenilir ve gençler işsiz kalmaz !!! Gençler diyor ki ben bu asgari ücrete çalışmam , param da varsın olmasın , başı boş takılırım , kimse köle değil !

    Gariban halk borç içinde , insanlar et yiyemiyor , insanlar sebzede yiyemiyor ! Bu ülkede artık hayvanlar bile saman yiyemiyor saman bile dışarıdan dolar la ithal ediliyor !

    Önceden camiye giderdim , inanırmısınız 5-6 senedir camiye gitmiyorum çünki bu insanlar müslümansa , ben degilim , çünki benim allahım bu insanların allahı olamaz , eger oluyorsa bu insanları helak etmesi lazım , çünki bunlar yalancı , çünki bunlar vatan topraklarını yabancılara dolar karşılıgında satanlar ! Çünki bunlar dün dostumuz , kardeşimiz , abimiz , insanımız dediklerini 3 gün sonra satanlar !

    Çünki bunlar kendi halkını ayrıştıran , ötekileştiren !!! Çünki bunlar gerçekleri yasaklayanlar , çünki bunlar din düşmanlıgı yapanlar , hmmm hristiyan kafir bunlar , hmm yahudi kafir bunlar , hmmm arap bunlar eskiden putperestiler , hmmm türk bunlar bunlar varya kafatascı !!!

    çünki bunlar süleyman şah türbesinin topragını korkudan bırakıp kaçanlar ! Savaşıyoruz ya neden süleyman şah türbesinin topragı için savaşmadık !

    Kendisine başkomutan hangi savaşa katıldın da mehmetçigin yanında çarpıştın ! Türkiye cumhuriyetin de insanlar birbirlerinden nefret ediyor sen o sun , sen bu sun diye teşekkürler , helal olsun !

    kurtuluş savaşında ingilizlerin yapamadıgını bu adam geldi 16 senede başardı! Kimse kusura bakmasın ben askerligimi 15 ay yaptım , şuan seferberlik emrim çıksa savaşa gitmem niye kim için gidicem ! Düşman evime gelirse evimi savunurum ama gidipte savaşmam böyle bir başkan için !

    Ben utanıyorum nasıl bir ülke lideri , kendine bu yazılanları yazdırır , utanıyorum , sıkılıyorum !
    Bakın fox harici ülkemizde ki tüm tv ve radyo kanalları yalancı amcamın elinde evet ve ben tarafsızca her kanalı izliyorum , nasıl olurda ben söylediklerine kanmıyorum da , akp ye oy verenler kanıyor anlamıyorum ? Abi akp lilere özel maaş mı var 4-5 bin tl , akp liler günde 6-7 saat mi çalışıyor ? akp liler her istedigini yiye biliyor mu ? yollar köprüler akp lilere bedava mı ? hayat akplilere ucuz iken , bütün tüm bunlar diger insanlara mı pahalı ! Anlamıyorum ki allah rızası için dediklerin den mi yoksa !

    O zaman son söz ALLAH RIZASI İCİN bu insanlara oy vermeyin be amca , abi , abla , teyze , kardeş , insanlarım lütfen !!!! lütfen , artık , kim bu ülkenin insanına refah vermiyorsa o seçilmesin lütfen refah veremiyorsan , huzur veremiyorsan gitsin bu insanlarda anlasın hmmm benim artık çalıp çırpmamam gerekiyor , halka hizmet ülkeye hizmet etmem gerekiyor !!! Vatan topraklarını satmamam gerekiyor demeleri lazım oy alabilmek icin !!!




  • Daha fazla bağımsız yargı nedir biri açıklasın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Cevap veriyorum: şuan ki yargı daha az bağımsız demek. Yani seçimden sonra yargı birazcık daha bağımsız olacak ya işte şuanda onun biraz daha bağımlı halini yaşıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Ufacık beyinleriniz var.



    Yanlış olana itiraz edip herşeyi doğru yapmak yerine, "ama bu kötünün iyisi" diyerek yalana dolana katlanıyorsunuz.



    Unuttuğunuz bir çok şey var güzel kardeşim. Sen halksın, onlar ise senin tercihlerin ile başta duran ve sana hizmet vermek için görevlendirdiğin kişiler. Polis gibi. Onlar hem senden çok paralar alıp çok daha güzel hayatlar yaşıyor, hem de senin kralın olup sana istediğini yaptırabiliyor şu an. Bunlara itiraz etmek yerine halen savunmak bana mantıklı gelmiyor.



    Kafanı kaldır ve de ki; "ya kardeşim bunların hepsi bizi soyuyor, hepsi yalancı. Yalancının iyisi kötüsü olur mu? Ya kendilerine çeki düzen verip adam gibi yönetirler ülkeyi yada biz halk olarak adam gibi olanları çıkaralım sizin yerinize "



    Tabi yukarıda ki şu sözü diyebilecek bir iraden var mı? Hayır. Yalana dolana destek vermek Kul hakkıdır. Siyasette ki yalana dolana destek veren kişiler bir çok kişinin hakkına gitmiş oluyor esasen. Dinin az çok sana öğretiyor bunu. Gerçi RTE daha değerli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu seçimde oy kullanamıyorum askerlikten dolayı. Lakin insanları her seferinde aynı vaatler ile koyun yerine koymak nedir ya 🤔 helal olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Duraklara bunu asmışlar, zorla istihdamla büyüyormuşuz arkadaşlar. Ondan sonra burada şunu diyorlar, istikrar olmazsa yada akapa kazanmazsa büyük şirketler zenginler kaçarmış.

    Yahu sen neden kaçtıklarını görmüyormusun, adamlar her yeri ele geçirdi, yandaşına peşkeş çekti, birde başkan olunca düşünsene, adamlar bunu görüp şimdiden paralarını mallarını kaçırıyorlar.



    ERDOĞAN'DAN SEÇİM VAATLERİ: DAHA FAZLA DEMOKRASİ,REFAH,HUZUR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 27 Nisan 2018; 8:21:0 >




  • Ağam eğleniyiiir benimle :)
  • Fb beşiktaş maçında provakasyon var dedi ertelenmesi gereken maç aynı dakkadan oynanıcak kararı verildi işte başkan demokrasisi .işte güçlü reis .bi kişinin dediği olsun ne gerek var çok başlılığa ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Bu adam gibi adam koltuga oturdugunda egitim hakki gibi butun dunyada temel bir hak olan seyi turban giyimli meleklere vermiyordu bu devlet.



    Neredennn nereye. Artik bilimde ilerledik ucak helikopter yapiyoruz. 15 yil once turbanli kadinlar universitelerini okudu muhendis oldu turkiye birden cag atladi masaya rusya ve abd ile oturur oldu. Eskiden selam versek alan yoktu o kadar yobazdik ki
    İronik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demokrasi, refah, huzur ve en komiği de bağımsız yargı
  • Akp ye oy verenlere koyun mal makarnacı vs vs demek yerine Neden sadece belli bir kesim chp ye oy veriyor sorusunu kendimize sormadıkca ve bunun yanıtını bulamadığımız sürece bu böyle devam eder..



    Akp bu insanlara secimlerde yardım dağıtarak mı 15 senedir her seçimde kazanıyor sanıyorsunuz. bu çok komik.

    veya akp ye sadece cahil kesim mi oy veriyor ? Çok saçma en zorda olanlar zaten o kesim. Oy aldıgı bölgelere bakın fakir fukaranın yaşadıgı yerler.

    Akp her zorda kaldıgında chp zamanında şunlar oldu ismet paşa zamanında bunlar oldu biz gelmeden önce ülke bu haldeydi şindi biz geldik onların yaptıklarını değiştirdik diyor ve malı götürüyor.



    Sen inönüye Atatürk e laf f edemezsin diye bağırmak yerine

    İşte neyi değiştirmiş onları iyi görmek gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyadaki diğer devletlerde her mala kdv, ötv, deprem vergisi, telsiz vergisi, trt vergisi göz üstünde kaş vergisi, bunların stopajı, stopajın bilmemnesi var mıymış onları da yaz



    Olmadığı için adam İngiltere’de eski model jaguar’ı rahat rahat 6000 birim parasına, porsche’yi 10 bine filan alıyor. Bizde on bine şahin var mı merak ediyorum. 84 model reno station var ama biz sattık tenekeleri pastan delinmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 27 Nisan 2018; 8:41:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülke karadeniz fıkralarına döndü. ben sinirlenmekten sıkıldım artık.
  • Kandırılma mı? Birisinden bulaşmıştır, yada ustasından öğrenmiş, boynuz kulağı geçer!!!

    ERDOĞAN'DAN SEÇİM VAATLERİ: DAHA FAZLA DEMOKRASİ,REFAH,HUZUR


    quote:


    Bizden de birilerini kandırmış olabilirler, ayrılanlar olabilir
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gül'ün içinde olacağı bir senaryoda AKP içinden bazı isimlerin de bulunduğunu bildiğini belirterek, "Bizden de birilerini kandırmış olabilirler" dedi.

    Muhalefetin 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ortak aday gösterme ihtimali giderek zayıflarken, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu konuda ilk kez açık bir değerlendirme yaptı. Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu’nun haberine göre; Erdoğan, Gül'ün böyle bir senaryo içinde yer almasına üzüldüğünü belirterek "Olanda bir hayır vardır" dedi. Edinilen bilgilere göre, Erdoğan'ın kurmayları ile 24 Haziran seçimlerine yönelik yaptığı değerlendirmede, Abdullah Gül ile ilgili iddialar da gündeme geldi. Kurmaylarının, Gül'ün bu çıkışma yönelik eleştiriler yöneltmesi üzerine Erdoğan'ın, "El-hayru fi mâ vak'a" (Vaki olanda hayır vardır) hadis-i şerifini hatırlatarak, "Açıkçası üzüldüm. Ama yapacak bir şey yok. Siz de bu konuda polemiklere girmeyin. Kendi vizyonumuzu ve projelerimizi, yatırımlarımızı anlatalım. Hiç kimse endişe etmesin. Seçimlerle ilgili bir endişemiz yok" dediği öğrenildi. Erdoğan, Gül'ün içinde olacağı bir senaryoda AKP içinden bazı isimlerin de bulunduğunu bildiğini belirterek, "Bizden de birilerini kandırmış olabilirler. Ayrılanlar olabilir. Tek tek, isim isim biliyorum bu kişileri. Kim kiminle görüşüyor, biliyorum, ne yapmaya çalıştıklarını biliyorum. Ama biz işimize bakacağız. Kendileri bilir" diye konuştu.

    HERKES TEMAYÜLE GİRECEK

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçimleri için adaylık başvurusu yapanlardan, mevcut milletvekilleri hariç, herkesin temayül yoklamalarına girecekleri konusunda uyarıda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki kısa bir süre var ama temayülleri mutlaka yapacağız. Biz bu konuda tecrübeliyiz. Kısa süre içinde tamamlanacak ve sonuçları komisyonda değerlendireceğiz" dedi.

    TEŞKİLATLARI BOŞALTMAYIN

    Erdoğan, milletvekili adayı olmak için teşkilatlarda yaşanacak istifalar konusunda da kurmaylarını uyardı. "Adaylık için çok sayıda istifa olursa teşkilatlar boşalır. Buna izin vermeyin" diyen Erdoğan, teşkilatların seçimlerde sağlam durması gerektiğini söyledi. AKP yönetiminden edinilen bilgilere göre, genel merkez yönetiminin yeni seçilen il başkanlarının adaylıklarına soğuk baktığı, ancak en az üç dönemdir il başkanlığı yapan 15 civarındaki il başkanına milletvekili adaylığı başvurusu yapabilecekleri mesajı verildiği öğrenildi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmaylarının 20'nin üzerinde 3 dönemlik milletvekili bulunduğunu hatırlatması üzerine de "Biz mümkün olduğu kadar 3 dönem kuralını uygulamaya çalışacağız. İstisna olur mu? Bilemem" dedi. 6 Mayıs'ta yapılacak İstanbul il kongresinde açıklanacağı belirtilen ve Erdoğan'ın 'Manifesto' olarak nitelendirdiği seçim beyannamesi de AKP'nin yetkili kurullarında masaya yatırıldı. Erdoğan'ın, "Bu manifesto bizim çok önemli. Yeni bir başlangıç yapacağız. İddialarımız olacak" dediği belirtildi.

    ERDOĞAN'IN ADAYLIĞI İMZAYA AÇILDI

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin grup kararıyla aday gösterilecek. Bu doğrultuda, "24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aday gösteriyoruz" başlıklı imza listesi, dün akşamdan itibaren oluşturulmaya başlandı. Bugün ve yarın da imza alınmaya devam edilecek.

    https://odatv.com/bizden-de-birilerini-kandirmis-olabilirler-ayrilanlar-olabilir-27041857.html




  • Dediklerini yapacağından değil. Yapacak olsa yapardı şuana kadar. Anket yaptırıyor, halk ekonomi ve adalet iyi değil diyor. Neyden şikayet varsa kürsüye çıkıp onu düzeltecez diyor. Makarnayı dayıyor sonra kafalar güzel oluyor milletin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş 2017 de demiş erken seçim olur diye.!

    ERDOĞAN'DAN SEÇİM VAATLERİ: DAHA FAZLA DEMOKRASİ,REFAH,HUZUR


    quote:


    Halitisci
    ‏ @Halitisci

    Halitisci Retweetledi: Halitisci

    RTE seçim hazırlığına başladı.ABD taviz istiyor ama yapamıyor.
    ABD ye verdiği sözleri tutması için başkan olması şart.
    Uyanın ve hazırlanın.

    Halitisci ekledi,
    Halitisci
    @Halitisci
    2019 söylemi gerçekçi değil.Kanun İlk genel seçim ve CB seçiminde yürürlüğe girer diyor.RTE beklemez
    #HAYIR da da EVET de de Erken seçim VAR
    14:57 - 17 Ağu 2017

    https://twitter.com/Halitisci/status/898302811129229312




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.