Şimdi Ara

Erdoğan'dan şok Türkçülük açıklaması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
0
Favori
74.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
417 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ülkede 50 milyon Türk varken 25 milyon Kürt var...BU KÜRTLER MECBUR MU SENİN TÜRKÇÜLÜK ANDINI OKUMAYA...Burası Türkiye ve bu ülkede yaşayanlarda Türkiye Halklarıdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çünkü islâmın sahibi, ırkçılık yapma ancak benim dinimi arz üstünde yayın diyor.

    Elma ile armutu iktibas etmeyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk768

    Ant ile türk olunuyorsa bu kadar hdp'li terör seviciler nereden çıkıyor hangi okulda okudular bunlar geçin bu işleri. İstiklal Marşı dışında ant/marş tanımıyoruz.Ezanı türkçe yapan gafil bide ant yazmış vahamete bak sen.
    Kafaya gel. Senin mantıktan gideyim öyleyse. 1400 yıldır ezan okunuyor da ne oluyor? İslam dünyasının rezil ve sefil hali ortada. Orta Doğu ülkeleri olmuş sana b.k çukuru. Okumayın öyleyse ezan mezan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 23 Ekim 2018; 21:43:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    Kafaya gel. Senin mantıktan gideyim öyleyse. 1400 yıldır ezan okunuyor da ne oluyor? İslam dünyasının rezil ve sefil hali ortada. Orta Doğu ülkeleri olmuş sana b.k çukuru. Okumayın öyleyse ezan mezan.

    Alıntıları Göster
    offf kapağa bak helal olsun ırkdaşım
  • Erdogan hakli. Bu irkcilara inat Erdogan’a oy verebilirim, cunku bunların hakkindan ancak Erdogan gelir.



    AKP’liler de korkaklar... Savunsaniza lan reisinizi. Bana mi kalacakti RTE’yi savunmak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşma metnini koy buraya herkes kendi okusun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun kaynağı nedir? Bana biraz fotomontaj gibi geldi, grafik tasarımlarla uğraşan biri olarak.

    Bunu sormaya mecburum, çünkü Allah bir "Fasık" size bir haber getirdiğinde araştırın diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokens

    Ya ne alakası var abi? Sen bu topraklarda yüzyıllardır kürtlerle beraber yaşıyorsun. Türkiye cumhuriyeti burası.

    Sizin bu saçma düşünceleriniz yüzünden zaten HDPKK kürtleri kandırıp oyunu alıyor işte. Türkler bize zulmediyor bizi yok sayıyor hor görüyor diye diye kürtleri yanına çekiyor.

    Andımızın okunmasına ben de karşıyım evet.
    Senin deyiminle TÜRKÇÜ olan arkadaşlarım da dalga geçerek okurdu her sabah öğrenci andını.

    Elhamdulillah soyum Türk gurur duyuyorum ancak hiçbir zaman ırkçılık yapıpta bir başka ırktan üstün görmüyorum. kimse istediği ırkta doğmuyor.

    Tercih olsaydı "suriyelilere kimlik verilecek türk vatandaşlığına geçirilecek" falan diye ağlamıştınız ya bi ara o zaman da öyle derdiniz.

    İnsan olmakla övünmek gerek ırkla değil. Bu tip söylemler yüzünden kürtler HDP gibi terör partisine karşı sempati duyuyor.

    Ayrıca evet CHPKK diyoruz. HDP ile işbirliğine açığız yapacağız diyen de bizzat kendileri zaten.


    Ayrıca bir Ak partili olarak söylüyorum seçimlerde HDP ile en ufak yakınlaşma gösterirlerse yemin ederim oy kullanmayacağım Ak parti benim için de bitecek. Yapacaklarını sanmıyorum ama böyle bi durumda hiçbir partiyi desteklemem artık.

    sen Türk falan değilsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ölene denk Rteeeee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık akli melekelerini yitiriyor , ülkenin geleceğini mahvetmek üzere , andımızı kaldırması zaten atatürk düşmanlığının en büyük göstergesi , atatürk ün tırnağının kiri bile olamazsınız . Atatürk özel biriydi . Kurtuluşumuz için gönderildi . Görevini yaptı ve gitti . Ne şaşalı bir yaşamı oldu ne lüks , ülkeyi iran veya ırak veya suudi arabistan yapmadı diye nefret ediyorlar . Umarım nefretlerinde boğulurlar. Ülkedeki yarı okulları imam hatip yaptılar sanki herkes cami hocası olacak .

    Ülkenin bilime , teknolojiye ihtiyacı var , dünya geleceği için farklı düşüncelere ve sorunları çözecek farklı bakış acılarına ihtiyacı var , matematiğin ders sayısının haftada en az 20 saat olması gerekli ,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk768

    Ak parti ittifak ile mi %50 oy aldıda %35'e inecek komik olmayın mhp baraj altı gözükmesin diye oy atıldı şırnakta hakkaride %10 civarı mhp oyları var sence kim attı bunları.
    Ne barajı o? İttifak partilerinde yuzde 10 barajı yok ki. (İttifak toplamı yüzde 10 olması yeterli)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Mhp'yi seçim öncesi aşağıladılar baraj altı kalacak onun için ittifak yaptı diye buna karşı cevap verildi olay bu.Bütün anketlerde baraj altı gösterdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 23 Ekim 2018; 22:12:58 >
  • 35 25 15 10 8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ne Mutlu Bulgarım Diyene" zihniyetini uygulamaya çalışan Bulgar rejimine karşı çıkan bir Türkçünün yazısı"

    14. yüzyıldan beri Bulgaristan'da yaşayan Türkler,

    İsimleri Bulgar isimleriyle değiştirilen, anadillerini konuşmaları yasaklanan, gözaltında ağır işkenceler gören Bulgaristan Türkleri, son çırpınışlarını sergileyen komünizmden kaçıyordu. Asimilasyon çalışmaları Türk azınlığının eğitim seviyesinin yükseltilmesiyle başladı. 1943-44 öğretim yılında 424 Türk Okulu, 871 öğretmen ve 37.335 öğrenci bulunurken, 1949-50 yılında bu rakamlar sırasıyla 1.199, 3.307 ve 105.376'ya yükseldi.Türk azınlığının dini yaşamına ve geleneksel kıyafetlerine de müdahale etti. Medreseler ve kuran kursları kapatıldı. Başörtülü Türk kadınları baskı altında kaldı. Bulgaristan Türkleri huzursuzdu. 16. yüzyıldan 19. yüzyıla kadar, Türkler Bulgaristan'da çoğunluğu oluşturuyordu. Oysa 1934'e gelindiğinde, resmi rakamlara göre 618 bin Türk nüfusun yalnızca %10'unun teşkil ediyordu. Bu bir Türklerim grubu için yadsınamayacak bir rakamdı. Eğer Türklerin sayısı azaltılırsa asimilasyon daha hızlı ilerleyebilirdi.

    Rejimin hedefinde yine Türk okulları vardı. Artık bu okulların sistematik bir şekilde ortadan kaldırılmasının vakti gelmişti. 1973'ten itibaren Türkçe seçmeli derse dahi müsaade edilmeyecekti. Türk basını da Türk okulları gibi yavaş yavaş yok edilecekti. Komünist parti döneminde Bulgaristan'da 5 Türkçe gazete, 1 de Türkçe dergi yayımlanmıştı. Zamanla yalnızca 1 tane Türkçe gazete kaldı. Onun da içindeki Türkçe sözcük sayısı her geçen gün azalıyordu. Resmi tarihin değiştirilmesi asimilasyonun bir başka önemli ayağıydı. 70'lerin sonundan itibaren, aslında Bulgaristan sınırları içinde Türk diye bir grubunun bulunmadığı, bunların Osmanlı döneminde Müslümanlaştırılmış Bulgarlar olduğu yazılmaya başlandı. Ya Bulgar olduklarını söylecekler, ya da ülkeyi terk edeceklerdi... "Ya Bulgarım de, ya da defol"! 1

    Tarih kitaplarının değiştirilmesi aslında yaklaşan fırtınanın habercisiydi. 1982 yılında Cumhurbaşkanı Kenan evren Bulgaristan'ı ziyaret etti. 1954'ten beri Komünist Parti genel sekreterliğini yürüten Todor Jivkov, Sovyet lideri Gorbaçov'a Evren'le aralarında geçen konuşmayı şöyle özetleyecekti: "Ben Evren'e kesin olarak şunu söyledim. her şeyleri var ama bu halk Türk halkının bir parçası değil ve onların nasıl yaşayacağı ve ne yapacağı sizi ilgilendirmez. Bu halk Bulgaristan'ın bir parçası…2" Jivkov asimilasyonun yeterince hızlı ilerlemediğini düşünüyordu ve 1984'te sert asimilasyon dönemini başlattı. Camiler ibadete kapatıldı. Bazıları ambara dönüştürüldü. Yalnızca ihtiyarların camiye gitmesine izin veriliyordu. Hacca gitmek ve hatta sünnet bile yasaklanmıştı. Sünnet edilen çocukların anne ve büyükanneleri 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılıyordu.Bulgaristan Türkleri cenazelerini bile diledikleri gibi kaldıramıyordu. Cenazenin yıkanma usulü yasaklanmış, Arapça ve Türkçe yazılı mezar taşları paramparça edilmişti. Türkçe konuşma yasağı "sert" asimilasyonun bir diğer önemli ayağıydı. Yasak büyük küçük dinlemiyordu. Uymayanlar para cezasına çarptırılıyordu. Bulgarca bilmeseler dahi...

    Türk isimleri Bulgarlaştırılıyor Jivkov'un en ağır asimilasyon darbesi anadilin yasaklanması değildi. Aklında öyle bir teknik vardı ki Bulgaristan Türklerinin bilinçaltını alt üst edecekti...


    Ve yazısını "Ne Mutlu Türküm Diyene" diye bitirdi. Ve yazının bir yerinde Türküm demeyen her TC vatandaşının hain olduğunu da ilan etti.

    Bir kaç ufak hatırlatma.

    1. O arada Türkiye'de; Kürt diye grup yok, müslümanlaşmış Ermeni var. KÜRT diye bir şey yok, Kürt ismi kart kurt sesinden türemiştir.

    2. O arada Darbeci Kenan Evren Bulgariatan'a gidip Türklere zorla Bulgarım demesi diktesi yapılmaya çalışılan Türk asıllı Bulgarların Türklük haklarını Bulgaristandan talep ederken o arada Türkiye'de Kürtlere Türk olduklarını dikte etmek için hapishanelerde dışkı yediriliyordu. "Ya Türküm de ya da öl!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 23 Ekim 2018; 22:45:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Irkçılık yapmak dese anlayacağımda türkçülük diyince ben türk halkının çıkar ve menfaatlerini korumak anlıyorum, bir Türk olarak ne yapmam lazım acaba Mozambik halkı için mi çalışayım daha öncede türk milliyetçiliğini ayaklarımın altına alıyorum dediydi resmen kavramları karıştırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asdfg12

    Irkçılık yapmak dese anlayacağımda türkçülük diyince ben türk halkının çıkar ve menfaatlerini korumak anlıyorum, bir Türk olarak ne yapmam lazım acaba Mozambik halkı için mi çalışayım daha öncede türk milliyetçiliğini ayaklarımın altına alıyorum dediydi resmen kavramları karıştırıyor.
    Araplar için çalışmalısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    Türklüğünden utanan, parti bağımlısı bir troll için boşuna dil döktün. Bunların kendi düşünceleri yoktur, tepeden ne emredilirse ona uyarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokens kullanıcısına yanıt
    hiç bir kürt kandırılacak kadar salak değil bunu bil.
    kürtler toprak ve özgürlükleri için savaşıyor. Kimse kimseyi kandırmıyor.

    Türkleri yumuşatmak için kandırılmış kürtler efsanesi söylenir. 3 yaşında çocuk mu eline lolipop ver dağa çıkart ?
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    tomasino01 kullanıcısına yanıt
    Haçlı zihniyetler rahat bıraktı mı ki sefillikten çıksın her yeri sömürdüler okyanuslar ötesine kadar nasıl düzelecekler.Ezanı karıştırma bu ülkede biz varken 1 tane camide ezan sesi kısılmaz bahanesi yok öyle şeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 23 Ekim 2018; 23:26:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk768

    Haçlı zihniyetler rahat bıraktı mı ki sefillikten çıksın her yeri sömürdüler okyanuslar ötesine kadar nasıl düzelecekler.Ezanı karıştırma bu ülkede biz varken 1 tane camide ezan sesi kısılmaz bahanesi yok öyle şeyin.
    O zaman haçlı zihniyetin inancı doğru. Baksana onlar dünyanın en gelişmiş ülkeleri konumuna gelmişler. İslam devletleri de bir o kadar dibe batmışlar. Cahillik ve bilgisizlik batağında yüzmeye devam ediyorlar.

    Bu arada o ezanın susmasına en başta o Haçlılar izin vermez sen merak etme. Sen istesen dahi susturamazsın yani. Adamlar bu toprakları kontrol etmenin bir numaralı yolu olarak İslam'ı görüyorlar zaten. Bu güzelim silahı bırakacak kadar aptal değiller. Şu yüz yıl içerisinde tam aydınlanmanın eşiğindeyken Orta Doğu'ya öyle bir operasyon çektiler ki bütün coğrafya tekrardan din batağına saplandı. Afganistan, Irak, İran... Kanlı devrimlerle tekrardan eski Arap kültürüne, yani cahilliğe dönmelerini sağladılar. Şimdi de bir güzelce inek gibi sağıyorlar bu toprakları.

    Kısacası endişelenme. Aksi bir durum olursa en başta Emperyal-Siyonist gruplar gelip zorla dinletir sana o ezanları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 23 Ekim 2018; 23:37:10 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.