Şimdi Ara

Erepublik - En Detaylı Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle söylemem gerekiyor ki ben Erepublik'i 4 gündür oynuyorum ve böyle bir strateji oyunu oynamadım. Samimi olarak söylüyorum ki bu kadar Türk arkadaşı bir arada birbiriyle hiç karşılık beklemeden yardımlaşarak oynaması şaşırtıcı geldi ama helal olsun diyorum bizlere oyunu arkadaşlar çok güzel organize etmiş.
    Öncelikle oyunun birkaç önemli (diğer web tabanlı oyunlarda hala olamayan) özelliğini anlatmak istiyorum sizlere. Diğer oyunlar gibi bişeyleri yapmak için 5 er 10 ar dk. beklemiyorsunuz, vaktinizi boşa harcamıyorsunuz. Herkes birbiriyle çoğu oyunda görmediğim kadar yardım etmek için ' uğraşıyor ' . Level atlamak için amele gibi sabahtan akşama kadar da uğraşmanız gerekmiyor. Oyun sade ama bir o kadarda ince detayı olduğu için oynaması bana eğlenceli geldi. Hayatınızda çok büyük vakitler ayırmayız gerekmiyor. Günde yarım saat bile fazla diyebilirim ( Ama ben şu an oyunun tüm detaylarını öğrenmekle geçirdiğim için bütün günüm gidiyor o ayrı ).

    Oyuna buradan kayıt oluyorsunuz arkadaşlar ;

    http://www.erepublik.com/en/referrer/Lola+Dumper

    Burdan kayıt olarak benim referansımla kayıt olmuş olacaksınız arkadaşlar.Bu hem size hem de bana yarar sağlıyor. Şöyle ki siz kayıt olduğunuzda ben sizden kendinizi geliştirine kadar sorumlu olucam. Size oyunda bir çok bağış yapmakla hükümlü olucam yani ekmek, para, gerekli görevlerde yardım ve aklınızın takıldığı her konuda diyebilirim.

    Şimdi üyelik aşamalarını anlatmak istiyorum oldukça basit.

    Oyuna Kesinlike facebook vs. gibi bağlantılarla bağlanmayın arkadaşlar ileride bir kaç problem yaratıyormuş öğrendiğim kadarıyla.

    1. Aşama :
    Arkadaşlar vatandaş adınız(Citizen Name) kullanıcı adınızdır. Oyuna oraya yazdığınız isimle giriş yapıcaksınız. Ülke(country) ve bölge(region) olarak ise seçim sizin arkadaşlar. Genelde Türkler Cyprus, USA ya da Turkey yerleşmiş. Bölgenin bi önemi yok diyebilirim seçim size kalmış.

    2. Aşama :
    E-mail ve şifrenizi giriyorsunuz. Mail adresimizin geçerli olması önemli arkadaşlar çünkü mail adresimize onaylanmak için bir link gelicek. Daha sonra da gelen linke tıkladığımızda üyeliğimizi açmış bulunuyoruz.
    Oyuna kayıt olduktan sonra sizlere resimli olarak neler yapabileceklerinizi anlatmaya çalışıcam.

     Erepublik - En Detaylı Anlatım


    1. Numaralı bölüm oyunun ana sayfanıza girmenize yardımcı olur.
    2. My Land bölümü sizin işinize gitmek train yapmak için daha sonrada şirketlerinizi kurmak yönetmek için kullanacağınız bölümdür. (bunların ne olduğunu ileride anlatıcam.)
    3. Bölümde (Wars = Savaş) o anki savaşların bulunduğu listeyi görüceksiniz arkadaşlar.Buradan savaşlarla ilgili detayları bulabileceksiniz.
    4. Bölüm paralarımızı kazanıp tüketeceğimiz Market bölümü. Bu bölümü biraz daha detaylı anlatmak istiyorum. Market yazısının üstüne geldiğimizde şöyle 4 bölüm daha karşımıza çıkıyor arkadaşlar.

     Erepublik - En Detaylı Anlatım


    - Marketplace : Şirketlerinizde ürettiğiniz herşeyi orada satmaya yarayan bölümdür arkadaşlar.
    - Monetary market : Bildiğimiz döviz bürosu arkadaşlar. Bütün para birimlerini burada exchange (bozdurma) yapabiliyoruz.
    - Job Market : İş ilanlarının bulunduğu bölümdür arkadaşlar. Buradan iş seviyenize göre iş başvurusu yaparsınız. (Başvurunun kabul edilmesini beklemezsiniz anında işe başlamış olursunuz)
    - Companies for sale : Burada diğer kullanıcıların satmak istediği şirketleri satın alabilirsiniz.
    4. bölüm olan marketi de böyle özetleyebiliriz.

    5. Bölüm Community (Topluluk) bölümü. Bu bölümde oyunla ilgili birçok bilgi bulunuyor. Burayı da detaylı anlatmak gerekirse ;

     Erepublik - En Detaylı Anlatım


    - World Map (Dünya Haritası) : Burada arkadaşlar oyun haritasını görebilirsiniz tamamı gerçek dünya haritası aslında fakat bazı ülkeler haritada yer almıyor. Aynı zamanda ülkeler bölgelere ayrılmış durumda.
    - News (Haberler) : Haberler news bölümünde oyundaki gazetelerden oyun ile ilgili neler olup bittiğini takip edebilirsiniz. Beğendiğiniz kaybetmek istemediğiniz gazetelere & yazılara Subscribe (Üye & Takipçi ) olabilirsiniz.
    - My Party (Siyasi Partiler) : Burada oyundaki siyasi partileri görebilirsiniz. Herhangi bir siyasi partinin üyesi olabilir ya da kendiniz yeni bir siyasi parti kurabilirsiniz.
    - Elections (Seçimler) : Başkanlık, meclis ya da parti seçim sonuçlarını detaylı bir şekilde öğrenebileceğiniz yer.
    - Military Unit (Ordu) : Ülkenizin askeri ordusuna katılabilir savaşlara katılabilir veya kendiniz yeni bir askeri oluşum içine girebilirsiniz.
    - Rankings (Sıralamalar) : Vatandaş, şirket, gazete, ülke ve parti sıralamalarını görebileceğiniz bölüm.
    - Country Administration (Ülke Yönetimi) : Ülkenizde o anki yasa tasarılarının meclisten geçip geçmediğini, mecliste neler olup bittiğini bu bölümden takip edebilirsiniz.
    - Invite Friends (Arkadaş Daveti) : Burada benim yaptığım gibi arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Davet durumlarını da inceleyebilirsiniz.
    - Badges (Araçlar) : Oyuna davet etmeniz için herhangi bir siteye reklam verebileceğiniz banner tarzı davetiyeler.
    6. Bölüm Gold And Extras (Altın ve Ekstralar) bölümüdür arkadaşlar. Bu bölümde siz oyun için altın satın alabilir davetlerinizden gelen altınları öğrenebilirsiniz arkadaşlar.
    7. Bölüm citizen arama bölümü yani oyundaki vatandaşların isimleri yazarak arama yapabilirsiniz.
    8. Bölüm ise oyun tarihi ve saati arkadaşlar. Türkiye saati ile sabah 10.00 da oyun saati yeni bir güne başlamış oluyor.

    Oyunu genel hatlarıyla bu şekilde açıklayabiliriz arkadaşlar.Oyunda yapabilecekleriniz için size altta verdiğim linkleri kullanmanızı öneririm.
    - Gs10 nickli arkadaşın gazetesinden oyunun kullanımı hakkında detaylı bilgiler ;

    http://www.erepublik.com/en/article/yenilere-rehberler-ve-a-ccedil-klamalar1-1727926/1/20

    - İstesenBenBuradayım nickli arkadaşın oyunda ilk 2 gün neler yapacağınız hakkındaki yazısı ;

    http://www.erepublik.com/tr/article/oyunda-ilk-2-gun-ve-kucuk-ipuclari-1748819/1/20

    Oyunla ilgili eminim arkadaşlar bunların hepsini okuduysanız oyunda rahatça neler yapabileceğinizi %90 anlamışsınızdır. Oyunda doğal olarak ilk başlarda zorluk çekeceğinizden pes etmemenizi öneririm sadece bunları okuyun, oyundaki arkadaşlardan bilgiler edinin. Eminim bu oyunu çok seveceksiniz.
    Herkese iyi oyunlar arkadaşlar..

    Edit = Resimler düzeltildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egomaniac -- 18 Nisan 2011; 19:09:52 >







  • Öncelikle merhaba yeni konu açacaktım ki bunu aradım buldum.
    Acilen yeni türk oyunculara ihtiyaç var.
    http://www.erepublik.com/en/referrer/cybeRcix Adresinden üye olun ben size yardım edeceğim.Türkiye Bulgaristan ile savaşta yeni taze kanlara ihtiyacımız var.Karşı tarafa destek yağıyor. Acil Herkesi Bekleriz.
  • Yukarı
  • Eglenceli bir oyun... Birazcik sabirla bir sure sonra cok zaman gecirebileceginiz, zekanizi kullanabileceginiz bir strateji oyunda bulursunuz kendinizi...

    http://www.erepublik.com/en/referrer/theDream4you
  • Biz de yazalım, referansımla katılanlara ekmekten silaha her türlü yardım yapılır, oyun öğretilir...

    http://www.erepublik.com/en/referrer/Matematikci




  • Arkadaşlar yukardan üye olun, geliştiginizi gordugum surece günde 10 ekmek ve silah benden. fabrikamda güzel ücretlerde işler de benden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.