Şimdi Ara

Ergo T355 Laser ( Müthiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Ergo T355 Laser ( Müthiş)
    Genius'un dizüstü bilgisayar kullanıcılarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürettiği ve bünyesinde en son teknolojik yenilikleri barındıran Ergo T355 Laser sayesinde fare kullanımı oldukça rahat ve konforlu bir hale geliyor. Çıkardığı ürünler kadar yenilikçi teknolojileriyle de adından söz ettiren Genius'un "OptoWheel" adını verdiği yeni optik tekerlek teknolojisi sayesinde İnternet'te gezinmek ve ofis programlarıyla çalışmak oldukça kolaylaşıyor. Klasik fare tekerleği yerine gelişmiş bir optik algılayıcı ve dokunmatik bir panelden oluşan yeni sistemde, parmak ucuyla yapılan küçük gezinme hareketleri bilgisayar kontrolünü hiç olmadığı kadar kolay bir hale getiriyor. Ayrıca "Turbo Scroll" özelliği sayesinde çok sayıda sayfadan oluşan dokümanlarda çok daha etkin bir şekilde çalışılabiliyor.

    Gelişmiş lazer motoru sayesinde tarama çözünürlüğü 800 dpi'dan 1600 dpi değerine kadar çıkabilen Ergo T355 Laser, dizüstü bilgisayarlarda en sık kullanılan çözünürlük ayarları olan 800x600 ve 1024x768 ile tam uyumlu olarak çalışabiliyor. Tarama çözünürlüğünü değiştirmek için 5 saniye boyunca farenin sol, sağ ve orta tuşlarına aynı anda basmak yeterli.

    Sıradan bir optik fareye göre çok daha duyarlı bir hareket algılayıcıya ve çok daha iyi bir tepki süresine sahip olan Ergo T355 Laser'ın en önemli özelliklerinden birisi de ergonomik tasarımı sayesinde uzun saatler süren çalışmalarda hepimizin canını sıkan bilek ağrılarını en aza indirmesi.

    Bütün bunlara ek olarak Ergo T355 Laser'ın "Smart IE Search" özelliği sayesinde işaretlediğiniz kelimeleri tek tıklamayla bir Internet Explorer penceresi açarak aratabiliyorsunuz.

    Ergo T355 Laser ile Windows Vista işletim sisteminin fonksiyonlarına doğrudan erişebilmeniz de mümkün. Yüksek performans, taşınabilirlik ve kullanım kolaylığının bir araya geldiği Ergo T355 Laser'ın ağırlığı ise sadece 86 gr.

    Teknik Özellikler

    Arayüz: USB

    İşletim Sistemleri:
    Windows Vista/ XP/ 2003 / 2000 Macintosh OS X 10.2.8+

    Çözünürlük:800 dpi / 1600 dpi

    Boyutlar:103 x 50 x 38 mm

    Tuş Sayısı:5

    Ağırlık:86 gr

    Özel Tuş:Smart IE Search







  • Bilgisayarlarını maksimum düzeyde kullananlar için scroll kısmının kullanışlı olacağını sanmıyorum.Zaman kaybettirebilir ama denemek gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.