Şimdi Ara

Erkek Hakları ve The Red Pill Belgeseli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
43
Favori
14.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anka024 A kullanıcısına yanıt
    Hahahahha

    Kadınları üstün görsek gelişeceğiz sanki
    Konu sahibi erkekleri üstün görmemiş ki
    Feministlerin saçmalıklarını gün yüzüne çıkartmış sadece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendallRoy -- 22 Ocak 2018; 21:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Hiç kimse bir canlıya şiddet gösteremez ona saldıramaz." Vegan mısın dostum?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi her şeyini eleştirdiğiniz medya bazı konulara gelince sanki çok düzgün haber yapıyormuş gibi, onu temel alan ön yargıları neden doğru sayıyorsunuz ki? Evet ortada cinsiyetçi feminist gruplar var. Gerçekten erkek düşmanı gruplar var ama bunlar tüm feminist gruplar değil ki. Kaç tane medyaya yansımayan feminist hareket izlediniz? Kaç tane kendine feminist diyen aktif okuyan insanla konuştunuz da medyanın oluşturduğu feminist algısını olduğu gibi kabulleniyorsunuz?

    Verilen değerlerin birçoğu cinsiyetçi toplumun doğal sonucu. Verdiğin örneği ele alalım, aynı suçu işleyen iki kişiden kadın olanın erkek olandan daha az ceza alması cinsiyetçi yargı sistemini gösterir. Feminizmin bugün savunduğu şey zaten sadece "Kadınlara yapılan haksızlığı bitirelim." değil. Ortadaki cinsiyet temelli düşünce yapısını değiştirmek. Bundan dolayı zaten feminizmin çok güçlendiği şu günlerde bir anda LGBTİ+ bireylerin hakları da bu kadar ön plana çıktı. Çünkü olay sadece kadın haklarını savunmak değil, cinsiyet temelli ön yargıların yıkılması.

    Buradaki çoğunluğun görüşünü paylaşmıyor olabilirim ama bu gerçekler. Şu an medyada gördüğünüz feministler ATV'deki gezicilerden farksız. Feministleri genelleyebilecek bir kitle değil.




  • Çocukların velayetini kadınlara veriyorlarmışmış. Çocukların yüzüne bile bakmadığınız için olabilir mi? O çocukların bir kısmı babaları tarafından istenmiyor zaten. Çocukların velayetini size verseler bakımsızlıktan ölürler be.



    Evliyken anne kadar özen gösterin , bunu kanıtlayın o zaman alırsınız velayeti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aspiratör

    Dünyada kadın üstünlüğü diye birşeyin asla olamayacağını milyarderler listesine bakarsanız görürsünüz.

    Çünkü kadınlar çalışıp çabalamak yerine zenginleri tavlayıp hazıra konmayı tercih ederler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ki bu belgelesel yurtdışında çekilmiş bir belgesel. Türkiyeye gelip Türk kızlarımızı görseydi belgeseli çeken ablamız, neler olurdu hayal edemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Erkeklerin sorunlarını konuşması birilerinin hoşuna gitmiyor.Erkeklerin de hakkı yeniyor dersen anında kadın düşmanı gerici oluyorsun.Halbuki erkek haklarını konuşmak kadınların ellerinden hakları alınsın demek ya da kadınlar acı çekmiyor,kadınların sorunları göz ardı edilsin demek değil.




    Bunların konuşulmasını istemeyenler zaten işlerine geldiğinde kadınlar için pozitif ayrımcılık diye yırtınıp duranlar.



    Aynı şuna benziyor : Siyah insanların hakkı yeniyor , zorluklara maruz kalıyor dendiği zaman bunu diyen ırkçı olmaz ; aksine hümanist olur.



    Beyaz insanların da sorunları var dersen ırkçı , siyah düşmanı olursun.



    İşe alınmadığında bunu kadın olmasına , farklı ırktan olmasına bağlayanlar aslına bakarsan şunu diyorlar : Eğer iki eşdeğer kişi işe başvuruyorsa biri erkek diğeri kadınsa kadın olanı işe almak zorundasın. Seçimini kadından yana kullanmalısın. Bir nevi mahalle baskısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son derece katıldığım bir konu, kadın hakları ve feminizm adı altında yapılanların ve aslında ataerkil denilen toplumda erkeğin maruz kaldığı haksızlıkların hiç bahsedilmemesi beni düşündürmüştür.

    Pek çok açıdan hakkımız yenmekte. Konu sahibi çok harika bir şekilde açıklamış. Bir feminist gibi olup, maskülenist olmak istemem ancak devletlerin bile bu tip feminist hareketlere ön ayak olup, imkan veriyor olması sebebiyle resmen seksist bir toplum oluşturuluyor. Erkeğin daha fazla hor görülmemesi için artık erkekler de sesini çıkarmalı diye düşünüyorum.

    Nafaka mevzusu, taciz ve benzeri konular ve daha bir sürü şeyde erkeklere söz hak bile verilmeden haksızlıklar yapılmakta. Bir kadın kendisine taciz edildiğini beyan ettiğinde aksini ispat etmen isteniyorsa orada adalet yoktur. İsveçte yanlış hatırlamıyorsam böyle bir konu var, avrupanın en çok tecavüz vakası olan ülkesinde kadınlar taciz edildiğini beyan ettiklerinde erkeğin aksini ispatlayamaması halinde suçlu bulunduğu bir ülke. Benzeri hadiseler bizde de var. Buna akıl sır ermez




  • okullarda kızların her zaman pozitif ayrımcılık yaşadığını gördüm kız arkadaşlarımız hocam bilmemnereye ders çalışmaya gideceğiz diyip erkeklerle takılıyodu biz gidelim diyince aynı hoca izin vermiyodu tabi yine de bu kadınların maruz kaldığı şiddetin yanında önemsiz önce çözülmesi gereken sorun kadına şiddet sonra feminizmi yanlış anlayan beyinsizleri çözeriz
  • Harbiden kadınları askere almak lazım.
  • Konunun öyle ya da böyle bir şekilde tartışılıyor olması güzel.Mutlak doğrusu olmayan bir konu zaten ama önemli olan haklı çıkmak değil anlamaya çalışmak olmalı.Nasıl ki kadınlar bizim hakkımız yeniyor dendiği zaman toplumun geneli ve yüksek makamlar tarafından ciddiye alınıyorsa.Aynı şekilde Erkeklerin bizim de sorunumuz var dediğinde dinleyebilmek gerekir.

    Burada karşı argüman olarak birkaç kişinin yazdığını okudum belki kendi pencerelerinden haklılar.Savaşları erkekler çıkartıyor erkekler ölecek tabi anlamına gelecek bir kaç yorum okudum.Bu bana saçma geliyor.Savaşa gidelim diye kimse askere bir şey sormuyor.Onu geçtim bizim ülkemizde ordumuzdaki 300 bin askere sen askere gitmek istiyor musun diye bile sorulmuyor.Onu geçtim Vicdani retçiler var onlar bile askere gitmek zorunda.

    Ama bunu söylemeleri şu açıdan çok güzel çünkü yine bir erkeğin verdiği kararı ya da suçu tüm erkeklere mal ederek erkeklere karşı toplumun bakış açısının ne kadar acımasız olduğunu gösteriyorlar.Şimdi bu söylemden çıkarak aynı şeyi kadınlara uygulayalım. ülkemizde kanımızı donduran bir olay yaşanmıştı bir kadın çocuklarını boğmuştu(http://www.posta.com.tr/bagcilar-da-anne-vahseti-2-cocugunu-bogarak-oldurdu-haberi-1264887) şimdi bu haberi kullanıp kadınlardan anne olmaz mı demeliyiz?Suç bireyseldir.Zaten bizim de bahsettiğimiz bu.Bir kadın bir şey yaptığında biz kadınların hepsini suçlamıyoruz ama bir kadına şiddet haberi olunca altına yorum atan kadınların çoğu hemen tüm erkekler böyle.Tüm erkeklerden nefret ediyorum falan yazıyorlar.

    Mesela seri Katillerin çoğu erkek ve bunların neden böyle olduklarını incelediklerinde mutlaka bir kadın faktörü var.Çocukluklarında özellikle anneleri tarafından olmakla birlikte genelde bir kadın tarafından aşağılandıkları ortaya çıkıyor.Şimdi biz tutup Seri katilin yaptıklarının hepsini kadınlara mı atmalıyız?Birey olduğu için herkes yaptığı suçtan yargılanır.Çocukluğunda onun aşağılanması 30 kişiyi öldürmesini aklamadığı gibi zamanında annesinin onu aşağılaması da 30 cinayetten yargılanacağı anlamına gelmez.

    Kadına şiddet sabah akşam konuşuluyorsa.Bu ülkenin her imkanların hatta vatandaşlık hakkı olarak bizden daha çok hakları varsa kadınlar da savaşa gitmeli.Bunun fiziksel güçle alakası yok.Orta çağ döneminde değiliz.Artık silahlar kullanılıyor fiziksel güç farkı o kadar etkili değil.Bizim temel insanlık hakkımız olan yaşama hakkımız bile elimizden alınıyorken kusura bakılmasın da kimse bana kadına uygulanan şiddetin daha önemli olduğuna inandıramaz.Zaten tüm toplumun en güçlü noktaları bizdeyse bu nasıl oluyor?

    Diyelim okyanusun ortasında seyahat gemisindeyiz ve gemi batıyor filikalar doldurulacak.Kadınlar o filikaya binmeden erkeğin o filikalara binme hakkı yok.İlk önce kadınlar bindirilir.Peki niye evet erkek kadından daha güçlüdür yani?Tamam güçlüyüm de hipotermi erkeklerin yaşamadığı bir şey mi? Ya da okyanusun dalgalarını aşıp geçebilecek kadar mı güçlüyüm?Hayır ikisi de değil.Erkeklerin öleceği bilinir ama yine de harcanır.Hatta öyle bir baskı oluşur ki temel hakkı olan yaşam hakkını savunsan pislik muamelesi göreceği muhtemel.Salt güçten ve yaşama içgüdüsünden bahsedeceksen o filikalara bir tane bile kadın binemezdi ama demek ki erkeğinden gücünden ve yaşama isteğinden bile çok güçlü bir toplum baskısı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 23 Ocak 2018; 4:44:29 >




  • quote:

    Ben her gün otobüse acaba otobüs fren yapar da kadına çarparsam diye korkuyla biniyorum.Çünkü ne kadına ne oradaki insanlara ne de polise derdinizi anlatamazsınız.Kimse sizi dinlemez muhtemelen linç edilirsiniz.Ve bu yayılırsa çevrenizden olursunuz.Evliyseniz evliliğiniz bile bitebilir.Bu korkuyu kimsenin yaşamaması gerekiyor.Elbette taciz edenler yakalansın ve verilmesi gereken en ağır cezalar verilsin ama tek bir kişinin sözüyle bir hayatın kaydırılması da doğru değil.


    aynen doğru söylüyorsunuz ,artık biraz kantarın topuzunu kaçırdılar
    üstelik bir taraftan kadın erkek eşittir deyip ,diğer taraftan hep kadını korumak da saçma bir durum
    sanki her kadın melek mi ,kendi çocuğunu çöpe atan kaç tane kadın gördük ,iftira atan bir sürü kadın görüldü




  • Tamamını okudum, gerçekten haklı. Bu konuda medya baş suçlu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeklerin sorunlarını da kadınların sorunlarını da erkekler yaratıyor.



    Bu erkeklerin dünyası onlar ne isterlerse o oluyor.



    Askere gidip ölmenizin suçlusu kadınlar değil.



    Erkeklik işte bütün canlılara zarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yazıya kısaca bir göz attım." İşte sıkıntı da bu.Hepsini okuma.Maazallah seni f*ministlikten atarlar.Belli düşünceler içinde kaybolmuşsun.Dogmatik fikirler içindesin.Karşıt düşünceden çekiniyorsun.Zira yoksa bu yazının tamamını okur, the red pill belgeselini de izlerdin.Feminazi diye bir kelime veya bir kavram yok.Bu sadece f*ministlerin f*minizmi aklamak için uydurduğu bir kelime.
    Hiçbir f*minist kadın-erkek eşitliğini savunmaz.Bu sadece bir yalandır.Hiçbir f*minist erkek hakkı da savunmaz.Tam tersine erkek haklarına karşıdırlar.Erkek hakları için eylem yapmazlar.
    "Tacizde tecavüzde kadın beyanı esastır" kanunu Türkiye'ye f*ministler yüzünden geldi.Yani yüzde 100 kanıtlara bakılmadan sadece kadının beyanını esas alan, kanıt alan bir yasa.Tüm f*minist sayfalar bunu savunuyor ve destekliyor.Yıllarca propagandasını yaptılar.Yine 2016 yılında hadım işkencesi getirildi.Bu da f*ministlerin propagandasıydı ve f*minist(erkek düşmanı) akepe bunu da getirdi.Yani ucu erkeklere dokunan her şeyi f*ministler savunuyor.Çünkü gynocentric(kadın merkezli) düşünce yapısı ile hareket ediyorlar.
    Kadınlar askere de gidebilir,işçi de olabilir,savaşa da gidebilir,erkeklerin yaptığı hemen hemen her işi de yapabilirler.Bunlara mazeret bulma.Sen kadınların üstünlüğünü savunuyorsun,kadınlara tapıyorsun,dini inancın f*minizm olmuş.
    Senin öğrenmen gereken daha çok şey var.Daha 3 fırın ekmek yemen lazım.




  • devilkingcry kullanıcısına yanıt
    Google a yaz izle hocam. The red pill yaz google a linklere tıkla tek tek.Hangisi açılıyorsa gir işte.Ücretsiz tabi hocam.Niye ücretli olsun ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 23 Ocak 2018; 12:58:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxxkingdom

    Google a yaz izle hocam. The red pill yaz google a linklere tıkla tek tek.Hangisi açılıyorsa gir işte.Ücretsiz tabi hocam.Niye ücretli olsun ki.

    Ülkemize açılmamış bu ve ücretsiz değil sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilkingcry -- 23 Ocak 2018; 13:4:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/620546/4_yasindaki_cocuga_iskence_yapan_uvey_anneye_ceza_yagdi.html Kadınlar erkeklerden daha çok suç işliyor hocam.Hep medyanın yüzünden artıyor f*minizm(erkek düşmanlığı) dediğiniz gibi.Çünkü kadın suç işleyince cinsiyetini yazmıyorlar başlığa.İnternette bu olayın yüz tane haberini gördüm.Bir tek cumhuriyet anne şeklinde yazmış haberin başlığını.Ki o da "kadın" diye belirtmemiş.Diğerleri işkence iddiası diye başlık atmış.Ama bazı gazetelere bir bakıyorsun,"erkek terörü", "erkek şiddeti" vs diye başlık atıyor her habere.Yani medya bu işin baş sorumlusu.Hiç medyada, televizyonda sahte taciz,sahte tecavüz haberi paylaşıldığını gördün mü, peki Türkiye'de sahte taciz ve sahte tecavüzün gerçek taciz ve gerçek tecavüzden daha yüksek olduğundan haberin var mı?
    Erkekler kadınlardan daha çok şiddet görüyor.Peki medya bunu paylaşıyor mu.Hayır ,çünkü işine gelmiyor.Televizyonda ana haber bültenlerine bu haberleri hiç çıkarmazlar.Çünkü işlerine gelmez.Medyanın hemen hemen hepsi f*minist(erkek düşmanı).Bu sistem baştan aşağı değişmeli,değişecek.




  • devilkingcry kullanıcısına yanıt
    Daha 2 gün önce girdim izledim. Google a "the red pill izle" yaz.2. sırada olması lazım.ultrafilmizle gibi bir linkti .Türkçe dublajlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 23 Ocak 2018; 13:19:32 >
  • Orange. O kullanıcısına yanıt
    Seni gördükçe kadınlara olan nefretim büyüyor teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.