Şimdi Ara

Erkekler Yükselişe Geçin! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: starbuck79

    quote:

    Orijinalden alıntı: KenAnderson

    quote:

    Orijinalden alıntı: starbuck79

    bu işleri uzun süreli ilişkin olunca anlıyorsun. veya evlenince.
    eğer özellikle eşinin , uzun süreli sevgilinin bekar kız arkadaşları varsa, onların durumunun aslında erkeklerden farklı olmadığını, aslında nasıl kadınları yönlendirebileceğini veya peşinden koşturabileceğini görüyorsun.
    evlendikten sonra iş işten geçmiş oluyor tabii :)
    şunu söyleyeyim, eğer 28+ hatunlardan bahsediyorsak özellikle, bu iş çantada keklik.

    uzun lafın kısası, başlığı açan arkadaş çok haklı. bu kadar ezik, çaresiz , değersiz hissetmeyin veya hissettirmeyin. kadınlar özgüveni yüksek erkeklerden etkilenirler.doğada da bu böyledir. güçlü tercih edilir.

    Hımm nasılmış acaba? Bu kadar iddialı birinden birkaç çift laf duymak isterim bu konuda. Peşinden koşturma vs.

    iddiamın sebebi günün sonunda herkesin insan olması. karşı tarafın kadın olması demek, duyguları olmadığı, endişeleri olmadığı, yalnız olmaktan yorulmadığı, üzülmediği anlamına gelmez.
    belli bir süre yalnız kalan her insan gibi kadınlar da ne kadar istemiyorum deseler de arayışa girerler. spesifik olarak bir kişiyi istememiş olabilirler ama bu başka birini istemyecekleri anlamına gelmez. şu anda bir ilişki düşünmüyorum olayı var ya, dünyanın en büyük yalanı zaten. net olarak seninle olmaz demek. direkt uzaklaşılmalı.
    çiçekti zartı zurttu olaylarına hiç girmeyin, çok klişe. olmayacaksa araba alsanız yine olmaz (tabii maddiyatsa kızın derdi başka, o zaman daha ucuza halledebilirsiniz işinizi :) )
    ilgiden herkes hoşlanır. uzun süreli yalnızlıktan sonra özellikle. ilgi göster, çek kendini, vs...
    yaşı küçük olanların heyecanı farklıdır ama belli bir yaşa geldikten sonra (30 +/- 2) ve belli bir tecrübeye eriştikten sonra bazı şeyler de kendiliğinden oluyor. mesela, ayran budalası gibi dolaşmıyorsunuz kızın etrafında. olmazsa olmaz, çok insan var deyip rahat hareket edip, kendiniz olabiliyorsunuz.

    benim için bu 27-28'lerde oldu. tabii tecrübeye ve özgüvene bağlı daha erken de olabilir. ne kadar uzun veya çok sayıda ilişki yaşarsanız o kadar rahat oluyorsunuz.
    şimdi bakıyorum da, 18-20-22'de yaptığım hıyarlıkları şu anda hayatta yapmazdım.
    çok güvensizseniz, çok ayran budalasıysanız, o zaman arada sırada gidin parayla ilişkiye girin de hiç olmazsa erkek olduğunuzu daha doğrusu doğada bir cinsiyetiniz olduğunu hatırlarsınız ki çok önemlidir.

    kısacası rahat olun, doğal olun. her malın bir alıcısı vardır. zaman içerisinde kısmetinize göre bir alıcınız da olabilir birdne fazla da olabilir ama ortaya çıkar.
    kimse unutulmaz, vazgeçilmez değil, kimsenin yeri dolmaz değil. heyecan yapmayın. genç erkekler de sanki sadece kendileri gençmiş, heyecanlanıyormuş gibi hissediyorlar, oysa kızlar da aynı heyecanı yaşıyor. siz tecrübesizseniz, kızlar da o kadar tecrübesiz.
    kafayı kullanın.

    Bir yazı bukadar mı süper olur. Foruma üye olalı okuduğum mantıklı yazılardan birtanesi

    Eline sağlık hocam




  • Presentxy kullanıcısına yanıt
    Klavyenin nokta tuşu mu bozuldu hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemal2020

    %95 kız arkadaşından ayrıldı burda hava yapıyo yamayın etmeyin ben yapmadım dogru yolu buldum vs. vs. gandalf mısın sen gardaş :D

    kendini bir b.k sanan zat kıçından atıcağına bir düşün ben bir şey yaptıysam pişman olup konu açmam ikincisi hava yapmam havamı yapmış olup herkesin gözünde bu belli olur zaten forumlarda deli gibi konu açıp ego tatmini yapmam kardeş,ben sana yolu gösteririm aslan dalyapraklığı bırak insanlık ne onu öğren.
  • TDK mısın koçum hayırdır.Önemli olan günlük hayatta ne kadar kullandığın burda klavye TDK'sı olma al nokta
  • Presentxy kullanıcısına yanıt
    sen önce adam gibi konuşmasını ögren yeni yetme ergenler gibi kelimeleri benzer şekilde yazı laf yaptıgını sanıyosu nbuda belli ediyoki en fazla 12 yaşındasın
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben de 25 yaşındayım ve aynen benim yazmak istediklerimi yazmışsın bende senin gibi düşünüyorum hayat sadece kızlardan ibaret değil bende kendimi elimden geldiğince işimde geliştirmek istiyorum bunun için her gün bir şeyler öğreniyorum tabi bunun yanında aklı başında düzgün birisi çıkarsa onunla da vaktimi değerlendirmek isterim ama bunun için de bir çok kişinin yaptığı hataları yapmam bunun için kendimi yırtmam,daha genç kardeşlerimiz maalesef bu konuda biraz fazla duygusal davranıyor inşallah yaşları daha ilerledikçe onlar da olgunlaşıp bu hataları farkedip geriye baktıklarında gülecektir.
  • Hero- kullanıcısına yanıt
    valla o bahsettiğiniz duygusal davranma işi kişinin kontrol edebileceği bir şey midir bilmiyorum.

    ben hayatım boyunca aşık olan arkadaşlarımla alay ettim çünkü aşk diye bir şey yok zannediyordum. sonra kendim aşık oldum 23 yaşında ve aynı acıyı ben çektim. umarım bi daha başıma gelmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Temmuz 2014; 11:24:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemal2020

    sen önce adam gibi konuşmasını ögren yeni yetme ergenler gibi kelimeleri benzer şekilde yazı laf yaptıgını sanıyosu nbuda belli ediyoki en fazla 12 yaşındasın

    Adama adam gibi konuşuruz ergen velet olduğun yazdığın cevaptan belli kayin misin lan sen burda akıllı konuşcaksak konuş konuşmicaksan beyninin ve yaşının seviyesini burda gösterme ergen triplerine grip ergen işte demende başka ironi,darwin'in teorisi sende doğru galiba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.