Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.353
Cevap
211
Favori
410.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erkeklere özel lazer epilasyonwww.hepsiburada.com
    Philips Lumea Prestige BRI953/00 IPL Tüy Alma Cihazı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-lumea-prestige-bri953-00-ipl-tuy-alma-cihazi-pm-HB000004OBQ2


    arkadaşlar eve almayı düşünüyorum acababa bende de koltuk altı ense kılları kulak tüyü makat kılları gibi yerleri alaiblir mi tamamen bitirmesi çok önemli değil


    cok kıllı dğeilim buğday tenli orta sertlikte kıllarım var


    yoksa lazer epilasytona gidip yanak ve alın tüyleri ile birlikte koltuk altı yaptırayım mı gogus kıllarım fazla olmadıgından zartarı yok fakat omuz bolgesınde 5 10 rast gele olan kıllar gibi yerleri de yaptıraiblrim

  • Bu cihazın etkisi nasıldır?

    Sizin kullandığınız cihazdan farkı nedir?


    @PES_21_Murat




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 27 Mart 2023; 22:40:32 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Sayın Birkanbey biz termoliz+rf sistemi olan sterex marka cihaz kullanıyoruz. Bu cihazı almayı hiç düşünmedim dersem umarım farkı anlatabilirim.
  • Forumu sürekli takip ediyorum size sormak istediğim iki soru var

    1-Fda onaylı bir lazer makineniz var 2017 de ödül almış.aradan 7 sene geçmiş teknoloji gelişiyor.yeni modeli çıkmamış mı sizde mi yok?

    2-iğneli epilasyonda bakımlar düzgün yapıldığı taktirde iz riski nedir?

    Teşekkürler
  • Brhny10 B kullanıcısına yanıt
    Sayın brhny10 biz cihazı 2018 de aldım. Henüz alalı neredeyse 5 yıl olmuştur. Bu geçen sürede buz lazerlerden sonra çıkan teknoloji hibrit lazerlerdir ve onlarında kullandığı teknoloji diod-alex-ndyag karışımıdır. Halen adelanın kullandığı fiberoptik buz lazer teknolojisinden güçlü bir buz lazer teknolojisi geliştirilmedi. Hibrit lazerler ile salt buz lazerler arasında aman aman bir başarı farkı yok. Makinelerin astronomik fiyatlarını da gözönüne alırsak zaten elimde güçlü bir buz lazer varken çok daha fazla etki sağlamayacak bir makineye para harcamak ticari açıdan mantıklı değil. İğneli epilasyon için iz riski şu orandadır demek bilimsel değildir. Zira iz riski birçok faktöre bağlıdır. Herşeyi dört dörtlük yaparsınız ama hasta yara yerini tırnaklayıp kazır ve orda iz kalır. Veya hasta çok iyi bakar ama uzman aşırı enerji verip gereksiz fazla yakar yine iz kalır. Yani iz kalma riski, uzman becerisi ve hasta uyumu en başta olmak üzere cildin yara iyileşme becerisi, bir takım cilt hastalıkları gibi ek faktörlere bağlıdır. Genel anlamda herşeyi dört dörtlük olan hastalar için bile 100 hastadan 2-3 ünde iz kalabilmektedir. Elbette 10 tane kıl alınan kişi ile 1.000.000 kıl alınan kişide de iz kalma riski farklı olur. Dokunun kendini tamir etme kabiliyeti, işlem yapılan bölge büyüdükçe, ihtiyaç duyulan malzemelerin yetersizliği nedeniyle azalacaktır. Bu da iz riskini artırır. Bazen keloid dediğimiz bir cilt rahatsızlığı olan ama henüz cerrahi bir girişim geçirmediği için kendisinin de bunu bilmediği hastalarda işlem sonrası en mükemmel çalışmayı da yapsak hastalığından ötürü iz kalabilmektedir. İğneli epilasyon için en muallak soru olan iz riskini en fazla böyle anlatabilirim. O nedenle hastalara iz kalma hususunda, en mükemmel çalışmayı, en tecrübeli ekip ile yaparak uygulayıcıya ait riskleri %1 in altına düşürürüz diyebiliriz. Yani en mükemmel şartlarda bile %0 diyemeyiz. Bu bilimsel olan yaklaşımdır. Kim size bizde asla iz olmaz derse oradan koşarak uzaklaşın. İğneli epilasyon için iz riski her zaman vardır ve bunu göze alarak başlamak gerekir. Aslında aşırı kıllı bir sırtın görünümü mü yoksa tüm sırtında 5-6 tane iz kalması mı daha estetik görünecek diye tercih yapmak size kalmıştır. İz derken en fazla toplu iğne başı kadar deriden kabarık bir iz veya toplu iğne ucu kadar genişlikte bir delik bazen de yine toplu iğne başı kadar alanda deri renginden daha açık renkte bir alan şeklinde iz olur. Gövdede olan izler çok dikkatli bakılmadıkça genelde farkedilmez ve şikayet konusu bile olmaz. Önceki haline kıyasla bu izleri sorun bile etmezsiniz. Bu durum bizde herşey mükemmel gitse de çok yoğun çalışılan aşırı kıllı kişilerde, 100 hastadan 2-3 ünde olmaktadır. Şunu da belirtmek gerekir ki bu oran en tecrübeli ekibe sahip olduğumuzdan olabilecek en düşük orandır.
  • merhabalar Hayırlı Bayramlar samsundayım


    bir güzellik merkezi ile görüştüm ismi T&B güzellik merkezi


    orta kalite bir yer olarak gördüm


    kullandığ cihazı öğrendiğimde buz lazer diyorlar



    VORTEX MULTİ ÇİFT BAŞLIKLI LAZER - ALEX filan dedi


    lazer olayım mı buraya çok hafif kıllı birisiyim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 23 Nisan 2023; 19:56:48 >
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Cihazı daha önce hiç görmedim ama internetten incelediğim kadarıyla ıpl sistem kullanan bir cihaz. Orjinal buz lazer değil maalesef. Kıllarınızın az olduğunu belirtmiştiniz. O nedenle orjinal buz lazer harici bir cihaza sakın girmeyin. Buz lazerlerin seans ücretleri biraz pahalıdır ancak erkekte en emniyetli sistem olduğu için pişman olmazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    Cihazı daha önce hiç görmedim ama internetten incelediğim kadarıyla ıpl sistem kullanan bir cihaz. Orjinal buz lazer değil maalesef. Kıllarınızın az olduğunu belirtmiştiniz. O nedenle orjinal buz lazer harici bir cihaza sakın girmeyin. Buz lazerlerin seans ücretleri biraz pahalıdır ancak erkekte en emniyetli sistem olduğu için pişman olmazsınız.

    olması gereken cihazlar hangileridir acaba resimleri ile beraber bilgilendirir miniz


    malum mesafe var sizi tercih edemiyoruz :((


    iyi bayramlar

  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Sayın pes21murat olması gereken cihaz orjinal buz lazerdir. Gideceğiniz kurumları önceden araştırarak bunu rahatlıkla bulabilirsiniz. Benim burdan tüm orjinal buz lazerleri resimleriyle paylaşmam diye bir uygulama olamaz. Zira orjinal buz lazer olan cihazların tamamını tavsiye ediyorum ve hepsini yazmazsam yazmadığım firmaları dışlamış olurum ki buda etik açıdan sorundur.
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

    çok teşekkrü ederim araştırıp öğrenecğim ojinal olanları saygılar

  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Bulduğunuz cihazları teyid için bana yazabilirsiniz. Umarım dilediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.
  • erkeklere özel lazer epilasyon

    Vortex multi diode soprano platinium ismi buymuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 27 Nisan 2023; 15:38:17 >
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Başlıkların ön tarafını göremiyorum ama sağ yanda gördüğüm başlık ağzı ıpl cihaz başlığına benziyor. Ayrıca soprano ismini alma gruptan başkası kullanamaz. Buz lazer veya hibrit lazerlerde diyod olarak tek başına anılmaz. Soprano platinum alma grubuna ait hibrit lazerdir.
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    erkeklere özel lazer epilasyon erkeklere özel lazer epilasyon

    Gelen resimler firmadan
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Bu IPL başlık. Ben bunlara buz tutan başlık diyorum. Yani buz lazer değil. Buz lazer izole 810 nm dalga boyunda lazer ışıkları kullanan cihazlardır. Buna ilaveten 810 nm ye 755 ve 1024 nm dalgaboyu lazer ışınları ile miks yapılan hibrit lazerlerde buz başlık kullanır. Hem hibrit hem de buz lazerler orjinal buz lazerdir. Sizin gönderdiğiniz başlık lazer değil ıpl cihaz başlıklarından buz tutan modellerdir.
  • Merhabalar ben lazere başladım. Amacım kılları tamamen bitirmek değil seyreltmek ama anladığıma göre seanslar bittikten sonra bazı yerlerde kıl çıkıp bazı yerlerde çıkmıyor yani tarla gibi bir görüntü mü olacak? Eğer öyleyse çok kötü bir görüntü olur eski halimi tercih ederim. Çünkü eski halim halıfleks gibi dursa bile homojen dağıldığı için estetik görünüyordu. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar tavsiye verebilir mi? 3. seansı dün bitirdim daha 5 seans var. Gerekirse vazgeçerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gsemjw -- 6 Mayıs 2023; 18:25:49 >
  • Gsemjw kullanıcısına yanıt
    Özellikle buz lazerlerde bu tip bir görünüm seans sonrası asimetrik dökülme nedeniyle olur. Eğer işlem yapan uzman tecrübeli ise bir sonraki seansta az olan yere az çok olan yere çok çalışarak dengeye getirir. Tüm buz lazerlerde, işlemin uygulanış biçimi nedeniyle bu tip dökülme olması normaldir. İşlemler bittikten sonra kalan görünümün dengeli olması uzmanın tecrübesine bağlıdır.
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

    Hocam ben pişman oldum. Dün 3. Seansımı olmuştum. Bırakmayı düşünüyorum. Dökülen kıllarım tamamıyla geri gelir mi acaba bırakmak için geç kalmış olabilir miyim? Cihaz alex multi. Alacixandrite olduğu söyleniyor ama IPL sanırım.

  • Gsemjw kullanıcısına yanıt
    Ipl ise kesin geri gelir kaygınız olmasın. İşlemleri sonlandırdıktan en az 3 ay sonra kuruma gelirseniz duruma bakar iğneli ile toparlarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 7 Mayıs 2023; 12:9:29 >
  • @naturel erkek epilasyon merhabalar özelden mesaj attım bakar mısınız

  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.