Şimdi Ara

Erken sattığınız için kaybettiğiniz en büyük tutar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Sanırım benim gibi birçok kişi "kâr" ettiğini sanarken yüzlerce kat kârdan olmuşuzdur, dün ekşide bir site gördüm, aslında görmeseydim daha iyi olabilirdi, ATH yani coinin en yüksek noktasını hesaplıyor, yaklaşık 1400-1500 dolara satıp çıktığım coinler 21 bin dolarlara kadar çıkmış, moralini bozmak isteyenleri şuraya alayım.


    https://whatifath.com/?doge=16000&chz=10500


    Bu arada adını bu sitedeki listede bulamadım ama zamanında 100 dolara alıp 200 doların biraz üstüne sattığım bir coin vardı, sözde 2 kat kâr ettik, 1 ay bile dolmadan sattığım coinlerin değeri 32000 dolara kadar ulaşmıştı, neyse o konuya hiç girmesem daha iyi olacak gibi :)








  • Kar cebe yakışır deyip uzaklaşıyorum.

  • zamanında türkiye de adı bile geçmiyorken mining edip elde ettiğim bitcoinlerim ve cloud miningden sunucu kiralayıp elde etttiğim 2BTC yi para etmiyordu diye turbobit premium ile, steamde 50 tl lik oyun bakiyesi yüklüyordum şimdi o 2 btc kaç para ediyor onu bile bilmiyorum. arkadaşlarım bana sürekli evlat acısından beter harcadığın BTC ler diyordu

  • Aklında olsun, 200 dolara sattım diyorsun ya. Bilmiyorsan bile haber sitesinde falan o koinin alım satım aralığına bak. Atıyorum o koin için alt sınır 180 dolar mı diyorlar. Mesela 176 dolara stop koyup 175 dolara satış ver. Düşerse kardan zarar edersin, yükselirse zaten ne ala.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.