Şimdi Ara

Ermeni tasarısı kabul edildi. Hayırlı olsun(!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • SOSDE ERMENI SOYKIRIMI ABD DE YASALASMAYACAK BUNLARIN YAPTIKLARI SADECE BIZI KORKUTMAK GOZ DAGI VERMEK VE TEPKIMIZI TEST ETMEK
    HANİ BAZEN OKULLARDA OGRETMENLER VARDIRYA ELINDE INCE SOPA ILE GEZINIYOR COCUKLARA DERLER YA YARAMAZLIK YAPMA DOVERIM HAA COCUKTA KORKUSUNDAN HEMEN SUSAR ASLINDA OGRETMENIN NIYETI COCUGU DOVMEK DEGILDIR SADECE COCUGU YAPACAKLARINDAN CAYDIRMAKTIR.
    HAYIRI OLSUN BIZDE MECLISTEN TESKEREYI GECIRDIK GECIRMEKLEDE KALACAZ CUNKU ABD BIZE IRAKIN KUZEYINE GIRMEMEK SARTI ILE SOZDE ERMENI SOYKIRIMINI YASALASTIRMAYACAK BENCE YASALASTIRSADA HIC BIR YAPTIRIMI OLAMAZ HEP BU KORKU ILE YASAYACAGIMIZABIRAKIN YASALASTIRSINTANIMAZSIN OLUR BITER TUM DUNYAYADA ERMENI KATLUYAMLARINI ANLATIRSINVE KENDI MECLISINDE BU KATLIAMLARI YASALARDAN GECIRIRSIN ERMENILERIN YAPTIGI KATLIYAMLARI INKAR EDENLERI SENDE CEZALANDIIRIRSIN .................... HEP BU KORKU ILE YASAYACAGIMIZA OLUMLU YADA OLUMSUZ BIR SEKILDE OLAYIN NETICELENMESI DAHA HAYIRLI OLACAGINI DUSUNUYORUM... EN KOTU KARAR KARARSIZLIKTIR BIZ POLITIKAZDA DIS SIYESETIMIZDE KARARLI BIR SEKILDE HAREKET EDERSEN VE BUNU DAIMI KILARSAK BIZE HICKIMSE ZARAR VEREMEZ.....................................................................




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Deep Impact

    quote:

    Orjinalden alıntı: driver

    bence bu ermeni tasarısı olayı çok büyütülüyor...
    301 kaldırılmalı,herkes istediği gibi fikrini söylemeli,önce içeride bu mevzular dayatmacı devlet politikasından sıyrılıp,herkesin istediği gibi tartışabileceği bir hale koyulmalı...


    MADDE 301. - (1) Türklüğü, Cumhuriyeti veya Türkiye Büyük Millet Meclisini alenen aşağılayan kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    (2) Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini, Devletin yargı organlarını, askeri veya emniyet teşkilatını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    (3) Türklüğü aşağılamanın yabancı bir ülkede bir Türk vatandaşı tarafından işlenmesi halinde, verilecek ceza üçte bir oranında artırılır.
    (4) Eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamaları suç oluşturmaz.


    301 neden kaldırılmalı ?

    herkes istediği gibi fikrini söylemeli derken 301. madde buna engel değil ki. fikrini söyle ama hakaret etme diyor 301. madde. sanırım benzer maddeler avrupa yasalarında da var.


    301'i kaldırtmak isteyenler, yasanın kaldırılmasını milletimize ve ecdadımıza rahat hakaret etsinler diye savunuyorlar galiba ...


    deep, hakaret zaten suçtur.adi suçlar kapsamına girer.fakat bu madde sanki bir kompleksi varmış gibi devletin,kendini eleştirilmesini engelliyor.

    şimdi bizim milletimize,ecdadımıza zorba,yobaz,çağdışı,kan emici,katil vs. herkes söylüyor zaten,kim hüküm giymiş ki bundan?
    ama biri deseki ermenilere soykırım yaptınız,gel bakalım sen ne diyorsun diyor.
    ben soykırımı kabul etmiyorum fakat dileyen dilediği gibi konuşsun,madem haklıyız niye korkuyoruzki.madem cumhuriyet,tbmm,devletin yargı organları,askeri ve emniyet teşkilatı bembeyaz, o zaman neden korkuyor.hakaret eden kendi seviyesini gösterir zaten kimse kaalede almaz .
    eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamaları suç olmaz kısmı ise yoruma çok açık,neye göre eleştiri kabul edilir,edilmez belli değil.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.