Şimdi Ara

(ERMENİSTANA KARŞI SİZE İHTİYACIMIZ VAR! LÜTFEN OKUYUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • (ERMENİSTANA KARŞI SİZE İHTİYACIMIZ VAR! LÜTFEN OKUYUN!


    Başlangıç..
    *E-sim strateji ve gerçek hayattaki olaylara dayalı bir tarayıcı oyunudur.
    *Ekranınızın sağ üst köşesinden bildirimlerinize, mesajlarınıza bakabilirsiniz.
    *Oyuna ilk başladığınızda tavsiyemiz gene sağ üst tarafta bulunan turuncu ünlem işaretinden görevlerinizi tamamlamanızdır. Bu görevleri tamamlamak size bazı ödüller kazandıracaktır. Bu görevler sizin için çok önemlidir, oyundaki ilk amaç bu görevleri bitirmektir. Günlük görevler sınırlıdır her gün yeni görevler gelecektir bunun dışında bir süre sonra görevlere ihtiyacınız kalmadığında tamamiyle bitmiş olacaktır.
    *Oyun her gün yenilenir, günlük sadece bir kere çalışabilir ve antreman yapabilirsiniz; oyun yenilendiğinde günlük antreman ve çalışma hakkınızda yenilenir. OYUNA GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Buraya tıklayarak chat kanalımıza gelebilirsiniz.


    Ermenistan a karşı arkadaş arıyoruz. Adamlar sözde ermeni soykırımı haftası bize savaş açıcaklarını söylüyorlar bende buraya yazıp sizden yardım istiyorum..

    Oyuna başladığınız zaman belli görevler vericektir. O görevleri tamamlamanız 5-6 gün sürer. Görevler süresince size bir kaç eşya (ekipman, food, gift, silah, vb.) verilecektir. Bu eşyalar sizin oyuna iyi bir adım atmanızı sağlayacaktır. Yani görevlerinizi ihmal etmeyin


    (ERMENİSTANA KARŞI SİZE İHTİYACIMIZ VAR! LÜTFEN OKUYUN!

    (ERMENİSTANA KARŞI SİZE İHTİYACIMIZ VAR! LÜTFEN OKUYUN!


    Work, günlük yapmanız gereken çalışmaya denir. Tabii bunun için ilk önce bir işe girmeniz gerekmektedir. İşe girebilmeniz için yukarıdaki siyah yatay şeritte -yerlerim -çalışma diyerek veya -market -iş piyasası diyerek iş arayıp maaşına ve ekonomik gücünüze göre işlere girebilirsiniz. Nedir bu ekonomik güç derseniz, her gün çalışarak artar ve arttığı zaman ilerde daha yüksek maaş almanıza yarar. Bu sayede ekonominiz güçlenmiş olur. Ayrıca sadece Türkiye'de değil bütün dünyada iş imkanlarına bakıp size uygun olana girebilirsiniz.



    -ANTREMAN-
    *Günlük görevlerden birisi olan antreman oyunda gücünüzün gelişebilmesi için çok önemlidir.
    *Antreman oyunda ki hasarınızı etkileyen gücünüzü arttırmayı sağlar.
    *Oyuna ilk başladığınızda günlük gücünüz 100'er 100'er artarken zamanla antremandan gelen artış azalır, mesela 1600-1700 güce ulaştığınızda artık 50'şer 50'şer artmaya başlar.
    *Premium hesaplar antremanlarda normal oyunculara oranla %50 daha fazla güç kazanır yani normal bir oyuncu 100 güç kazanıyorsa premium hesaba sahip yeni bir oyuncu 150 güç kazanır.
    *30 gün boyunca antreman yaptığınızda süper asker madalyası kazanırsınız.
    Train günlük yapmanız gereken antrenmana denir. Bu antrenmanlar sizin gücünüzü arttırır. Ne olacak gücüm artarsa ?
    Gücünüz artarsa savaşlarda vurduğunuz hasarda artar. Her gün yapmalısınız bu antrenmanlar önemlidir. Bunu -Yerlerim -Antrenman yolunu izleyerek veya ;
    http://suna.e-sim.org/train.html buraya tıklayarak görebilirsiniz.

    (ERMENİSTANA KARŞI SİZE İHTİYACIMIZ VAR! LÜTFEN OKUYUN!


    Fight savaşmanız demektir. -Ülke - Savaşlar yolunu izleyerek savaşları görebilirsiniz. Bir ülkenin yanında savaşıcaksanız eğer o savaşın bulunduğu bölgeye gitmeniz gerekmektedir. Bunu da sol üstte kısayollar yazan yerde uçak simgesine tıklarsanız seyahat ederseniz. Bunu detaylı anlatacağım. Savaşa geri dönelim önemli bir konu.

    Savaş paneli örnek olarak şöyledir ;


    1 vuruş yaparsanız eğer 10 sağlığınız gider. 5 vuruş yaparsanız , 50 sağlığınız gider. Sağlığınızı soldaki panelde item kullan diyerek ordan ekmek yiyerek veya gift kullanarak arttırabiliriz. Her gün dönümünde 10 ekmek ve 10 gift hakkı yenilenir. Bu konuya daha detaylı değineceğim.

    Sağlıcakla kalın iyi oyunlar..

    (ERMENİSTANA KARŞI SİZE İHTİYACIMIZ VAR! LÜTFEN OKUYUN!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaykusR -- 24 Mart 2018; 15:54:23 >







  • güncel
  • güncel
  • Çok düşünüyorum da çok vakit harcamak gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.