Şimdi Ara

Erol Bulut İkinci Vitor Vakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yine iyi bir kadro yine küçük takım hocası


    Kaç aydır takımın başında bir tane hücum planı yok 4. Hafta bitti


    Yaptığı değişiklikler cabası 0 oyun değişikliği ezbere değişiklikler


    Bu takım bu acemiye verilememeliydi


    İlk uçakla Daum u indirin İstanbul'a bu takıma 90 gol attirmazsa adam değilim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 3 Ekim 2020; 21:13:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 3 teneke Gazi beyaz peynir, 100 gram kokaine getiririz Daum'u. Bu yaştan sonra Daum'dan hayır gelmez ama maç esnasında şu takıma Daum gibi birisi lazım diye içimden geçirdim ben de.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

    3 teneke Gazi beyaz peynir, 100 gram kokaine getiririz Daum'u. Bu yaştan sonra Daum'dan hayır gelmez ama maç esnasında şu takıma Daum gibi birisi lazım diye içimden geçirdim ben de.

    Daum şu vasifsizdan 35 kat daha iyidir


    Aykut kocaman denen hain Daumun altını kazimasaydi 2010 da samp da olacaktık


    Daum Fener'e gelmiş en iyi hocaydi çok isterdim çalıştırsin bir daha bizi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyiz sen de çok karamsarsın be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andres Escobar

    Daum şu vasifsizdan 35 kat daha iyidir


    Aykut kocaman denen hain Daumun altını kazimasaydi 2010 da samp da olacaktık


    Daum Fener'e gelmiş en iyi hocaydi çok isterdim çalıştırsin bir daha bizi



    Alıntıları Göster

    Daum'un elindeki kadro yeterli, transfere gerek yok dedikten sonra Daum'u göndertip 2 senede 50m euroluk transfer yaptıran, kendi rekorunu geçmek üzere olan Alex'i kıskançlığı yüzünden oynatmayıp gönderen en büyük hainin ismini görünce bile midem bulanıyor.





  • Aslında bu durum, Fenerbahçe'ye yakıştırılan futbolu sahada bir türlü görememekle alakalı. Bu haftaya kadar oynanan maçlarda henüz "Fenerbahçe defans yapmaz, yaptırır." yaklaşımını ¸bir Daumcu olarak  ben de göremedim.


    En iyi bildiğim ve en çok takip ettiğim takım olduğu için Spurs üzerinden örnek vermek isterim: Mourinho bile artık, tam anlamıyla defansif zihniyetinden kopmasa bile, "Madem gol yiyoruz, atabildiğimiz kadar atalım." anlayışına neredeyse döndü. Bu yaklaşımı yaratan da Poşet hocadan kalma ve Spurs'te ekol haline gelmeye başlamış bir zihniyetti. Yani oyuncular Mourinho'nun futbola yaklaşımını değiştirdi.


    Futbolcular teknik direktöre takımın anayışını dayatamıyorlar Fenerbahçe'de. O zaman teknik direktör bence ne olursa olsun Fenerbahçe'de artık bir ekol belirlemeli. Fenerbahçe sürekli ofansif oynamalı mı oynamamalı mı bilemem. Şu saatten sonra iyisiyle kötüsüyle bir teknik direktörle uzun süre gidilmeli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 3 Ekim 2020; 21:31:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: coobain

    Reyiz sen de çok karamsarsın be

    Ben yazın taa Erol alınmadan önce Erol gelecek haberleri çıktığından beri gömüyorum bu adamı biliyorum çünkü malımı izleyin ve görün sene içinde neler olacak bu adam kaldıramayacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmak için erken ama görünen şu ki savunmada sıkıntı yok. Orta saha da iyi ama mhy daha gelmeden biz yanlış adami aliyoruz diye düşünüyordum. Ben bir ışık goremedim kendisinde. Benziadan sonra o mevki için en kötü as oyuncu olabilir. Oraya talisca ayarinda brezilyalı scout transferi şart. Hücumda planimiz yok gibi oynuyoruz yani topu ileri bi şekilde taşı ve akışına bırak tarzı. Sevmesem de aykutun bile hep bi sistemi vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yattarali

    Konuşmak için erken ama görünen şu ki savunmada sıkıntı yok. Orta saha da iyi ama mhy daha gelmeden biz yanlış adami aliyoruz diye düşünüyordum. Ben bir ışık goremedim kendisinde. Benziadan sonra o mevki için en kötü as oyuncu olabilir. Oraya talisca ayarinda brezilyalı scout transferi şart. Hücumda planimiz yok gibi oynuyoruz yani topu ileri bi şekilde taşı ve akışına bırak tarzı. Sevmesem de aykutun bile hep bi sistemi vardı

    Dedim yine diyorum buendia mesela çok beğeniyorum bizim oyunu değiştirir keşke gelse


    Ama Ali başkan eğer bu vasıfsız erolla samp olmak istiyorum diyorsa Taliscayi almalı Talisca ziya doğanı bile samp yapar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -fenerbahçe taraftarına son 20 yıldaki en büyük 2 acısını yaşatan,


    -fenerbahçe tarhinin belki de en iyi kadrosunu anelkalı,alexli,apiahlı,nobreli,lucianolu,tuncaylı,aureliolu.. şampiyon yapamamış


    -7 yıldır hiçbir kulübün güvenip kulüp teslim etmediği daumu mu getirelim?


    3 kez son haftada şampiyonluğu kaçırmak için mi  

  • erol bulutun alanya performansı yanıltıcı olabilir, öyle anlaşılıyor ki alanyada TD değil kulüp politikası daha ön planda. erol bulutu değerlendirmek için bir süre daha beklemek lazım

  • keşke vitor olsa. pozisyon bilgisi , ezber hücum aksiyonları, takıma kattığı fundemental , modern antrenman teknikleri , takım savunması..

  • bu sene gol rekoru kırıp şampiyon olacağız

  • Erol Bulut hakkında yorum yapmak için erken, tabi konuda adı çokça geçen Daum'a değinmek istiyorum.


    Daum, Fenerbahçe teknik adamları arasında bence en iyilerinden biriydi, Zico'da iyi performans sergiledi fakat Daum sanki bu ligi ezberlemiş gibiydi. Yerli ve yabancıları çok iyi yönetiyordu, Daum'un çalıştırdığı dönemlerde yerlilerin sayısı hem fazlaydı hem kulüp üstünde etkileri daha fazlaydı.


    Fenerbahçe'nin başında olduğunda en çekindiğim hoca kendisi olmuştur, gönderildiği sezon Aykut Kocaman sportif direktördü sanırım ve çaktırmadan medya üzerinden Daum'a baskı yaptığını hatırlıyorum :) Mesela basın açıklaması yapıldığında soruluyordu, takım kötü giderse Kulübeye iner misiniz diye, o da öyle bir düşüncem yok fakat sene sonunda değerlendireceğim bakacağım gibi konuşuyordu. Bu iyi dönemlerde yaptığı açıklamalardı, daha sonrasında zaten ipler kopmuştu :)


    Daum bu kulüpte aralıksız kalsaydı muhtemelen ilk 4. yıldızı Fenerbahçe alacaktı :)





  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt

    bir gs'li taraftarın fenerbahçe'yi tanıyabilecek olmasını ondan hiç beklemem. nitekim sen de bunu teyit edercesine kendi tespitlerine göre bir yorum yapmışsın. bir kere şunu herkesin öğrenmesi gerekiyor:


    "O zaman ben gideyim takımın başına sen geç" cümlesi, fenerbahçe'nin durumunu özetliyor.

    bu hiç değişmemiştir ve değişecek gibi de görünmüyor.  


    aykut'un daum'u yemesi mümkün değildir. fenerbahçe'de td'leri yiyen hep kulüp başkanı olmuştur. futbolcuları yiyen de yine kulüp başkanıdır. yiyen derken, gözden çıkaran, kulüpten gönderen manasında yani. bunu ali şen de aziz yıldırım da yaptı ve karşılığını aldı. bu durum, üç merciyi "başkan-teknik direktör-taraftar" ı kutuplaştırmıştır dersek yalan olmaz. aslında istifa eden yöneticileri de unutmamak lazım. dörtleyebiliriz yani. aslında şöyle bir kural çıkarmak lazım. başkanları maçların oynandığı gün, sadece tribüne girmesine izin vereceksin. yetmiyor cep telefonunu da alacaksın elinden. bu şekilde soyunma odasına da talimat vermesini önlemiş olursun. yeterli mi? değil tabi ki; bu sefer de trbünden bağırıyorlar, şu futbolcuyu değiştirin diye..  





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.