Şimdi Ara

Ertugrul Saglam 'in son maci olabilir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ozlucede takima tepki gosteren taraftarlarin cogu Ertugrul Saglamin kendilerine hakaret ettigini ve polise alin bunlari dedigini iddaa etti .

    Galatasaray maci Saglamin son maci olabilir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ertuğrul Sağlam son zamanlarda gerçekten tanınmaz hale geldi, gerek sözleri gerekse davranışları ile. Böyle devam edecekse en iyisi ayrılması olur. Ama odan önce gitmesi gerek bir ynetim ve başkan var, paraların ne olduğunu açıklayamayan.
  • Istifa ettiğini açıklamış. Alt yazı geçti lig tv'de.
  • Bursa taraftarı (ben de dahil) bu kafada gittiğimiz müddetçe bir daha şampiyonluk göremeyiz. Şampiyon olduk ama taraftar hala akıllanmadı, hala eski kafa devam ediyor. Ertuğrul gitti kim gelecek şimdi onu düşünen yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

    Bursa taraftarı (ben de dahil) bu kafada gittiğimiz müddetçe bir daha şampiyonluk göremeyiz. Şampiyon olduk ama taraftar hala akıllanmadı, hala eski kafa devam ediyor. Ertuğrul gitti kim gelecek şimdi onu düşünen yok.

    Manudan 3, valenciadan 6, fenerden 4 yedigimizde ve birçok başka maçta dahil taraftar hocaya bikere bile laf söylemedi, taraftar cezaevine girdiğinde taraftarı yalnız bıraktılar en sonunda taraftarda tepki koymadan maçlara gelmedi ve hoca istifa etti. Taraftar ne yapsın ? Asıl suçlu yönetimdir birazda ertuğrul hoca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbol takımı bu mantıkla yönetilmez. borcumuz yok diye hava atıyo başkan ama orta sıralara oynayan takım ruhuna geri döndürülmeye çalışıldı takım. transfer yok doğru dürüst. taraftar başarı bekliyo. eldekilerle pasta yapmaya çalışılıyor ki durmumuz çokta kötü değil. bu sene herkes puan kaybetti. bi kaç maç seri ile lider bile olabilirdik.

    bizim taraftarda şu eldekilerle ne bekliyo anlamadım. her sene şampiyonluğa oynamak için ona göre sürekli gelir lazım. A.Ş olamadık. parayı bulan bursalı sanayiciler bursa da başkan olacağıma istanbul klüplerinde yönetime girerim güzel de iş bağlarım diye düşünüyolar herhalde.

    1-2 maçta 2-1 gerideyiz diye hocaya ana avrat düz giden adamlar da var. ne klüp kurumsallaşabildi, ne taraftar seviye atlayabildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.