Şimdi Ara

Erya Servis Sorumsuzluğu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erya'da temmuz ayında 15000 bakımımı yaptırdım. Forumlardaki yorumlarda genel olarak iyi yorumlar olduğu için burayı tercih etmiştim. Bu arada aracım 2015 leon tdi.

    Bakımdan sonra pek kullanmamıştım aracı ve sonrasında istanbul - muğla yolculuğuna çıktık. Araç Bursa'da yağ uyarısı verdi ve aracın yağını alttan akııtığını gördük. Sonrasında çekici ile yetkili servise götürdük. Problemin Erya'da yapılan bakım sırasında yağ filtresinin yanlış montajından kaynaklandığını öğrendik.

    Sonrasında Erya ile iletişime geçip ikame araç istediğimizde, Orçun Bey bizi oyaladı. Bize dönüş yapacağına söz verip, hiç bir dönüş yapmadı. Kendi imkanlarımız ile yola devam etmek zorunda kaldık.

    Bu olaylar sonrasında Doğuş Oto gerekli mercilere şikayetlerimizi ilettiğimizde, genel müdürlük ve Bursa Doğuş Oto ellerinden geleni yapıp, hatanın telafisini yaptılar.

    Daha sonrasında Erya'ya şikayetimizi iletmek için tekrar gittiğimizde, Orçun Bey'in aynı sorumsuzlukla davrandığını gördük. Bu olayları gördükten sonra tekrar kesinlikle Erya'ya gitmeyeceğim. Doğuş Oto'nun kendi servislerini kullanacağım.

    Buraya yazma amacım Erya ile ilgili genel olarak olumlu yorumlar varken, bu şekilde bir problemle karşılaşıldığında kesinlikle yardımcı olmadıklarını sizlere iletebilmek.







  • öncelikle geçmiş olsun kardeş.
    bu tür işçilik hataları heryerde olabiliyor malesef. mutlaka insanın moralini bozsa da kafaya takmamak lazım.
    önemli olan sonrasında gösterilen telafi çabaları. erya tarafından bunu görememeniz gerçekten üzücü. zira bana en yakın yer olduğu için 4-5 defa bakım için gittiğim bir yer. her seferinde de orçun bey ilgilenir, bir olumsuzluk yaşamamıştım. şimdiden sonra soru işareti oluştu kafamda. bakım zamanı gelince tekrar değerlendiririm konuyu.
    doğuş ne gibi bir çözüm sundu acaba?
  • Bende açıkçası çok merak ettim doğuş oto nasil bir yardimda bulundu size? Zaten onemli olan erya değil satis yapan en yakin erya var fakat servis isini kartal dogus otoda cozebiliyoruz. Erya yalnizca satış için bağımlı olduğumuz bir yer. Ama anlamadığım koskoca seatin anadolu yakasinda nasil sadece eryada satildigi? Bostanci kartal pendik tuzla tamami eryaya bagli cok saçma gercekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibiza ararken almak icin eryaya gittim. Duydugum tek kelime " abi tek kapi ibiza yok. Agustos da zaten fabrikalar kapali. Sen git 5 ay sonra falan gel. Ya da ver bi 1000 tl 500 tl gelince biz sizi arariz. Tabi fiyat oynar sabit degil." Yani bakin mesele arac olup olmamasi degil. Biraz kurumsal olun. Ben size siz diye hitap ediyosam sen bana sen diyemezsin hocam. Sen satis danismanisin. Keza servise de 1 ay once gittigimde inanamadim. Adamlar resmen arabanin soyledigim sikayeti gormezden geliyolar. Bu arada araci kayadibinden temin ettim. Eryaya kalsa 6 ay beklicez :) bidahaki servis de kesinlile dogus otoyu tercih edicem kartaldaki. Bu arada ben telefondan fiyat bilgisi aldim eryadan servis icin bana belitttikleri fiyat 350 tl idi bir iş için. Gidip yaptirdik fiyat oldu 420. Bu nasil is dedim abi kdv eklendi oldu cevaplari. Sorumsuzluk alavere dalavere had safhada. E kardesim telefonla sordum size diyorum ? Yok abi isciliksiz fiyattir o diyor. Yok diyorum iscilik dahil sordum. Yok diyor. E dedim ses kaydini ac dun aradim x saatte. Bizde ses kaydi olmaz abi diyor. yani ne desek boş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ihzone89 kullanıcısına yanıt
    tuzlali20 T kullanıcısına yanıt
    Genel merkezden bir sonraki bakımımın ücretsiz yapılacağını ilettiler. Bursa Doğuş Oto 2 yıl garanti uzatma hediye etti. Sonrasında bir akşam yemeği rezervasyonu yaptılar bizim için. Bursada konaklamak zorunda kaldığımız otelin ücretini de ödediler.

    Ayrıca tavırları çok iyiydi, mahçup oldukları ve empati yapabildikleri çok belliydi. Yol yardımı aradığımız ses kayıtlarını bile dinlemişlerdi, konuya tamamen hakimlerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb1907y3 -- 30 Ağustos 2016; 15:48:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fb1907y3 F kullanıcısına yanıt
    Evet hocam erya da isler hep boyle. Servis sorumlusu siye geçinenler de kesinlikle yardımcı olmuyorlar. Orcun isimli arkadasla zamaninda bende bu tarz sikintilar yasadim. Gecmis olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende Erya servise gitmeyi düşünüyordum. aslında aracı kayadibinden aldım ama daha aracı aldığım gün bana orjinal diye muadil (yansanayi) bagaj havuzu satmaya çalıştılar orjinal diye salağız ya birde daha 1 ay olmadan aracın tüm bijon kapakları düştü mazeret hazır yıkamacıda düşmüştür ya arkadaş hepsini toplasan 20 TL yapar ben 45KM yol yapacağım gel-git neyse daha 20 gün var bakalım olmadı kartal servise gideceğiz orası da biraz yoğun ama bakalım.
  • Eryada herşey araç alana kadar sonrası yok oldukça ilgisiz alakasızlar
  • Bende aracı eryadan aldım sıfır almama ragmen ibizada full link özelliğine neden para alıyorsunuz dedim bizimle alakalı değil fabrikasyon dedi - Sizinle alakalı olmayanı nasıl aktif ediyorsunuz deyince bişey yapamayız dedi . Aradan 1 hafta geçti ne kadar gerçek bilmiyorum ama doğus oto genel müdürlükten arıyoruz araç satış bilgisi (erya hakkında) bilgi alıcaz dedi . Herşeyi söyledim para konusunda hiç bir gram ikram indirim yapmadılar vs vs yani adamların suratsızlığından extrada ben kattım :)
  • ben araci kayadibinden aldim istanbulda, erya asiri suratsizdi mecbur kayadibinden aldik uzak olamsina ragmen evimize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuzlali20

    Bende açıkçası çok merak ettim doğuş oto nasil bir yardimda bulundu size? Zaten onemli olan erya değil satis yapan en yakin erya var fakat servis isini kartal dogus otoda cozebiliyoruz. Erya yalnizca satış için bağımlı olduğumuz bir yer. Ama anlamadığım koskoca seatin anadolu yakasinda nasil sadece eryada satildigi? Bostanci kartal pendik tuzla tamami eryaya bagli cok saçma gercekten.

    Hic sasirmadim , Erya ile yasadigim problemleri yazsam kitap olur.Orcun ismini unutali yillar olmustu tipi gozumun onune keldi tuylerim diken diken oldu.

    Erya Sahenklerin damadidir hic bisi yapamazsiniz.O yuzden imtiyazlidir anadolu yakasinda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.