Şimdi Ara

Es-Es Pele'yi alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [size=3Transferde hareketli günler geçiren Eskişehirspor, Porto'nun 23 yaşındaki Pele lakaplı futbolcusunu kadrosuna katıyor




     Es-Es Pele'yi alıyor


    Gelecek sezon üst sıralar için mücadele edecek bir takım kurmanın planlarını yapan Eskişehirspor tam adı Vitor Hugo Gomes Passos olan 1987 doğumlu Porto'lu oyuncu Pele'yi kadrosuna katıyor. Son iki sezonu kiralık olarak Portsmouth ve Valladolid'de kiralık olarak geçiren Portekizli futbolcu ile prensipte anlaşma sağlandığı öğrenildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın da kadrosunda görmek istediği 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun önümüzdeki günlerde Eskişehir'e gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı gelen haberler arasında. Bu arada Es-Es yeni sezon hazırlıklarını Gerede'de sürdürüyor. Dünkü antrenmana düz koşu yaparak başlayan futbolcular, daha sonra pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

    ZAPO'NUN YANINA TELLO
    Öte yandan Eskişehirspor, Zapotocny için anlaşma sağladığı Beşiktaş'tan bir yıldızını daha istedi. Yabancı kontenjanını boşaltmak zorunda olan siyah-beyazlı ekipten Zapo'yu bedelsiz olarak alan Kırmızı Şimşekler, Tello için de teklifte bulundu. Eskişehirspor yönetiminin Tello için Beşiktaş ile pazarlıkları sürdürdüğü ifade edildi. Rıza Çalımbay da, "Bir stoper alacağız. Bunun Zapotocny olması bizim için büyük avantaj. Çünkü Türkiye'yi çok iyi tanıyan bir arkadaşımız. Tello da orada yedek kalacağına gelip biz de oynasın" diye konuştu.
    ]


    Kaynak




    Pele bugun resmi imza atmaya geliyormus hayırlı olsun







  • hayırlı olsun pele eskişehirsporda
  • Aynı zamanda bu oyuncu Quresma intere giderken Portoya takasda verilen futbolcu

     Es-Es Pele'yi alıyor


     Es-Es Pele'yi alıyor
  • Şimdiden hayırlı olsun. Transfer bitmiş. Henüz 22 yaşında ama kariyeri büyük kulüplerle dolu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.