Şimdi Ara

Esan akü nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
20.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu açtıktan sonra gidip 12v 60 amp. Mutlu aldım. An tibariyle havaların soğuması ile zor marş basmaya basladi. Tam 3 senedir mutlu kullandım. Yalnız şunu da belirteyim arabada LED takılı olduğu için , arıza ışığı yakmasın ve ledi patlatmasin diye 8 tane direnç takılı. Özellikle farların üzerindeki sinyal ledlerdinde çok güçlü direnç takılı. Bu şekilde 3sene kullandım. Bunlarda akü ömrünü yiyor. + 9-10 sene akü kullananlar nasıl kullanıyor anlamıyorum
    Yeni akü mude bilmiyorum ne alacagimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölmüş akü nasil canlandırılır cevabi videoda.

    https://www.youtube.com/watch?v=W595DQuRehw&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün megane 2 aracıma 400 liraya mal oldu. İnşallah pişman olmayız. Kısa zamanda herhangi bir sıkıntım olursa yazarım buraya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam anlamiyla leş bir akü dür kendileri paranizi çöpe atmak istiyorsaniz alabilirsiniz garantisi dolmadan akünün zayıfladığını fark ettim bayisine gittim kontrol edip size bilgi verecegiz dediler 1 hafta sonra ben bayiyi aradim akü ne oldu diye sizin akü yanmis kullanici kaynakli hatadan dolayi akünüzü degisim yapmiyoruz deyip isin kolayina kaciyorlar aküyü ureten sirketi aradim degisim talep ettim kabul etmediler yaptiginiz akünün arkasinda durun durmayacaksaniz bu aküyü satip insanlari madur etmeyin diyorum pişkin bir sekilde bizim yapacak bir seyimiz yok istediginiz yere başvurun degisim yapmayacagiz deyip duruyor o yuzden 50 100 fazla olsun garantisi saglam olan markalardan şaşmayın ESAN AKÜ PİSMANLIKTIR.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.