Şimdi Ara

Eşcinsel süper kahraman Batwoman'ın dizisi için hazırlıklar başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sazankiller

    Doğada olabilir hayvan yapabilir ama sen insansın hayvan dan biraz farkın olsun yani .insanlar arasında doğal değil bu işler.
    Hayvanlardan farkımız biz bu işi eğlence için yapıyoruz sadece. Doğadaki diğer canlılar şartlardan dolayı (besin veya eş bulamama temelinde) bu tip davranışlar sergiliyor. İnsanlar ise ya travma ya da ikincil cinsiyet ağırlıklı görülüyor.





    Cinsiyet ve cinsel tercihlere saygı göstermek lazım. Seversin ya da sevmezsin o ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşcinsel süper kahraman Batwoman'ın dizisi için hazırlıklar başladı
  • Eşcinsellik ve türevlerini ısıtıp ısıtıp insanların önüne sürenler bundan ne çıkar sağlıyor düşünmek lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hollywood'un sahipleri oyunlarda, dizilerde ve filmlerde sürekli eşcinsellik pompalamaya başladılar son dönemde. Beyaz ekranın sihirli etkisi ne kötüleri iyi gösterdi, ne iyileri kötü gösterdi. Bunların yatacak yeri yok! Toplumu öyle hızlı bir şekilde şekillendiriyorlar ki, kimse de karşı çıkmıyor ve sürüler (ki için de ben şöyleyim böyleyim şuyum buyum diyen her kesimden insan var) halinde oraya akıyor ve tam tersi can siperane hipnozcularını savunuyorlar. Bakalım insanlar(!!!) daha ne kadar düşecek!!!

  • Ödül veren kim? Yine kendileri. Maksat toplumu bozmak ki 100 yılda öyle bir bozdular ki hayret. Son 20 yılda son yüzyıldakinden daha da çok bozdular. Önümüzdeki yıllar çok daha beterlerine gebe. İçinde yaşadığımız için farkında olmuyoruz ama insanlık resmen lağım çukuruna dönmüş durumda ve her geçen gün daha kötüye gidiyor! Bütün pislikler bunlardan çıkıyor bir de doğruya yanlışa bunlar karar veriyor utanmadan. İstediğini iyi istediğini kötü gösteriyorlar. Seçilmiş numuneler de toplum içinde buna destek veriyor toplumdanmış gibi kendini göstererek. Sonra bunlara kananlar, sonra zihni boş gençler vb derken akın akın pisliğe doğru kayıyor dünya!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sirkadyen

    Saçmalamışsın. Benim düşüncem değil o bilimsel açıklama istiyorum. Pedofili şundan dolayı hastalık, homofobiyi ne sebeple bir tutuyorsunuz demişim sen gelmişsin din diyorsun. Homofobi ne gibi olumsuzluklara yol açıyor, neye kime zarar veriyor, insanın vücudunda ne gibi bir bozukluğa yol açıyor bunlara cevap ver. Banane senin dininden dünya senin dininin etrafında mı dönüyor ?

    Alıntıları Göster
    Banane senin biliminden bilimsel açıklamandan .bilim dediğin şey senin gibi insanların yaptigi aciklamalar değil mi .sadece okul okumuşlar bir şeyler uğraşmışlar açıklamışlar bunu niye takayım ki.benim de beynim var belki senin o bilim adamı dediğin kişilerden daha çok çalışıyor. Bilim yada adamı diyorsa ki homo hastalık değildir tanımıyorum kardeşim mecbur muyum.yaptiginiz pisliklerin başına bilimsel ekleyince normal oluyormuş hadi işine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Homo lezbi pedo asla saygı göstermiyorum ve göstermeyeceğim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Çok fazla kalabalık yapma .bence ikiside berbat hastalık ve iğrenç olay .ha ceviz benim istediğime kırdırırım diyene de karışacak halimiz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sjwlara bir şey söylenemiyor hemen faşist,homofobik,ırkçı,cinsiyetçi oluyoruz.Bari Yvonne strahovski(Büyük Öfke) oynasın izleyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homofobik insanlar bana çok komik geliyor. Zaten çoğu homofobik insanın içinde homoseksüel dürtüler olduğu, bunu bastırabilmek için, toplum din korkusundan saldırganlaştıkları sanki kendilerine giren çıkan bir şey varmış gibi davrandıkları söyleniyor. Hatta evli veya çocuklu olduklarına bile bakmayın. Türkiye'de çoğu erkek homoseksüelliğini saklayabilmek için perde olarak kullanıyormuş bunu. Bu arada bunu Pedofili gibi bir hastalıkla bir tutan dahi olmuş. Gerçi doğru, sözde %99 müslüman olan toplumun en az %20 sinin pedofili olduğu da söyleniyor. O yüzden karıştırabilirler. Yine sözde %99 müslüman olan ülkede translar, orospulardan daha çok iş yapıyor sokaklarda. Bu da enteresan. Kimse sevmiyor ama maşallah millet trans peşinde. Bence erkek erkeğeden bir farkı yok sayılır. Hayır milletin karı koca birbirlerine sarılmasına bile tahammülü yok. Ama adam kadını bıçaklıyor olsa, ya da dövüyor olsa, karışmaz *.ler. Savaşmak serbest ama yanağından öpse bile suç. Sevgiye tahammülleri yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 19 Temmuz 2018; 10:45:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sazankiller

    Banane senin biliminden bilimsel açıklamandan .bilim dediğin şey senin gibi insanların yaptigi aciklamalar değil mi .sadece okul okumuşlar bir şeyler uğraşmışlar açıklamışlar bunu niye takayım ki.benim de beynim var belki senin o bilim adamı dediğin kişilerden daha çok çalışıyor. Bilim yada adamı diyorsa ki homo hastalık değildir tanımıyorum kardeşim mecbur muyum.yaptiginiz pisliklerin başına bilimsel ekleyince normal oluyormuş hadi işine.

    Alıntıları Göster
    Bilimden sananeyse git taş devrinde yaşa o zaman. Bana mantıklı bir açıklama yap diyorum bilimden banane diyor.

    Bilimsel açıklamayı kabul etmiyorsan kendin öne süreceksin şu şu nedenlerden dolayıdır diye. Sen inançtan başka birşey diyemiyorsun verecek cevabın da yok. Homoseksüellik hastalık felan değildir. Sevmezsen sevmezsin ama pedofili ile aynı yere koyulamaz, koyuyorum diyorsan sebebini açıklamak zorundasın. Tıpta teşhisler senin dinine göre mi yapılıyor ?

    Biri senin inancına dinine saygı göstermediğinde, sana hakaret edip aşağıladığında da çeneni kapatıp susacaksın o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 19 Temmuz 2018; 12:4:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Dostum ben haberin içeriğiyle, konusuyla ilgili fazla yorum yapamayacağım. Çünkü bu konuda yorum yapabilecek kadar bilgi sahibi değilim. Ne söylesem değersiz, yüzeysel ve boş olur kanaatindeyim. Sadece meraktan konuyu ve yorumları okurken farkettim ve sana denk geldim.

    Bence sen norm, normal ve anormal kelimelerinin anlamlarını bilmiyorsun. Bu konuda haklısın veya haksızsın bilemem. Sadece bu konuyu normal kavramı üzerinden tartışırsan kesinlikle haksız duruma düşersin, bunu söyleyebilirim.

    Normal dediğin şey istatistiki bir kavramdır. İçinde "doğru" anlamı barındırmaz. İnsanların dağılımları tanımlayabilmesi için ürettiği bir kavramdır.

    Bunu çok popüler bir örnekle anlatmak isterim. Sürekli bunu açıklamak için bu örnek verilir. İnsan büyük tansiyon değerleri'nin ortalaması 12'dir ve normal kabul edilir. Bu 12'nin doğru kalanların sıkıntılı olduğu anlamına gelmez. İnsanların tansiyon ortalaması 12 diye günlük tansiyon ortalaması 14 olan bir birey sıradışı bir birey değildir.

    Doğal kavramı, normale göre nispeten bu göreceliliği azaltan bir kavramdır. Doğal kavramının da sıkıntıları vardır fakat normal kadar değil. Sonuçta bunlar insanoğlunun ürettiği göreceli kavramlardır.

    Yani demek istediğim bu konu normal kavramı ile tartışılamaz. Eğer TDK'dan da normal kelimesinin anlamına bakarsan içinde "doğru" veya "yanlış" ile ilgili bir anlam olmadığını anlarsın.

    Dünyayı değiştiren insanların çoğu da sıradışı anormal insanlardı. Bu da tartışmanın "normal" üzerinden yürütülmesinin sakıncasına bir başka örnek. Örneğin anormal diye eşcinselliği yanlış buluyorsak örneğin Newton ve Tesla da yanlışlardı. Çünkü anormal sıkıntılı, aşırı ve takıntılı insanlardı.

    Konuya dönersek; ben konu hakkında fikir üretemeyecek kadar konuya cahil bir bireyim. Bu yüzden konuyla ilgili fikrin, yorumun hakkında sana bir katkı sunamıyorum veya eleştiri getiremiyorum malesef. Fakat konuyu normal ve anormal kavramları üzerinden yürütürsen haksız çıkacağına eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scene -- 19 Temmuz 2018; 12:27:54 >




  • Scene kullanıcısına yanıt
    Beni üstün Türkçe bilginle alt ettiğin için sağol



    İstersen sırf senin egon tatmin olsun diye mesajımı editleyeyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • + ve - varken + + ile - - ile ne işi var.
    İnsanlar yaratılış gereği birini önünde fazla birinin önünde eksik var
    Fiş, Priz gibi.
    Prizi prize nasıl uygun değilse Fiş de fişe uygun değil
    İnsan anatomisi bile buna göre uyarlanmış.
    Millet kalkmış yok ona saygı duyarım yok buna saygı duyarım
    Bu saygı duyarım diyenler bir gün baba ben ahmetle evlenmek istiyorum diye gelen oğlun olunca nasıl olacak tepkin? Sen mi ona o mu sana diye mi soracaksın saygı mı duyacaksın?
    Ya da kız kıza her neyse işte...
    Bu işlerin tedavisi var gidip tedavi olsunlar saçma sapan bölünmeler resmen.
    Hiç de saygı duymuyorum açıkcası. İtici buluyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    Beni üstün Türkçe bilginle alt ettiğin için sağol



    İstersen sırf senin egon tatmin olsun diye mesajımı editleyeyim
    Aslında Türkçe öğretmeye çalışmadım. Oldukça iyi niyetliydim. Normal kavramının dil ile alakası yok pek. Normal kavramının anlamı da oldukça tartışmalıdır. Normal kavramı üzerine tezler yazıldı, yazılıyor. Üzerinden hala felsefik olarak tartışmaların döndüğü bir kavram.Yani basit bir kavram değil ve seni küçümsemek istemedim.

    Normal kavramı ülkemizde üzerine gereğinden çok daha fazla anlam yüklenen kavramlardan biri. Bu konuya kendimce açıklık getirmek istedim.

    Yine de öyle hissettirdiysem özür dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scene -- 19 Temmuz 2018; 12:37:4 >




  • Haberle ilgili bir tane yorum var, gerisi alakasiz yorumlar :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scene kullanıcısına yanıt
    Sizin örneğiniz üzerinden ilerleyeceğim.



    Normal olan tansiyon değerleri 12-8 değil mi? ama birisi hayır 19-3 tür dese o kişi anormali(normal olmayan) savunmuş olur değil mi?



    Hah eşcinsellik te aynen bunun gibi,normali (ve doğrusu) erkek-kız iken erkek-erkek veya kız-kız savunuyorsa biri o kişi anormal olanı savunmuş demektir



    Her ne kadar anlatmak istediğim şey "yanlış" olsa ve "anormal" kelimesi bunu anlatmak için uygun olmasa da teknik olarak Türkçe'ye uygun bir cümle kurmuş oluyorum. Zaten çoğu kişi "anormal" kelimesini "doğru olmayan" anlamında kullandığı için sorun çıkacağını zannetmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kraix kullanıcısına yanıt
    Bende saygı duyanlardanım, oğlum da var. O yüzden kendime göre cevap vereyim. Evet oğlum gelse böyle dese rahatsızlık duyardım epey bir. Ama bu rahatsızlıklarımın sebeplerine bakıldığında 1. sırada bu forumda da rahatlıkla görebileceğimiz sözde din kisvesi ya da farkında dahi olmadan cehalet altında, ya da bastırılmış homoseksüelliklerinin saldırganca dışa vurumunu gerçekleştiren insanlar gelecektir. Böyle bir ülkede homoseksüel olmak eminim çok daha zor olacaktır. 2. sırada eş bulma zorluğu, sonuçta daha azınlık arasından uygun birini bulması gerekecek 3. sırada cinsel yolla bulaşabilecek hastalıkların daha fazla olması. Ama en başta ağızlarından salya akan ne idüğü belirsiz tipler olacaktır. Bildiğim kadarıyla tedavisi olanı var, ama tedavisi olmayanı daha çok var. Yani tam olarak hastalık gibi bir şey değil. Valla ben rahatsızda olmuyorum, dikkatede almıyorum şahsımca. Yani mesela hoşlandığım bir kız lezbiyen olsaydı gidip ne olur beni sev diye yalvaracak halim olmazdı. Yani ne yapayım tercihi oysa. Ha lise çağlarımda ise mesela gay falan birini duyduğumda 1 rakip azaldı gözüyle bakardım hep. Yani sizin için demiyorum ama cidden homolara karşı şu çok saldırgan olanların çoğu için aslında gizli homo diyorlar. Ya kendileri bile farkına varmaktan korkuyorlarmış ya da piyasaya sözde öyle reklam yapıyorlarmış ama daha çok belli ediyorlar haberleri yok.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.