Şimdi Ara

Esenyurt Mehterçeşme???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar B.düzü yakupludan ev alacaktık bahçe katı 88.000 lira ama istediğimiz kredi çıkmadı. Birkaç bin lira peşinat verdik. Şimdi almakta da zorlanıyoruz. Yakupludaki evi gösteren emlakçı esenyurt mehterçeşme'de başka bahçe katı gösterdi. 70.000 liraya. Fena daire değil. Yatırımlık düşünüyorum. Kiraya vereceğim. O bölgede 500 TL kira getirisi varmış genelde.

    Öğrenmek istediğim ev fiyatı normal mi? O muhitten ev alınır mı? Değerini katlar mı ileride? O bölgede oturanlar veya bilenler yardımcı olabilir mi?



  • Şişli tarafında oturuyorum. 5 sene önce 70bine 3+1 esenyurt mehterçeşmeden daire aldık akrabaya kiraya verdik o bize kira ödüyor fazla bişey alıyoruz durumları yok. Şimdi o daireyi 130 140 bine satabiliriz. 2ay önce tekrar bi daire aldık bu sefer esenyurt cumhuriyet meydanından seneye oraya taşınmayı düşünüyoruz. Mehterçeşme falan değilde merkez güzel.
    Alıcaksan yatırımlık için güzel bölge.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellemon -- 12 Eylül 2013; 16:16:20 >
  • Sizinki gerçekten çok iyi bir yatırım olmuş. Benim alacağım bahçe katı. Değerlenir mi ne kadar sürede değerlenir bilemiyorum. Banka taksidi 650 civarı olacak. Ben oturmayacağım. Seneye yurtdışına çıkma planım var. Bu yüzden düşünceliyim.

    Almaktan vazgeçtiğim yerdeki müteahhitten mahkeme yoluyla alma düşüncesindeyim. Emlakçı araya girerse tahsil ederim ama bu kezde 70.000 lik evi almak durumunda kalcam. Alsam sıkıntı olur mu değerlenir mi çok düşünceliyim.
  • Esenyurt ta oturuyorum kardeşim. Merkez tarafları iyi genelde Cumhuriyet Meydanı iş görür. Diğer yerler çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhuriyet caddesinin iki sokak yukarısında mehterçeşme mah.muhtarlığına yakın dediğim yer.
  • Başka bilgisi olan var mı acaba?
  • Evi aldik bir bucuk sene gecti bile. Insallah 4 sene icerisinde borcunu bitirebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitiremedim. Satıyorum şimdi. Yatirim yapacaklara tavsiyem sakin bekara yeni evleneceklere ailesi sehir disinda olanlara guvenip kiraya vermeyin. Evin icine ediyorlar ve kira bile alamiyorsunuz. Cikartmak hep problem. Bende lanet edip ev satıyorum. Tamam yatirim ama sıkıntısı cok. İyisi mi arsa almak bir yerlerden. Ev fiyatlari tavan yapti, kiraciya guvenipte kiraya veririm yoluna giderseniz kredinizi zor odersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Efsane olmuş, 2013, 2015 ve 2017

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.