Şimdi Ara

Eşim benle gelmedi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
2
Favori
48.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aksi Müddea

    Kadının yanı her daim kocasının yanıdır. Bugün erkeğine böyle ciddi konuda itaat etmiyorsa sıkıntı büyük demektir. Kendinizi bu konuda doldurmayınïz sonuçta hata yapan taraf siz değilsiniz ve eşinizle isterseniz 20sene evli olun onunda bir seçme hakkı var ve sizin probleminiz sadece fikirlerin uyuşmaması. Fakat bir erkek olarak bu çözüme ulaştırılması gereken bir konu ve eğer durum düzelmesse evliliği bitirmek bence kesin olarak düşünülebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun kardeşim. Hayır görünende şer, şer görünende hayır olabilir biz bilemeyiz akışına bırak.
    Valla bitecek hocam başka yolu kalmadı boşanma dilekçesini vereceğim yakın zamanda kendisine de söyleyeceğim inşallah davaya gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ne demek başkasıyla da olabilir bilmem ne annem dedi bilmem ne. Forum la burası. Fikir alacaksan bile yeri mi sence? Hadi aldın bunları söyleyecek kadar da değil artık yaaa. Cinsel yasamini anlatmadığım kaldı bi. Yapma gözünü seveyim kapat konuyu kendi kararını kendin ver. Seninle aynı fikirde olan insanlara ihtiyacın yok boşanmak için. Kimse sen değil yada eşin değil yada sizi tanıyor değil burda. Gözünü seveyim ne dedim diyorsun. Abi senin yaşın kaç sekiz senedir evliyim diyorsan en az 26 olmalı. Hiç mi gelistiremedin kendini yaa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Csb diyenlere burada boşanma dilekçesi boşanınca mahkeme kararını ve mesajları hepsini ss olarak atacağım o zaman görürsünüz kirletmeyin konuyu sizce csb ise yazmasiniz kardeşim derdiniz ne sizin madem sence yalan bakma konuya ciddiye alma yazma. Ne insanlar var hay yarabbim ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selocanq

    Abi ne demek başkasıyla da olabilir bilmem ne annem dedi bilmem ne. Forum la burası. Fikir alacaksan bile yeri mi sence? Hadi aldın bunları söyleyecek kadar da değil artık yaaa. Cinsel yasamini anlatmadığım kaldı bi. Yapma gözünü seveyim kapat konuyu kendi kararını kendin ver. Seninle aynı fikirde olan insanlara ihtiyacın yok boşanmak için. Kimse sen değil yada eşin değil yada sizi tanıyor değil burda. Gözünü seveyim ne dedim diyorsun. Abi senin yaşın kaç sekiz senedir evliyim diyorsan en az 26 olmalı. Hiç mi gelistiremedin kendini yaa.
    Ya arkadaşım sen iyimisin benim ağzımdan öyle bir kelime çıkmadı ayrıca burada çok özele girenlere sert şekilde uyardım ayrıca yaşım 36..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladığım benden aslında boşanmak istiyor ama dürüstçe söylemek yerine bana çektirip benim davayı açmami istiyor olay bence bu. Benden bıkmış sevgi felan kalmamış anneside zaten onun yanında. Benim annemde benim. Annem açıkça oğlum bu kız seni gözden çoktan çıkarmış evli kalıp başka haltlarda karıştırıyor olabilir dedi. Valla olurmu olur artık zaten hiçbir anlamı kalmadı.


    Abicim bunu sen yazmadın mı? Neyse bu konu beni geriyor. Sana bol şans.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ilık erkek mood on

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam boşanmış biri olarak söylüyorum aldatılıyor olma ihtimalin çok yüksek, ve çalıştığı işyerinde büyük ihtimalle. Aile sadece bahane işini bırakmak istemiyor gibi görünüyor, siz evlenirken iyi günde kötü günde birbirinizin yanında olmaya söz verdiniz, şimdi size tutup da ailemi işimi bırakamam gibi bahaneler sunuyorsa bu evlilik bitmiş demektir, çocuk da yokmuş zaten boşanmak en doğru karar olur. Tabii bunlar sadece benim öngörüm, siz düşünüp taşının, onu gelmeye ikna ederseniz de orda bunu burnunuzdan getirmeyeceğini de bilemezsiniz. En doğru hayırlı bir karar alırsınız umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfygc -- 8 Kasım 2019; 10:16:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu yalan dolan değilse

    büyük bir ihtimal aldatıyor.hiç kızmayın sinirlenmeyin hatta onun rahatca hareket edebilceği ortamı yaratın ondan sonra bunu kanıtlayacak bilgilere ulaşınca boşayın.
  • Senin karı tok koca falan istemiyo





    Edit: Kardeşim gözünü dört aç aynı olay geçen seneler dayımın küçük oğluyla yaşandı. 3 - 4 ay kadar eşinden uzak yaşadı sonra malum olan oldu.

    Kadın bulgar (yani hristiyan) birine aşık olmuş ve hamile kalmıştı. Çocuğu aldırttı mı bilmiyorum zaten çoktan boşandılar ama böyle olmasını bende istemezdim.

    Bilgi teknoloji çağında yaşamak hiç kolay değil. Bazı kadınlar gereğinden çok fazla şey merak edip kurcalıyo :|

    Eşlerinize güvenmeyin demiyom, güvenin ama onları asla yalnız sahipsiz bırakmayın. Bir orta yolu bulun anlaşın. Sonra buraya gelip aldatıldım diye konu açmanız en az sizin kadar beni de üzmüş oluyo :'(


    Özetle günümüzde dürüst partner bulmak zor bulursanız da kıymetini bilin


    Edit 2: Maksimum bir iki hafta ayrılık olabilir ama fazlası ilişkilere büyük olçüde zarar verebilir. Seçim karar sizin.


    Şu açtığım konuda bakın neler yazıyo
    https://forum.donanimhaber.com/babalik-testi-yaptiranlarin-sayisi-3-katina-cikmis--131576628



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 8 Kasım 2019; 11:4:23 >




  • Bağlar kardeşim. İki öğretmen boşandı. Gene bağladılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayım da yengem için TR'ye geri dönmüştü Almanya'dan ; sonra işleri burda kötü gitti Almanya'ya dönmek istedi, yengem gelmedi. Sonuç: Ayrılık ve çocuklar babaya düşman..

    Dikkatli olun hocam
  • Bu gelmeme olayı hariç, aile ilişkiniz iyi ise boşanma kardeşim.. Ama zaten sallantıdaysa yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedektif tut için rahat etsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saçma bir sebep.
    Aile bütünlüğü kavramını tam anlayamamış demek ki. Aldatma kısmı için geçerli sebepler olması lazım. Bunu da en iyi sizin bilmeniz lazım. 8 yıllık geçmiş var biraz düşünün devam etmeye değer mi değmez mi? Ama bu durum uzarsa sizin sağlığınız bozulur, ve inanın kimse sizin sağlığınızdan önemli değildir.
  • Troll
  • aldatma konusu hakkında uzmanlar fikir beyan etmiş orasını anlamam ama şu bir gerçek kadınlar analarının dibinden ayrılmıyor en marjinali, okumuşu bile %80 böyle ve aile olarak da kendi ailesini görüyoruz yani siz karı koca olarak onun ailesi ve sizin aile olarak geniş aile oluyorsunuz. konu gerçekse boşa gitsin nafakayı düşünüyorsan 3 defa boş ol de
  • BSG B kullanıcısına yanıt
    Medeni kanunumuza göre çalışıp eve bakma yükümlülüğü aslen erkektedir. Bunu gerçekleştiremediği için erkeğe boşanma davası açabilir kadın. Ama erkek kadına bu gerekçeyle dava açamaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daimon88

    Haklısın hocam, kadınlar daha duygusal erkeklere kıyasla, dolayısıyla küslük durumunda intikam ateşiyle tutuşuyorlar, nafaka da onların silahı oluyor yasalar sayesinde. Ama lafa gelince vicdan masturbasyonu yaparlar.

    Hocam ben de slav ırkıyla evlenmeyi düşünüyorum iki-üç senedir, yaş zaten 32, bu konuda nasıl yol izleyebilirim? Facebook'tan eklemiştim birkaç kişi fakat kabul etmediler isteğimi. Bu konuda rehber niteliğinde tavsiyelerin var mı?

    Alıntıları Göster
    yaşlar yakın, kafalar yakın....

    Etrafımda çok samimi olmasam da evlenmiş olanlar var, görüşelim...

    Yalnız şu var, şans önemli faktör.

    "Mutlaka Evlenin, Eşiniz İyi Çıkarsa Mutlu Olursunuz Kötü Çıkarsa Filozof olursunuz"

    Şimdi bende bugün Balalayka filmini izliyordum




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.