Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
926
Cevap
17
Favori
84.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
938 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok arabanın kaskosu yok çocuğun okul servisi falan diye 2 gündür kafam patlıyor derken bu yazınızı okudum ve öylece mal gibi ekrana bakakaldım. Aslında ne kadar boş şeylere ne kadar gereğinden fazla değer ve anlam yüklüyoruz bir kez daha anladım. Bir kez daha diyorum çünkü daha önce de sizinki gibi defalarca farklı hayat hikayelerini gördük,okuduk,işittik ama her seferinde zaman galip geldi ve unuttuk.

    Maalesef sizin için de yapabileceğimiz tek şey sabır dilemek ve zamana bırakmak. İnsan unutmuyor ama alışıyor bir şekilde. Üstelik 4,5 yaşında da bir çocuğunuz da var. Onunla birlikte, bu acının yaralarını sarmak bir yerde zor ama bir yerde de kolay olacaktır. Onu, annesini unutturmadan önündeki uzun yaşama hazırlamalısınız. Maalesef ölüm de bu hayatın gerçeği ve hepimiz bir şekilde buna yakalanıyoruz. Tekrardan başınız sağolsun, Allah sabırlar versin.
  • Başınız sağ olsun ...bende annemi ve kız kardeşimi 1 ay arayla kanserden kaybettim ...2 ay oldu fakat halen deprasyondayim....ALLAH yardımcımız olsun ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında kişisel konuları okumam ve yorum yazmam ama bu kez girdim konuya resmen dağıldım. Gözyaşları içinde yazıyorum. Başınız sağolsun; ben de teyzemi beyin tümöründen kaybetmiştim.
  • Allah rahmet eylesin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah-u Teale Rahmet etsin, mekanı Cennet olsun İnşAllah hocam. Size ve ailenize de Rabbim metanet, dayanma gücü versin. İnşAllah tez zamanda acılarınız dinmiş olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DownClock01 -- 18 Eylül 2018; 11:37:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzüldüm hocam. Aallah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu dünya da ölüm olduğunu bizlere'e hatırlattığın için teşekkür ederim hocam. Öyle ki insan oğlu hiç ölmeyecekmiş gibi, sanki ölüm onu bulmayacakmış gibi yaşamaya devam ediyor. Ben de konuyu okudukdan sonra tüylerim diken diken oldu, içim acıdı ve ölümü hatırlayıp gerildim. Ama yapacak birşey yok sonuçta her canlı ölümü tadacak. Allah ölümün de hayırlısını versin. Başınız sağolsun Allah sabır versin hocam.
  • Hocam merhuma allahtan rahmet, geride kalanlara sabır dilerim. imtihanınız hakikaten zormuş, allah kaldıramayacağımız yükleri yüklemesin.
    Bundan sonra artık baba değil, hem anne hem babasınız. Neolur kendinizi salmayın, dik durun, dik durmalısınız yavrunuz için.
  • Allah rahmet eylesin hocam, ekran başında okurken bile insanın nefesi kesiliyor, Allah kızınıza uzun, sağlıklı ömürler versin, başınız sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin ben de 21 yaşındayken babamı kaybetmiştim. daha 49 yaşındaydı akciğer kanserine yenik düşmüştü. Hep aklımdadır ama iyi halleriyle. İnsan herşeye alışıyor hocam ölüm de yaşam da insan içindir. Sizin güçlü olup kızınıza o gücü hissettirmeniz gerekiyor. Onun yokluğunu hep hissedecektir ama o yokluğu en aza indirmek sizin elinizde. Tekrar Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
  • aynı gün öldüler bırı gece,bırı sabah..

    benımkı ölmeseydi il dısına gıdıp hedıye ve cıcekle zıyaret edıp,sacı dokulmus olarak pek kımseyle konusmasada

    yınede karsısına gecıp sarılıp sevdıgımı soylemeyı cok ıstıyordum..erteledım durdum..artık geç oldu..

    basına gelen olursa ertelemesın zıyaretıne gıdın
  • Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun ne yazılır ki ne denir ki bilmiyorum rabbim acınızı dindirsin insallah zaman geçiyor hayat durmuş deyil kızınız için yaşicaksınız hem anne hem baba oldunuz artık büyük sorumluluk yüklendi size kızınız için güçlü olmanız lazım inşallah ona annesinin yoklugunu yasatmadan büyütürsünüz allah yardımcınız olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun hocam, Allah size ve kızınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin....
  • Allah rahmet eylesin, sizinle birkaç işlemimiz olmuştu. Sabır ve dua ile, Allah mekanını cennet eylesin
  • hocam başınız sağolsun allah size ve yavrunuza uzun ömürler versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi başın sağolsun. Bir an önce toparlayıp kızına odaklanman lazım. Allah seni kızına bağışlasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin. Bu durumda birşeyler söylemek çok güç.
  • 2017 yılı mart ayında akciğer kanserinden 4.5 sene mücadele ettiğimiz kansere bizde yenik düştük ve eşim 34 yaşında benden gitti. Seni çok iyi anlıyorum . Senin emanet olan kızına iyi bakmak için daima dik ve metanetli olmalısın. Destek almanı tavsiye ederim . En kısa zamanda süreci sakladıkça içinde birikip paylaşamadığın şeyler için sakin erteleme senin bir kızın ve emanetin var ... rabbim sabır versin . Hangi ilde olduğunu bilmiyorum samsundaysan görüşebiliriz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.