Şimdi Ara

Eşini ve çocuğunu bıçaklayan Afgan’ı yaralayan 2 genç hapse girdi.Adalet ölürse devlet ölür demişler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu: "insanlık görevimi yerine getirdim" diyen kişiye de tanımadan güvenmem çünkü kavga meraklısı dızo olma ihtimali var.

    aynen şunun gibi: moto kurye kendi isteğiyle trafik canavarı gibi kullanır, zira elemanın normal motor kullanışı öyledir, sonra kaza olunca da gazetecilerin kameralarını görünce gaza gelip isyan eder: "yemeğiniz 5 dakka geç gelse olmuyo mu vicdansızlar müşteriler" diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    benim bu ülkede gördüğüm şey şu: kavgaya karışan kişiler genelde kavga meraklısı kişiler oluyolar. tabii ki hepsi değildir ama cidden "kavga çıksa da koşarak gidip salça olsam" diyen büyük bi güruh var ülkede.

    KŞ mesela kadını korudum diyo, kadın diyo ki: beni koruduğu falan yok, biz kavga etmiyoduk sadece sözlü tartışıyoduk, diyo, ve kadın zaten kendi KŞ'i kovalamış: "git burdan kendi işine bak" diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Nisan 2024; 12:17:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Evet kadının kocasını üzerinde tasıdıgı sustalıyla kasten öldürdü ve sırf sosyal medya yaygarası yüzünden serbest bırakılmıstı son durum ne oldu bilmiyorum bu mevzu afgan olayından daha vahim. Yani vahim olan, birkac serserinin, milleti durduk yere öldürmesi değil, o zaten her ülkede olabilir vahim olan, bunlara eline klavye alıp sosyal medyadan destek veren milyonlarca akılsız ve sosyal medya klavyetörlerine göre karar cıkartan hakimlerin olması.. Sen hukuku sosyal medya trollerine göre uygularsan, hukuk eksik olmaktan bile cıkar tamamen yok hükmüne düser.. Adamın kafa su sekilde calısıyor, afgan bıcaklamıs eyi olmus serbest bırakılmalı diyor.. Böyle bir ülke bir adım ileri gidemez.. Hani ülke neden böyle diye soruyorsunuz sebebi bu tarz tiplerdir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Nisan 2024; 8:49:42 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    benim takıldığım nokta şu: bizler normal insanlarız tamam mı, benim babam öğretmen emeklisi, ben mühendisim, hayatımızda bıçak taşımamış, uyuşturucuyla alakası olmayan hatta (sigara kötü birşey diye demiyorum ama) sigara bile kullanmamış kişileriz.

    şimdi bu sosyal medya tayfası bizim gibi "normal" düz vatandaşa nutuk atıyor: "ŞU OLAYDAKİ KİŞİ SERBEST BIRAKILMALI ÇÜNKÜ İNSANLIK NAMINA GEREKENİ YAPTI" diye. bahsettiği olaya bakıyosun. olaydaki kişilerin tamamı keş-dızo: kadın uyuşturucudan hapiste, öldürülen adam gene sabıkalı biri, öldüren katil (KŞ) sokakta millete dayılanan klasik dızo. üçü de beş para etmez tipler.

    ben normal bi vatandaş olarak bu haydut kesmin kendi iç kavgasına bakıp da felsefe yapmam. üç tane beş para etmez, topluma zararlı haydut kendi içinde birbirine giriyor, haksız yere biri öldürülüyor ama o ölen haydut bile benim çok da umurumda değil, durum buyken birileri bana diyor ki: "SENİN ANNENİN DE BAŞINA GELEBİLİR BU OLAY HERKESİ İLGİLENDİRİYOR" hayır abi öyle birşey yok. ben bu haydutlara bakıp da: "aaaa kadın var, benim annem de kadın, o zaman hemen KŞ'i savunayım" demem. olay bu kadar basit değil çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Nisan 2024; 12:17:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Bizim annemiz, böyle dızoların oldugu yerlerde ve özellikle afganlarla falan dolasmaz. O acıdan bir sorun yok. Cok düsük ihtimal, normal insan evlatlarının yasadıgı bir yere, bir dızo gelir de, bize bulasırsa, polisi ararız. Anlık bir olay olursa, biz kendimizi savunuruz, yanları kel dolasan, tanımadıgımız dızoların yardımına ihtiyacımız olmaz. Sonra polis gelir dızo kimse götürler merkeze..


    Fakat K olayında, bıcaklananlar Antalya zeytinköy dızoları olsalar bile, baska bir sehirde, alakasız bir parkta bıcaklandılar. O sehrin de en dızo yerini secip oralarda dolasmıslardır mutlaka artık mal mı satacaklar yoksa mal mı kullanacaklar onu bilemeyiz yoksa K gibi bir dızo nasıl denk gelecekti? Örneğin, Ankara kızılay falan gibi, insanların cok gezdigi bir yerde de alakasız tiplere dızo denk gelebilir elbette, fakat bunun da ihtimali oldukca düsüktür. Denk gelirse, polis yine orada. Zaten kalabalık yerlerde muhtemelen sivil olarak da geziyorlardır. Cagırmadan bile gelebilirler yani..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Nisan 2024; 11:30:2 >




  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    ya zaten bu ülkede çok elit biri değilsen, ya da izole bi ilçede yaşamıyorsan, büyük şehirlerde falan illa ki bu tiplere denk geliyosun. hem de sürekli. ama kendin bela çeken biri değilsen o kişi sana bişey yapmaz.

    mesela KŞ tipinde bıçak taşıyanlara milyon kere denk gelmişimdir. ama olay şöyle oluyo. mesela o cinayette bu KŞ gidiyo o adama dayılanıyo ne bağırıyon kadına diye. adam cevap veriyo sana ne lan diye. kadın araya girip KŞ'e diyo seni ilgilendirmez git burdan diye.

    olayın bundan sonrası tamamen iki erkeğin Alfa atışmasına dönüyo. kedilerde, köpeklerde, koçlarda, boğalarda, kuşlarda bile görülen Ala atışması. yani iki erkek birbirine dayılanır, bu dayılanma kısa sürmez yani yani bazen 2-3 dakika bazen de daha uzun sürer (insanlarda da hayvanlarda da aynı) bu dayılanma sonucu belki kavga çıkar, belki çıkmaz ve taraflar uzaklaşırlar.

    o öldürülen şahıs ile KŞ arasındaki Alfa atışması da kısa sürmüyo, en sonunda da birbirlerine girdiklerinde KŞ zaten o amaçla taşımakta olduğu bıçağı çıkartıp yapacağını yapıyo.

    yukarıda dedim. biz de HEP denk geliyoruz bu tiplere, ama atışmaya girmiyoruz. hatta şöyle söyliyim, benim kendi ailemin yaşadığı mahalle iş göç ile 80'lerde İzmir'e gelmiş kişilerin mahallesine çok yakın. 90'larda bizim oralarda sokaklar güvensizdi ama sadece genç erkekler için güvensizdi. çünkü o dızoların genç tayfası, benim gibi oranın yerleşik halkının genç erkeklerini görünce kovalıyolardı. onun dışında kimseye bi tehlike olmuyodu (anneme falan) ki zaten şuanda da aynı mahallede kavgalar olabiliyo ama ben şahsen o mahallede hiç korkmadan gezerim, geceleri bile. etrafımda bıçakla gezen çok kişi olduğunu biliyorum zira hayatım onlarla geçti. ama onlarla bi sorun yaşayacağımı düşünmem. bana anca tinerci salça olabilir, ama tinercide de aynı hesap geçerli, dayılanmayıp huyuna gidersen o da bişey yapmaz.

    ama sosyal medyaya baksan: "KŞ öldürülmek üzere olan bir kadının hayatını kurtardı" diye martaval okurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Nisan 2024; 12:16:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Ben fazla denk gelmiyorum hocam Antalya'da Barınaklar isimli yerde oturuyorum böyle tas kafalı dızolar buralarda oturmuyorlar bunların oturdukları ve dolastıkları yer belli tabii elit insanların cocukları da baskalarının cocuklarını bully falan yapabilirler fakat bu dızo olayı farklı bir sey böyle tiplerin her sehirde genel olarak yuvalandıkları semtler oluyor.. K dızosunun dolastıgı yer de kesin böyle bela bir yerdir.. Bıcaklananların da zeytinköylü olması zaten cok ironik.. Benim yasca büyük anneme, dızo bulasma durumu olmustu daha dogrusu saygısız sekilde hitap etti hocam fakat o tarafa gittigimiz icin oldu, simdi detaylı yazmak biraz özele girer, hem de uzun uzun anlatırsak siddeti övmüs gibi oluruz fakat kısa sürede meseleyi gereken yöntemle cözmüstüm. Bıcak falan da cıkabilirdi elbet.. Fakat o tarafta yaya dolasmamamız gerekirdi hata yine bizde.. Gerektigi yerde kavga etmekten korkmam zaten. Bunu cogu insandan daha iyi yaparım cünkü eğitimliyim. Neyse Dızolar herkese bulasma potansiyeli barındırırlar fakat özellikle özel yerlerde dolasırsan dızo enfeksiyonu kapabilirsin.. Umarım dızolara en yüksek cezaları vermeye devam ederler..  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Nisan 2024; 12:15:6 >




  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Alice harikalar diyarında...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afganlar bu akplilere ne yaptı acaba sürekli koruyolar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    ondan sonra kimse ağlamasın ama; "sokak ortasında güpegündüz defalarca bıçaklanıp öldürüldü bir allahın kulu da yardım etmedi insalık ölmüş." diye...

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.