Şimdi Ara

Eşit Ağırlıkçının Tıp Kazanması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sene TM den girdim sinava ama siralamam iyi degildi sayisal mezunuyum seneye icin cok iyi bir calismayla tıp kazanilabilinir mi? Fenden temelim yok ama matematikte fena degilim sosyalimde iyidir turkcede iyi bir senede halledebilirmiyim fen derslerini?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ygslys0640 Y kullanıcısına yanıt
    Sıkı çalışırsan neden olmasın bunu istiyorsan sormak yerine başla bence direk derslere.
  • ADCorFEED71 A kullanıcısına yanıt
    Hemde cok sıkı calismayi dusunuyorum tercihleri bekliyorum PDR yazacaktim kalirsam 3.sene olacak ama calismam konusunda sıkıntım yok lisede sifir biriydim bu sene TM calismamin sebebi buydu olmadi matematikte temel oldu sosyalim ve turkcede iyi sayilirim geriye fen kaliyor geometride biraz zayif ama calisma konusunda cok ciddiyim calisirken oyle kolay kolay sıkılmam tavsiyeleriniz nedir fen dersleri yapilabilinir mi kaynak vb calisma tavsiyelerinizi beklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mf3 puan türünde fen derslerinin etkisi cok yuksek %56 ydi yanlis hatirlamiyorsam. Kendine guveniyorsan dene .. Ama bence zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygslys0640 Y kullanıcısına yanıt
    fende temelin yoksa evde tek başına yapman çok zor kardeşim dershaneye kesinlikle yazılmalısın.

    Temelim var diyorsan da git bi kırtasiyeye kitapları detaylı incele hangisi sana daha anlaışır hoş geliyorsa onu al çünkü kişiden kişiye değişiyor kitabın hoşluğu.
  • hayır yapamazsın.fende temelin yoksa ilk sene kazanamazsın tıp.ikinci sene zorlarsın ama bir yerden muhakkak darbe yer yine kazanamazsın.istediğini de ama mezun öğrenci olup 2.senesinde kazanmış biri olarak birazcık bilgim varsa bu iş böyledir.
  • Fen temelsiz istediğin kadar bir çalış senede doğu hariç tıp olmaz gib geldi bana. Dersaneler tee ekimde başlıyor üstelik
  • Yer olarak sorun degil doguda olsa farketmez tıp olsun yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok zor oldugunu biliyorum ama gercekten cok iyi bir calisma program vb ayarlarim ve uygulayabilirim ama iste yapamasam bile en azindan discilik felan tutacak kadarda mi yapamam fen dersleri bu kadar zor mu hic bilgim yok ondan soruyorum birde teknofem videolarinin hepsi var YGS ve LYS icin evde kalip bunlari izlesem olmadi ozel derste alirim kisaca calisma konusunda herseyi yaparim sıkılmadan nereden nasil baslasam yetisirmi bunlar var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygslys0640

    Hocam cok zor oldugunu biliyorum ama gercekten cok iyi bir calisma program vb ayarlarim ve uygulayabilirim ama iste yapamasam bile en azindan discilik felan tutacak kadarda mi yapamam fen dersleri bu kadar zor mu hic bilgim yok ondan soruyorum birde teknofem videolarinin hepsi var YGS ve LYS icin evde kalip bunlari izlesem olmadi ozel derste alirim kisaca calisma konusunda herseyi yaparim sıkılmadan nereden nasil baslasam yetisirmi bunlar var?

    Kardesim her sey calisma degil.Mantigini kavrayip ozumsemek icin cok zaman lazim Ben orijinal tmci oldugumdan daha fazla yorum yapmak istemiyorum.Basarilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADCorFEED71 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yazilarina kapagina takilan biri degilim kitap konusunda icerik onemli benim icin cokta vakit kaybetmek istemiyorum calismak icin kararsizim cok tavsiye onerilere gore plan yapacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. senende fen temelin olmadan imkansız be hocam, bence tutan yerleri yaz git.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisiniz hocam en azindan bu sene matematikte sifir netten calismaya baslayarak anladim bunu TM den hazirlanip girdim sozde sayisal mezunuyum hicbir temel yok lisede oylesine gectim okul notumda cok dusuk bu yuzden yaparim diye dusundum iyi bir calismayla buradan sizlerin yorumuna gore kendime plan vb yaparim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gelen yerler istedigim bolum degil bu sene gidip istemedigim yerde okumaktansa bir sene cok daha iyi calisip istedigim bolumu yazmayi isterim cevremde vb istemedigi yere gidip sonradan birakan cok kisi var sonucta oyle daha cok vakit kaybi olur gibi cok azimle calistim gecen sene baraji zor gectim bu sene daha iyi yaptim sifir temelden bu durumda calismaya tesvik ediyor calisma istegim var ama fen temel yok diye korkuyorum tıp olmasa bile discilik vb kazanacak duruma gelecek kadar yol katedemezmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYIR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygslys0640 Y kullanıcısına yanıt
    Bak olmaz diye birşey yok kesin bir şekilde yapamazsın diyenlere kulak asma sadece şunu bil çok zorlanırsın ve pes etmeden seneye haziranın ortasına kadar gitmen lazım.

    Fenden temelin yoksa dediğim gibi dershaneye git yapılmaz birşey değil hocalarını iyi dinleyip notlar alıp gelip test çözeceksin yapamadığın soruları kesip hocana götüreceksin o çözecek sonra eve gelip birkaç kere kendin çözüp çözüm yolunu kavrayacaksın.

    Ama evde temelin yoksa feni yapamazsın sıfırdan fen ağırdır biyolojiyi yaparsın o dert değil okuyup notlar alıp test çözeceksin kimyanında sözel konularını yaparsın ama fende işlemli formüllü sorularda kesinlikle yardım alman lazım temelin yoksa.

    Eğer istiyorsan bunu dershaneye yazılmaya bak kimseye de kulak asma olmaz diyenlere bir sene önce 8 mat 2 neti yapan sınıf arkadaşım bu sene 42 mat 2 neti yaptı hiçbir şey imkansız değil ama çok zor bunu bil ona göre hareket et.

    Başlarda çok düşük netler alacaksın yavaş yavaş tırmanacaksın ygs ni çok iyi geçirirsen bu zamanda lys yi de ihmal etmezsen çok yüksek sıralama istemeyen tıplardan birini tutturursun ama dediğim gibi imkansız değil fakat çok zor olacak bunu bil.

    Ayrıca 3.sene 4.sene önemli değil 4.senesinde ankara hukuğu kazandı benim bir akrabam önemli olan azimle pes etmeden çalışmak netlerin düşük geldiğinde ara vermeden tekrar geçmek o derslerin başına nerde hata yaptım diye tekrar almak sen 1 sene şuandan itibaren pes etmeden git tabi birazda allahın takdiri ama bence istanbul ankara izmir dışında bir tıp gelir.

    Edit: Tm ye hazırlanman biraz daha kolay olur çünkü bir tarafta fizim kimya biyoloji olacak bir taraftada edebiyat coğrafya.

    Edit 2 : Neye hazırlanacaksan hazırlan eğer tekrar gireceğim diyorsan şimdiden otur en azından bi mat 1 ygs türkçeyi bitir bol bol deneme çözmeye başla ygs ni yüksek tut. zaten bunlar 1 ayda biter.

    Edit 3 : 8 mat 2 yapan dediğim adam ilk sene ygs de 205 puan bu sene 401 puan yaptı ygs 5 ten.

    Edit 4 : 0 temelden fenin özellikle fizik ve kimyadaki işlemli sorularını yapamazsın kardeşim kitap hangi kitap olursa olsun hoca yardımı alman şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADCorFEED71 -- 8 Temmuz 2014; 14:12:43 >




  • "İnanmak başarmanın yarısıdır" gibi gereksiz gaz dolu laflarla olacak iş değil bu. Şöyle şeyler söyleyip de milleti gerizekalı yerine koymayın.

    Senin işin çok zor. Fen temelin yokmuş. İlk yılında Tıp Fakültesi kazanman imkansıza yakın. İkinci yılında bile çok zor.

    Bunlar gerçekler, moralini bozmak değil amacım.
  • temelin yoksa zor ama gerçekten istiyorsan dene belki olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ECD96E4DF -- 8 Temmuz 2014; 17:27:50 >
  • ADCorFEED71 A kullanıcısına yanıt
    Cok dogru dedikleriniz calisabilirim ama fenden temelim yok iste biraz tereddutluyum hani cokta zaman kaybetmeyim diyorum cok calisabilirim ama kesin degil tıp olmasa bile eczaciliga raziyim hani en azindan bu sene o seviyede olabilirmiyim fen temel yok zor olacak dedigim gibi eczaciligada raziyim en kotu ihtimalde eczacikta olmaz mi sonucta tıptan daha dusuk puan olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekler acıdır biliyorum kazanmayida cok isterim tercih donemi cok kararsizim arastirma yapacagim biraz baska bolumlerle ilgili tıp benim icin zor iki sene bu sinav sistemi olacak mi orasida mechul seneye var ama sonraki sene surekli degistiriyorlar sagolsunlar bir duzen tutmadi egitim sistemi cok oynadilar olan bize oluyor bu sene puanlarim istedigim gibi degil seneye en kotu iki yillik saglik yaparim bu seneden daha dusuk yapamam herhalde riske girmek olur birazda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.