Şimdi Ara

eski harddisk bölümlerini birleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhabalar,

    4 parçadan oluşan 250GB'lık hard diskimin üstüne dün akşam kuma getirmiş bulunmaktayım :) yeni hard diskimi bölümlerine ayırıp temiz bi windows kurdum.. 250gb'lık harddiskimin de içindeki verileri yenisine alıp ayrılmış olan bölümleri birleştirip tek 250 gb partisyon haline getirmek istiyorum. 250 gb lık harddiskdeki veriler yenisinde olacağı için eski harddiskteki verileri gitmiş gitmemiş önemli değil ( tabi birleştirme işleminde bişey yapıp diğer harddiski de çökertmezsem :) ).. bu 4 partisyona bölünmüş 250 gb lık harddiski güvenli bi şekilde nasıl birleştirebilirim?


    teşekkürler..

    not: benzer konuları açılmış olarak gördüm ancak hepsi verileri kurtarma gayreti içinde biraz da riskli programlar vasıtassıyla çözüm istemiş/verilmiş. benim durum ise öyle olmadığı için yeni konu açtım..







  • Anladığım kadarıyla eski ve yeni 250gb lık hdd leri birleştrp tek 500lük elde etmek ve yeni hddndeki verilernde durmasını istiyorsn. İçindeki verileri kaybetmeden harddisk birleştirmen mümkün değil diye biliyorum.Ancak emin olmadanda yanlış yönlendirmek istemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m1ndfre4k

    Anladığım kadarıyla eski ve yeni 250gb lık hdd leri birleştrp tek 500lük elde etmek ve yeni hddndeki verilernde durmasını istiyorsn. İçindeki verileri kaybetmeden harddisk birleştirmen mümkün değil diye biliyorum.Ancak emin olmadanda yanlış yönlendirmek istemem.

    Pardn yanlş anlamışım sanırım.Sadece eski 4 e bölünmüş hdd ni yeni hddne zarar vermeden birleştirmek istiyorsun.Partition magic programıyla yapabilirsin
  • evet 2. mesajdaki gibi düşünüyorum :)

    peki bu programı duydum ama nedir bu program nasıl yapılır bu işlem ?
  • bende aynı şekilde yapacağım ama benim verileri kaybetmemem gerekiyo nasıl yaparım...
  • benimde öğrenmem gerek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.