Şimdi Ara

Eski İşletim Sistemimdeki Bilgileri Kurtarmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce C vd D olarak 2 ye ayrılmış olan diske yeni işletim sistemi kurdum ama kurulum işlemini bilgisayar ile gelen Recovery cd si ile kurdum sadece c ye format atıp kurulumunu yapar diye düşünürken. Bütün diski silip C vd D yi birleştirip tek bir partition a kurmuş Xp yi .Şimdi ben bu yedeklerimi kurtarabilir miyim?



  • elbette kurtarabilirsiniz.
    easyrecovery 6 adlı programı indirin derinlemesine tarama seçeneği ile silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isqwild

    Arkadaşlar daha önce C vd D olarak 2 ye ayrılmış olan diske yeni işletim sistemi kurdum ama kurulum işlemini bilgisayar ile gelen Recovery cd si ile kurdum sadece c ye format atıp kurulumunu yapar diye düşünürken. Bütün diski silip C vd D yi birleştirip tek bir partition a kurmuş Xp yi .Şimdi ben bu yedeklerimi kurtarabilir miyim?

    geçmiş olsun üstüne yeni yazım yaptıgın için labaratuar ortamında 0 1 olarak veri alabilirsin ama sadece silmiş olsaydın arkadaşın dediği program gibi bir ton programlar kurtara bilirdin ama burda senin kisi algoritmayı farklılaştırmak o yüzden veri kurtarma merkezleri var o kadar basit olsa idi bir programla herkez yapardı .


    ok o yüzden işiniz zor ama iki kısımda aynı boyutta c v de olarak silinmiş olsa idi ok fakat siz c yi sil d yi bunları birlerşti ve yeniden biçimle ne oldu algoritma değişit eeee ne olacak iş labaratuar ortamında olacak pc nin tüm geçmişi özel cihazla (programla değil) taranacak




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.