Şimdi Ara

Eski kasa Jetta almak istiyoruz ama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar.

    Aileye bir araç almak istiyoruz, birkaç seçeneğimiz var ve içlerinde en ağır basanı Jetta. Fakat bizim için yakıt tüketimi önemli. 30.000 TL limitimiz var. Bu paraya dizel bulmam zor gibi bu yüzden LPG li de düşünebiliriz. LPG ile kullananlar öncelikle yakıt tüketimi nasıl bilgilendirirseniz memnun olurum.

    Ayrıca nasıl bir araçtır bu, alırsam hangi donanımını düşünmeliyim önerileriniz nedir? Ya da bunu alma şunu al gibilerinden de önerileriniz olabilir. Bu bizim ilk arabamız olacak ve uzun süre binmeyi düşünüyoruz. Kısaca durum bu. Yorumlarınız bizim için çok önemli, şimdiden herkese teşekkür ederim..



  • comfortline mukemmel donanımlı bir aractır. uzun yıllar kullanırsınız. lpg uyumu 1.6 hitler motorların mukemmeldir . kmde 20 25 kurusa kadar düşer yakıt. fsi almayın cunku fsi motorlar lpgye uyumlu degil. onun dısında beklentilerinizi karsılar.. gercekten guzel aractır. eski bir jetta kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. ama comfortline alın .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: banchi_doğan

    comfortline mukemmel donanımlı bir aractır. uzun yıllar kullanırsınız. lpg uyumu 1.6 hitler motorların mukemmeldir . kmde 20 25 kurusa kadar düşer yakıt. fsi almayın cunku fsi motorlar lpgye uyumlu degil. onun dısında beklentilerinizi karsılar.. gercekten guzel aractır. eski bir jetta kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. ama comfortline alın .


    fsı ve tsı sistemlere lpg oluyor ama ben düşünmem bile çünki bende 1.6 115hp fsı jetta var şehir içi 320krş yakar son zamlarla.ayrıyeten 1.6 102 hp lik lpg uyumlu olan jetta'dan daha seri ve güçlüdür.
    jetta alınacaksa confortline modeli alınmalı doğrudur ama ikinci elde tabiki eski kasa jetta derim.yeni kasaya bakmayın bile bence vw ucuza mal edip pahalıya satmaya çalışıyor.
  • İlginiz için öncelikle ikinize de çok teşekkür ediyorum. Evet ne yazık ki VW stratejisi bu. İnanılmaz pahalı yeni araçları. Ama baktım 30 civarı eski kasa comfortline Jetta almam mümkün. Parasını hak eder diye düşünüyorum ve beni uzun yıllar idare eder gibi. Kasası da çok hoş.. Bakalım araştırmalarım devam ediyor...
  • temiz birtane düşürrüseniz alın. ben 2007 comfort jettadan 2004 e golfe gectim. o da cok cok guzel bir araba. su anda jettadna önde benim gönlmde. daha ucuz ve gercekten kaliteli bir secenek. şiddetle tavsye ederim. jettadan vazgecmeyecğim derseniz lpg için 1.6 102 bg almanız şart. fsı motorlara lpg taktırmak 3 bin lira ve tam uyum sağlamıyor. 1.6 102 bg ise bu konuda cok basarılıdır.
  • Evet sürekli takip etmek lazım. Şöyle temiz uygun bir tane bulunursa alıcam gibi. Yalnız internette aracın broşürünü bulamadım comfortline donanımına bakmak için. Birkaç yerde yazıyor ama güvenemedim.. Acaba sizlerde hali hazırda bulunur mu?
  • Bu arada bir şeyi daha merak ediyorum. Bu kasa bir ara makyajlanmış. Direksiyon simidi ve konsol biraz değişmiş benim gördüğüm kadarıyla. Acaba donanımda da bir değişiklik oldu mu? Bilginiz var mı? Teşekkürler...
  • bende pazartesi 2010 122 jetta comfortline alıyorum 2010 dan önceki kasaların konsolları daha farklı 2010 ve eski 2011 kasalar yenilendi çokda hoş oldu bende 2008 2009 alıcaktım fakat beyaz yanan ibreleri görünce fikrim değişti radyo ve klima sistemide değişmiş komple donanımdaki farklılıkları bilmiyorum ama 2010unda yokyok a dan z ye kdr koymuşlar
  • Hmm anladım çok teşekkür ederim cevabınız için... Aracınız şimdiden hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. Bakalım bize de nasip eder inşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetAndz

    bende pazartesi 2010 122 jetta comfortline alıyorum 2010 dan önceki kasaların konsolları daha farklı 2010 ve eski 2011 kasalar yenilendi çokda hoş oldu bende 2008 2009 alıcaktım fakat beyaz yanan ibreleri görünce fikrim değişti radyo ve klima sistemide değişmiş komple donanımdaki farklılıkları bilmiyorum ama 2010unda yokyok a dan z ye kdr koymuşlar

    yazını yeni okudum hayırlı olsun güle güle kullanmanı dilerim
  • Eğer jetta alacaksanız otomatik vites ve 1.6 motor (102hp) olanı alın .Bir de lpg taktırın.Ben ankara da kullanıyorum.Prins lpg takdırdım.1.5 yıldır çok memnunum.Şehir içi şu anda km.de 150 ila 200 kuruş yakmaktadır.
  • Oh oh ne güzel rakamlar onlar öyle Benim için dediğim gibi yakıt çok önemli sonrası da konfor tabi ki.. Bakalım sonunda alacağız sanırım bir Jetta Teşekkürler yorumunuz için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.