Şimdi Ara

Eski kiracı hattını kapatmadığı için internet bağlatamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Aslında sorun benim değil, turknet'e geçmesini tavsiye ettiğim birinin başına geldi. Yeni taşındığı yerde turknet fiber vardı, bugün telekom'dan biri gelip bağlantıyı yapacaktı ama eski kiracı hattını kapatmadığı için bağlantı yapamadı. Vdsl olsa sanırım sorun olmazdı, bu işler fiberde daha mı değişik ve sizce ne yapması gerekiyor? Kiracı iki ay kapatmazsa, eve yeni taşınan kişi 2 ay boyunca internetsiz mi kalacak?




  • ilginç bir durum. Eskiden Türkcell GSM numaram otomatik ödemede imiş. Numarayı bırakalı yıllar oldu idi 2-3 sen önce beni baya bir aramışlar. Yine kullanmadığım bankadan otomatik ödeme olduğu için hattın yeni sahibi otomatik ödeme verememiş. Neyse;


    Eski kiracı hattı kapatmamış madem ve de modem MAC adresine ulaşılabilse idi arkadaş kullanmaya devam edebilirdi. Fiberde resetlenmiş modem otomatik WAN kullanıcı adı şifre giriyor çünkü..


    Sonuç ne olacak takip..

  • turknetten aramışlar. Eski hattı kapattıklarını, şimdi başvuruyu yeniden yapmamız gerektiğini söylediler ama eski başvuru aktif gözüktüğünden yeni başvuru yapılamıyor.

  • hayvan herif kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşınızın ismini ve GSM numarasını PM üzerinden iletir misiniz? İlgili ekibimize bilgi vererek yardımcı olmak isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, arkadaşınızın ismini ve GSM numarasını PM üzerinden iletir misiniz? İlgili ekibimize bilgi vererek yardımcı olmak isterim.

    merhaba. foruma bakamadığımdan cevabı şu an gördüm. Turknet arayıp yeni kayda gerek olmadığını söyleyip sorunu halletmiş. teşekkürler.

  • hayvan herif kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözülmüş olmasına sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.