Şimdi Ara

Eski Microsoft çalışanlarından Windows 11 eleştirisi: Çok yavaş! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt

    maalesef güncel donanımlarla 8.1 bile kullanamazsınız.

  • yavaş mı hızlı mı bilmiyorum ama daha güvenli yapacağız diye her şeye izin istiyor.

    Windows rahatlığını kaybetmiş benim gözümde.

    hemen silip 10 u geri yükledim. Rahatlık geldi.

  • Yavaşlığı geçin, ÇOK bug var. Bir yığın hata, çoğu önceki sürümlerde olmayan cinsten ve tıpkı 7'den sonra Windows'lar gibi kullanılabilirliği yerlerde. Kullanıcıya herhangi bir tercih/kontrol alanı bırakmıyor, her yerden başka bir yazılımsal dayatma fışkırıyor ve çoğu da rahatsız edici. En basitinden Windows 7'de olduğu gibi tam kontrol vererek, Windows Update içerisinde neyi ne zaman yükleyip yüklemeyeceğimi bana bırakmak yerine kendi kafasına göre makinayı kendi kontrolü altında yönetiyor. Grup İlkesi ayarlarını bile görmezden geliyor ulan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Nisan 2024; 21:47:6 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Okurken Windows 7’deki ‘god mode’ ilk çıktığı zamanlar aklıma geldi. Yaşlandık be.

  • win11'e güzel diyenler ne kafa yaşıyor merak ediyorum 16gb ram var 6gb ram kullanımda bakıyorum sistem kullanıyor android gibi aynı 2gb ram varsa 1.5gb ram android kullanıyor 500mb sana veriyor şaka gibi.
  • Tamamlanmış mı tamamlanmamış mı!
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Neden
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt

    ben uzun süre ubuntu tr forumunda destek verdim ücretsiz nasıl belgeleri yayınladım . en sonunda da bıraktım hem linux u hem desteği . linux un sorunları hep belli hiç de değişmez. ekosistem windows üzerinden yürüyor . linux kullanmak için bir sebep yok , var da çok spesifik. tails gibi qubes gibi whonix gibi kali gibi . onun haricinde youtube a gir,sosyal medya, surf... yapabileceklerin bu kadar. en basitinden genç adam bir oyun oynayayım dese oyun moyun yok. libre ofisde belge hazırladın,yazıcın yok gittin bir yere word de açtırdın tabloların biri ama biri şama bakıyor . pdf olarak dışa aktarman lazım. şimdi nasıl bilmiyorum belki düzeldi de uğraşılmaz onun derdiyle .kur windowsu bak keyfine.

  • Düzgün bir Linux olsa kuracağım da yok ki
  • Windows beni de çıldırtıyor ekran kartı sürücümün bir sebepten dolayı eski bir sürümünü kullanıyorum fakat Windows ha bire kafasına göre ekran kartı sürücümü güncelleyip duruyor hiç işim yokmuş gibi driver sürümünü tekrar düşürmek zorunda kalıyorum mecbur win updateyi kapatmam gerekiyor fakat 4 hafta sonra tekrardan sürücüyü kendisi kuruyor. Ne denediysem fayda etmedi..
  • LBRTN kullanıcısına yanıt
    Bu sorun 2 seneden daha eski bir geçmişe sahip ve insanların 30-40-50-80 bin TL gibi verip satın aldığı ekran kartlarını kullanılamaz veya verimsiz/instabil olarak kullanmalarına neden oluyor. Forumun çeşitli başlıklarında da yazdım, on binlerce lira verip aldığınız ekran kartları Windows yüzünden atıl kalıyor, rezaletin daniskası. Ayrıca tavsiye edilen tweak denilen ince ayarların hiçbiri kalıcı çözüm sağlamıyor, Windows çoğunu görmezden geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Nisan 2024; 2:0:51 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle maalesef. Windows 10’da yaptığım ince ayarların hiçbiri Windows 11’de performansa etki etmedi. Hantallık Windows 11’in her yerinde, aynı iş için daha fazla kaynak kullanıyor, sonuçta; donanım daha fazla elektrik çekiyor, daha fazla ısınıyor ve daha çabuk yıpranıyor. Ömrünü yiyor donanımın Windows 11.


    Gittiği yere kadar Windows 10 kullanırım sonrasında Kaspersky’ın çalıştığı herhangi beğendiğim bir Linux’a geçerim.

  • Başlat menüsünden bing aramasını ve highlights'ı komple devre dışı bırakınca (komple sistemde devre dışı kalmış oluyor) o aramaya takılmıyor. Bazen webde arayacağım diye böyle takılır. Bu yavaşlığını göstermez. Biliyorum o takılmayı. Haber'e bak başlığa bak.


    (elevenforumda nasıl yapılacağı var meraklısı için)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 18 Nisan 2024; 6:53:42 >
  • Son 1-2 senedir W10 x64 home single language Perf. Edition kullanıyorum, ciddi söylüyorum ne saçma sapan mavi ekranlar ne de saçma sapan performans düşmeleri kalmadı artık PC'de.. W12 çıkıp doğru düzgün çalışana kadar W10 akar..
  • Win11'in sonuda vista gibi olacak sanirim. Keske komple sonu gelse. Bilgisayarinda mac havasi yasamak isteyenler Elementary OS kursun linux gibi bedava yazilim varken gereksiz para vermek mantiksiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.