Şimdi Ara

Eski nesil Samsung akıllı TV'lerde bulut oyun dönemi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Günümüzde Samsung, hem mobil hem de akıllı TV bölümüne olan yatırımlarına devam ediyor. Bildiğiniz üzere Koreli dev, güncel Samsung TV'ler için duyurulan bulut oyun desteği ile olumlu eleştiriler almayı başarmıştı. Şimdi bulut oyun servisleri eski nesil Samsung televizyonlara da geliyor.



    2020 model Samsung TV’lere bulut oyun servisleri geliyor



    Bilmeyenler için günümüzde 2021 ve sonrası Samsung TV'ler, hem kablolu hem de kablosuz kontrolcü ile bulut oyun servislerine destek sunuyor. Ancak bu sınırlama çok yakında sona erecek. Bugün yapılan resmi duyuruda Samsung, bulut oyun servislerinin bu yılın sonuna kadar 2020 model TV'lere ulaşacağını duyurdu. 




    Samsung Oyun Ürün başkanı Mike Lucero şunları söyledi: "Bugün, bulut oyun uygulamalarını bu yılın sonuna doğru 2020 model TV'lerimize de taşıyacağımızı ve on milyonlarca oyuncunun en sevdikleri oyunlara ve hizmetlere erişmesini sağlayacağımızı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz."




    Günümüzde bulut oyun servislerinin popülerliği düşünüldüğünde, yeni haberin heyecan verici olduğunu belirtelim. Bu uygulamaların neler olacağı şu an için net değil. Ancak ilk uygulamalar kuvvetle muhtemel GeForce Now ve Xbox Cloud Gaming olacak. Bunun hakkında daha fazla detayın önümüzdeki günlerde paylaşılacağını düşünüyoruz.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/8/23/23842683/samsung-xbox-cloud-gaming-nvidia-geforce-now-2020-smart-tvs







  • Bence disney + güncellemesi de gelsin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Eski" derken aklıma benim TV gibi 10 yıllık TV'ler geliyor.

  • bu tv lerde bulut oyun nasıl oynanacak?

  • Eski cihazlarına güncelleme vermeye devam eden firmalar sempatimi kazanıyor.

  • Es8000 serisinde problem çok..oyun filan istemiyoruz..ip TV yazilimi istiyorum..ekrana görüntü yansıtma yok..onu istiyorum...allshare dedikleri şeyde hiçbirshare yok.. Bluetooth çalışmıyor...yazilim bekliyoruz...yok mok demesinler çalışsınlar yapsınlar...

  • Yazar arkadaşın eski anlayışına hayran kaldım. Hatta geçen seri de eski oluyor değil mi? Türkçe'ye uygun olsun yeter. 2020 model yahu yuh, en son Nuh nebinin takada vardı, güvenlik kamerasını bağlamıştı.

  • bulut oyun platformlarının oyunla beraber hizmet vermesi lazım bence.kütüphaneler değişiyor,elinizdeki oyunlar cloud'da oynanamıyor.tek donanım kiralamak kısıtlayıcı ve zahmetli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.