Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Blackankas

    Partide olsun yada savaşta olsun oyun stilimiz euro charlara dayalı. Eğer gerçekdende profesyonel çin charı kullanıcısı isen alırlar ama Avalonda lvl76 sınırı var.

    @ShupaR

    Durduğun kabahat
  • quote:

    Eğer gerçekdende profesyonel çin charı kullanıcısı isen

    />

    Bir an kulaklarım çınladı meğersem benden bahsediyormuşsunuz .
  • @mai_mai
    Bilmiyorum sro eski sro değil yaa
    legit demişsinizde o kadar sp nasıl birikecek her yerin bot dolduğu serverlarda çok zor gibi
    bence joymax görevlerden gelen exp sp miktarını artırmalı çok komik değerler veriyor 80-90 lv görevleri için,
    10 x yapılırsa exp sp belki o zman legit kasılabilir öteki türlü deli işi diyorum
    Mustafa darılma ama sizin venüste ne olup bitior anlamıyor, gm sizleri kasıyor galiba bana çok utopik geliyor hiç bir şekilde bot kullanmadan 90 lv blade FF imkansız değilde çok sancılı olur beee...
    zaten 90 lv FF olunca oyunda pek aksiyon yok pot savaşları aldı başını gidiyor
    silk ile alınan şeyler bir ton oldu, almasan da olmuyor ..
    yani kastığın ile kalırsın gibi geliyor
    gerçi prof oyuncu sadece kasmaktan hoşlanıyorsa lafım yok
    ama wow oynamak daha mantıklı geliyor bilmiyorum sence sro devrini bitirmedi mi_?
    birde 100 lv gelirse legitler iyice deliricek 90-100 arası FF olmak çok sıkıntı deli sp istiyor skiller

    imla ula imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 21 Şubat 2009; 3:33:42 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gssimi

    @Blackankas

    Partide olsun yada savaşta olsun oyun stilimiz euro charlara dayalı. Eğer gerçekdende profesyonel çin charı kullanıcısı isen alırlar ama Avalonda lvl76 sınırı var.

    @ShupaR

    Durduğun kabahat


    nasıl ulasabilirim size
  • ciddi sabır isteyen bir iş tam çin işkencesi günde 5 saat dayansan diyelim 1 ayda farmsz bir 70-80 arası charın olur.. (yazarken bile olayın zorluğu gözümün önünde canlandı)
  • Asla çok kolay demedik zaten ama sandığınız kadarda imkansız değil .

    @sin
    Kendince haklısın açıkçası Erdal bu olaya girdiğinde bende senin gibi düşünüyordum ayrıca o zaman sınır 90 değil 80 di , bana görede imkansızdı ama oldu sizin en çok kafanıza takılan soru sp farm kısmı o konuda da açık olayım bizim charın her skili max değil açıkçası olsa güzel olur hem görüntü bakımından hem de charın bireysel olarak kuvvetlenmesi açısından çünkü char sonuçta chinese ama dediğim gibi bize esas zevk veren olay herşeyi max olan ya da kimseye ölmeyen vs vs bir char değil , en başından beri anlatmaya çalıştığımız olay şu ; muhabbet yardımlaşma kasarken eğlenebilmek takım ruhu ve sıkılmamanızı sağlayacak pvp dışı aksiyonlar . Vakit ayırabilirim , harbiden sıkıldım bir deneyeyim ne kaybederimki diyen arkadaşları arıyoruz gelin görün bir diyoruz sadece . Tekrar sp - skill olayına gelirsek 8 li pt de imkansız değil gerçekten ayrıca tam rakamları hatırlamıyorum ama bizim charı 90 sınırı geldikten sonra 80 den 90 a taşımamız 2 haftamızı filan aldı Asyamura denen syco valla yalan olmasın ya 7 ya 8 günde 90 oldu serverdaki en hızlı bottan daha hızlı bir şekilde serverın ilk 90 lvl idi 100 lvl gelincede değişen bir şey olmayacak bizim 90 lvl e dayanmı tüm legit kadro anında 98 - 100 lvl yaratıklarda alacak soluğu en kötü ihtimal bir premium bitmeden 100 lvl olurlar aynı tempo ile bir premiumluk sürede farm yaptılarmı ihtiyacları olan skilleri maxlarlar zaten kalabalık aksiyonlarda sp farmlı olmuş olmamış önemli değil 30 lvl charı pt mize alalım 70 lvl adama tank olur 50 lvl adamı keser Sro benim için pek cezbedici değil artık orası doğru ama yakında 3.5 - 4 yıl olacak bu oyundayım ee avalonda da ortamım güzel zaten char benim charım değil Erdal ın dursun kenarda zararı yok benim pc de ne sro var ne de başka oyun benim tek derdim okulumu bitirmek wow gibi oyunlara ayıracak vaktim yok ama ileride Blade & Soul piyasaya çıktığında Morgan olarak tekrar sahalara geri dönebilirim .




  • oyunu bende legit oynamaktan yanayım. charlarımı legit mi kastım derseniz hayır derim ama şu saatten sonra ister legit kasın ister botla kasın paranız yoksa başarılı olmak mümkün değil. joymax kendi kendini yakıyo bir nevi. premiumsuz adam atamaz olduk. petsiz char kasamaz olduk. aylık 40-50 dolar arası değişen bir mebla gidiyor SRO ya. dolar 1,70 liraya dayandı. gel de oyun oyna. hemde legit olarak. zevk alırsın tamam ama herşey charı kasarken aldığın zevkle bitmiyor. karşındaki adamda premium plus + devil's spirit varsa senin ona karşı zaten bir üstünlüğün olamaz.

    umarım anlatmak istediğimi başarabilmişimdir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MirabLe

    oyunu bende legit oynamaktan yanayım. charlarımı legit mi kastım derseniz hayır derim ama şu saatten sonra ister legit kasın ister botla kasın paranız yoksa başarılı olmak mümkün değil. joymax kendi kendini yakıyo bir nevi. premiumsuz adam atamaz olduk. petsiz char kasamaz olduk. aylık 40-50 dolar arası değişen bir mebla gidiyor SRO ya. dolar 1,70 liraya dayandı. gel de oyun oyna. hemde legit olarak. zevk alırsın tamam ama herşey charı kasarken aldığın zevkle bitmiyor. karşındaki adamda premium plus + devil's spirit varsa senin ona karşı zaten bir üstünlüğün olamaz.

    umarım anlatmak istediğimi başarabilmişimdir.

    Düşüncelerine aynen katılıyorum Bende bundan sonra sadece pre almayı düşünüyorum (150 silk )Onuda oyuna girebilmek için




  • Benim Blader karakterim olmasına rağmen bende legit kasmayı severim. Ama gel görki haftanın 6 günü iş var, o yüzden mecbur BOT kullandım. Ama hafta sonları oynayabildiğim kadar oynarım. Amacım tamamen zevk almak. Buda bir oyun. Amacı zaten eğlenmek . . .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

    nasıl ulasabilirim size


    Pm attım. Pre konusunda haklısınız arkadaşlar, pre olmadan oyuna girilmiyo bile. Ama inş bu değişecek. Biz diğer serverlardan adam çektikçe oyuncu popülasyonu artacak, zaten sürekli bot trap yapıyoruz. Bu daha önce işe yaradı. Yaklaşık 2 aynı gbot sayısı normalin yarısıydı ve şimdi de azalacak.
  • ben overkille girdim bile bakalım hakkımzıda hayırlısı :) günde 1-1.5 saat ayırabilirim yazında kökleriz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: splendour.rrr

    ben overkille girdim bile bakalım hakkımzıda hayırlısı :) günde 1-1.5 saat ayırabilirim yazında kökleriz


    Aramıza hoşgeldin

    Bu arada işin falan engel olduğunu düşünen arkadaşlar, sizden şöyle bişi istesen bilmiyorum yaparmısınz. Diğer serverdaki botlarını/gbotlarınızı bırakın, sadece 1 ay ya da bikaç hafta gelin deneyin. İşin gerçekten de engel olmadığını göriceksiniz. Kaldı ki, şu an 4 full union, 4x8x50=1600 kişi, bu sayısının yarısından fazlası işinde gücüden olan, çoluğu çocuğu olan insanlar.




  • Teşekkürler daha öncede gelmiştim sizede pm atmıştım ama girdiğim guild çok hareketsizdi açıkcası soğumuştum bu sefer böyle olmayacak gibi
  • Overkill çok sağlam bir altyapıya sahip. Guild masterı Argonaut, guildi yönetmek, yeni oyuncular bulmak konusunda çok yetenekli. Bu arada bişeye ihtiyacın olursa pm at oyunda. Gerçi şuan işteyim, cvp veremem ama akşam eve gelince cvp veririm.
  • teşekkürler evet tanıştık argon ile iyi birine benziyor :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: splendour.rrr

    Teşekkürler daha öncede gelmiştim sizede pm atmıştım ama girdiğim guild çok hareketsizdi açıkcası soğumuştum bu sefer böyle olmayacak gibi

    Yeni union'un amacı zaten servera hareketlilik getirmek ve yeni başlayanlar için aktif bir ortam oluşturmak. O yüzden tekrar aynı şekilde bir ortamla karşılaşacağını sanmıyorum.
  • Bir zamanlar ben de bir hevesle başlamıştım, önce bir deneyeyim dedim,(biraz ong farm yaptığım charımı) legit guildlerden birine sokmuştum(her ne kadar botla farm yapılmış olsa da, amacım ortamı seversem gerçekten legit olmaktı...)Öncelikle şu 2-3 saat ayırıp 1-2 aya 90'ı bulursunuz çok zor geldi benim izlenimlerimden sonra.47level de girdiğim charı günde 6-7 saat başında beklememe rağmen 1 haftada anca 53level yapabilmiştim.Sebebine gelince; bir party kuruluyordu diyelim penonlarda,onun dolmasını beklemek 30dk nızı alıyordu , sonra bir cleric çıktı diyelim ya da herhangi birisi, başkası için beklemeye geçiyorduk.O zamanlar summer event vardı. Harf düşünce partynin yarısı harfin üstüne çullanıyordu, 1-2 skill basıp afk olan bardlar da cabası.Neyse zorla da olsa penonları atlatıp mağaraya geçmiştim, 10 level üzerinde kasılacaktık ya! Genellikle bir party oluyordu power earth ghostlarda ,tabi yer olmuyordu, olsada istenmeyen eleman gözüyle bakılıyordu diğerlerinden düşük level olunduğu için; onlar 58+ iken 50level bir charı aralarında istemezler tabi.Neyse biz penonlardan tanıştığımız arkadaşlarla PEG partysi kurma çabalarındaydık , ama yine aynı sorun yüzünden; partye adam bulabilme ve o adamı tutabilme(1 saatte %1 exp kastığımı biliyorum, adam da kalmak istemez tabi).İyi yanları da vardır tabi ki: yüksek level partyler gerçekten çok iyi kasılıyordu ve düşük leveldetanıştığın arkadaş ortamıyla max. levele ulaşabilmek için çabalamak güzeldi.Ama dediğim gibi, sizi o beraber tanıştıklarınızdan başka takan pek olmuyor gibiydi.Zaten o aralar üniversite başlamak üzereydi , benim içinde legitlik macerası sona erdi...
    Sözün özü , başlamak isteyenlere başarılar, ama 2 defa düşünmelerini öneririm.




  • @LastSoldi3r

    Hem Aga hem de ben mesajlarımızda belirtik zaten, günde 2-3 saatle yüksek lvl olmak tamamen oyunda bulunduğun zamanı verimli kullanmana bağlı, bunun yoluda iyi organize olabilmek, şahsen hergün düzenli olarak party kuracak bi ekip toplamanın zor olduğunu pek sanmıyorum en azından 5 kişi bulsan kişide dışarıdan alabilirsin. Mesela şu DH den venuse yeni başlayan 5-6 kişi ortak bir zaman aralığı belirleyip çok seri bir şekilde yol katedebilirler. Cave de saatte %1 almak tan bahsetmişin benim cavede party ile kastığım zamanlarda günde 1-1,5 lvl alıyorduk bu tamamen partynin verimliliğine bağlı birşey.
  • Aslında şuan en çok tartışığımız konu o. Parti 6 kişi oluyor fakat hala 8e tamamlanması için millet bekliyor. Bu çok aptalca birşey. Chaserlarda, generallerde, nachallarda biz 3 kişiyle bile parti kurup normal bi bot partisinin kasacağından daha çok exp kasmışlığımız var. Ama insanlar aç gözlü, sabırsız ve hep bana diyen tarzdan. Bu yüzden böyle durumlarda parti başkanının partideki adamları kasma yerine gitmeye zorlaması gerekiyor. Afk olan adama gelince, eğer afk ise at partiden. İş bu ladar basit.

    Diğer adamların takmama durumu. Olay şu:
    quote:

    Orjinalden alıntı: gssimi

    Kurulmakta olan 4. union, ismi Overkill Order, tamamen düşük level oyunculardan oluşmaktadır ve böylelikle çok rahat parti bulunabilir, hatta guild partileri oluşturulabilir, sağlam bağlar kurulup güçlü bir topluluk/guild oluşturulabilir.

    Çaktın mı köfteyi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 21 Şubat 2009; 19:31:05 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mai_mai


    quote:

    Orjinalden alıntı: splendour.rrr

    Teşekkürler daha öncede gelmiştim sizede pm atmıştım ama girdiğim guild çok hareketsizdi açıkcası soğumuştum bu sefer böyle olmayacak gibi

    Yeni union'un amacı zaten servera hareketlilik getirmek ve yeni başlayanlar için aktif bir ortam oluşturmak. O yüzden tekrar aynı şekilde bir ortamla karşılaşacağını sanmıyorum.

    inşallah hayırlısı olur geçen seferde çok yardım etmiştin teşekkür ederim tekrar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.