Şimdi Ara

Eski telefondan yeni telefona dosya transferi nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar;

    Xiaomi Mi 5 telefonumdan, özellikle kişiler (contacts) bilgileri olmak üzere fotoğraflar, takvim vs gibi içerikleri yeni satın aldığım Xiaomi Redmi Note 9 telefonuma aktarmak istiyorum. Özellikle 1500 üstü olan telefon rehberinin aktarımı çok önemli...


    1- Mi 5'in SD kart desteği olmadığından içeri/dışarı aktar ile bu transfer mümkün değil.


    2- Telefon numarası sayısı 1570 kadar olduğundan gmail eposta hesabıma da senkron olarak aktaramıyorum.


    3- Wondershare Dr.Fone ve Syncios Data Transfer isimli iki program indirdim. Telefonlarımı geliştirici olarak USB üzerinden yükle vs. yaptım. Ne yazık ki her iki program da iki telefonda aynı anda sim kart takılı olmasını istiyor. Oysa bu mümkün değil. Hedef olarak tanıttığım yeni telefona sim kartımı yerleştiriyorum. Programlar bu telefonu tanıyor ve bağlantı sağlanıyor. Aynı program kaynak olan eski telefonda da bağlantının sağlanabilmesi için bu telefona sim kart takmamı istiyor. Sim kartı yeni telefondan çıkarıp eski telefona takınca eski telefonda bağlantı sağlanıyor ama diğer yeni telefondan sim kartı çıkardığımdan onda bağlantı kesiliyor ve ona sim kart takmamı istiyor.


    4- Önce eski telefondan bilgisayara aktarıp oradan yeni telefona aktarayım istedim. Programlardan biri deneme sürümü olduğundan ancak 5 telefon numarası aktarımına izin veriyor. Muhtemelen diğer program da aynı şekilde davranacak.


    Ne yapmalıyım, ne kullanmalıyım? Yardımcı olabilecek kişi, link vs var mı? Teşekkürler








  • Aktif kullanıcısı değilim ama;

    Telefon numaralarını VCF formatında export edip kendine mail ile gönderip diğer telefondan mail ile açıp yükleyebilirsin.

    Geçen sene arkadaşa Mi 8 telefon hediye almıştım, eski Sony Andorid telefonundan tüm verileri Xiaomi'nin aktarım uygulaması ile aktarabilmiştik.

  • Teşekkürler yanıt için. Telefon içinden VCF formatında nasıl çekeceğim? Bunu denerim ancak bir program varsa onu da kullanmak isterim. Çünkü takvim, fotoğraflar vs de var aktarmak istediğim. Ama siz VCF olayını nasıl gerçekleştireceğimi belirtirseniz sevinirim.

  • Hallettim. Tesekkurler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.