Şimdi Ara

Eski telefonu yaptırmak mı, kelepir bir cihaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba vakti zamanında meizu note8 telefon almış bulundum ve cihazdan memnunda kalmıştım. Sanırım 4-5 yıl kullandım, tabi sakarlıklar olsun v.s telefonu bir kaç kez düşürdüm. Kasada çizikler, ezikler mevcuttu fakat ekran banamısın demedi. Bir gün ahize vesayre temizlemek için telefonu açmak istedim, kasadan ayırırken dokunmatik yapışkanını kaldırmış oldum istemeden. Telefoncuya rica eder yapıştırıcı sürdürürüm bir ara derken telefonu bir süre öyle kullandım. Bir sabah telefonu alayım derken, yüz üstü düştü ekranı sağlamdı fakat görüntü gitmişti. Telefoncuya koştum ekran içten çatlamış dedi, tabi görünürde hiç bir defarmasyon yoktu. Neyse ekran getiririz dedi, ekran geldi fakat ilk ekran gibi değil soluk. Orijinali yok muydu gibisinden sordum 1. kalite, 2. kalite vesayre bulabilirsin piyasada dedi. Parasında değildim ama istemeye istemeye 800 TL bayıldım ve telefonun alt vidaları kaybolmuştu. Esnaf tanıdıktı, işi yapan elemanda yeni başlamıştı işe ses etmedim. Aradan bir süre geçtikten sonra telefonun ekranı kendi kendine çatladı. Piyasayı araştırdım yakın zamanda çoğu telefoncu aynı muhabbeti yaptı 1. kalite, 2. kalite bulursun gibisinden ama zamanla çatlak olur dediler. Kadıköy'de bir firma buldum orijinal ekran var dediler, tabi şehir dışı filan derken araya 1.5 ay girdi. O gün sorduğumda 1100 TL fiyat vermişlerdi. Bugün aradığımda yüzde 20 zam geldiğini bildirdi.


    Özetle: Telefonu 1150 tl'ye aldım, 800 tl uyduruk bir ekrana verdim. Şimdi yaptırmaya kalksam 1300 TL + yol ekran yaptırmak için harcayacağım. Arada kalıyorum kelepir sıfır cihaz alsam, bozuk telefondan donanım aşağı olacaktır diye düşünüyorum, metal kasa, snapdragon işlemci, çentik saçmalığı ve kameranın ekranın ortasında olmaması, ses çıkışının iyi olması yaptırmaya ittiriyor. Fakat bir yandan emmc ömrü, batarya durumu ve takılacak ekran gerçekten orijinal mi olacak düşündürüyor. 2. telefon olarak kullanacağım ama şimdiki 5000 TL bandında cihazlar pek cazip değil sanki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Meizu gerçekten kaliteli cihazlar yapıyordu. Kendim ve aldırdığım insanlar çok memnun kalmıştık. Temiz durumda redmi note 7 var hocam. Miui'daki takılmalar yüzünden yeni cihaz aldık. Custom romla filan kullanırım derseniz iletişime geçelim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6000 civarına çıkarsanız helio g99 lu tecno pova 4 öneririm. Güzel hızlı cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.