Şimdi Ara

ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ KAZANANLAR - KALACAK YER SIKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 3 yıl önce Eskişehir'i kazandığımda, KYK, yurt vs. çıkmadığı için kalacak yerde sıkıntılar yaşadım. Kaldığım süre boyunca edindiğim tecrübeler ile bu sene yeni gelecek arkadaşlara yardımım dokunsun istiyorum.

    Eğer eve çıkacak bir arkadaşınız yoksa, Eskişehir gibi bir yerde en iyi tercihiniz apartlar olacaktır. Yeni gelen tüm öğrenciler genel olarak Bağlar, Espark civarı gibi çarşıya yakın yerlerde kalmak isterler. Ama kayıt döneminin başlaması ile birlikte az sayıda olan evlerde yüksek fiyatlardan çoktan tutuldu.

    Ama ben bu sene kız arkadaşım için bir apart buldum. Erkek apartıda var. Şirintepe tarafında. Anadolu Üniversitesinin yeni açılan iletişim kapısına 2 dakika uzaklıkta. Okulun güvenliğine yakın ve alışverişten evsel ihtiyaçlara kadar, spotçu, A-101, Şok, Bim, Migros gibi herşey 5'er dakikalık mesafede. Üniversitenin yemekhanesine 2 dakika uzaklıkta. Aylık 60 TL ile öğlen ve akşam yemeklerini evde yemenize bile gerek kalmayabilir. Tek dezavantajı çarşıya uzak olması. Ama İİBF hariç, diğer tüm bölümlere maksimum 10 dakika uzaklıkta.

    Reklam yapıyorum gibi olmasın diye apartın ismini yazmadım. Zamanında bende ev bulmakta sorunlar yaşadım. Kız arkadaşımda öyle. Böyle bir yer bulunca paylaşmak istedim.

    İlgilenen olursa daha detaylı bilgiler verebilirim.







  • Hocam özel mesaj atamıyorum size.
  • Hocam 2 Eylül kampüsüne hergün servis var direk, apartın kendi servisi zaten. Fiyatlarda ise iki kişi kalmayı düşünürsen 375 TL, tek kalmak istersen 500'e kadar çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WITHM

    Hocam 2 Eylül kampüsüne hergün servis var direk, apartın kendi servisi zaten. Fiyatlarda ise iki kişi kalmayı düşünürsen 375 TL, tek kalmak istersen 500'e kadar çıkıyor.

    Arkadaş ekledim, numarasını atabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.