Şimdi Ara

Eskişehir Lazer Epilasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzm. Dr. Eda KİBAR ATASOY 1996 - 2002 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesindeki eğitimini başarı ile tamamladıktan sonra; 2002 yılında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniğinde başladığı uzmanlık eğitimini, 2003-2007 yılları arasında ise İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Bölümünde 'Yeni Doğanda Dermatolojik Bulgular' konulu tez çalışması ile tamamlamıştır.


    2008 - 2013 yılları arasında İzmir Menemen Devlet Hastanesinde, 2013 - 2015 yılları arasında Eskişehir Devlet Hastanesinde, 2015 yılı Ocak ayı itibariyle de 5 yıl süre ile Eskişehir Acıbadem Hastanesi Dermatoloji Kliniğinde görev almıştır. 2020 yılı Ekim ayı itibariyle ise Eskişehir Cassaba Modern'de Dr. Eda Kibar Dermatoloji Kliniğini açarak, çalışmalarına devam etmektedir.


    1978 İstanbul doğumlu olan Uzm. Dr. Eda KİBAR ATASOY’un asıl memleketi ise Akçakoca’dır. Ailesinin iş koşulları sebebiyle ülkemizin pek çok güzel şehrinde yaşama fırsatı bulmuştur. İlkokulu Nazilli Sümer İlköğretim Okulunda, orta öğrenimini Nazilli Anadolu Lisesinde ve lise son sınıfı ise Bursa Malcılar Lisesinde birincilikle tamamlamıştır. Evli, bir kız ve bir erkek olmak üzere iki çocuk annesidir. İyi derecede İngilizce bilen Eda KİBAR ATASOY’un özel ilgi alanı ve hobileri arasında ise; resim yapmak, çiçek yetiştirmek ve kitap okumak yer almaktadır


    dredakibar.com
    Eskişehir Dermatoloji Doktoru. Uzman Dr.Eda Kibar Botoks,Dolgu ,Lazer Epilasyon | Dr. Eda Kibar
    https://dredakibar.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.