Şimdi Ara

Eskişehir Özel Çocuk Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi, özel gereksinimli ve risk altındaki çocukları doğru değerlendirme yöntemleri ile değerlendirmeyi ve bilimsel olarak etkililiği kanıtlanmış eğitsel müdahale programları kullanarak gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflemektedir.


    Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi, 2020 yılında 14 yılı aşkın bir süredir Eskişehir’de özel eğitim hizmeti vermekte olan uzman özel eğitim öğretmenleri tarafından kurulmuştur.


    Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi, özel gereksinimli ve risk altındaki çocukları doğru değerlendirme yöntemleri ile değerlendirmeyi ve bilimsel olarak etkililiği kanıtlanmış eğitsel müdahale programları kullanarak gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

    Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi bünyesinde çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarını belirleyerek onların güvenli ve sevgi dolu bir ortamda eğitim almalarını sağlayarak, toplumun bir parçası olmalarını desteklemek, ailelerimizin yaşadıkları sorunlarını dinleyerek, bu sorunlar karşında çözüm yollarını bulabilmelerinde yardımcı olmak ilkesini benimsemiş bulunmaktayız.


    Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi güler yüzlü, özel eğitim alanındaki gelişmeleri yakından takip eden, profesyonel bir bakış açısıyla kaliteli eğitim vermeyi amaçlayan “Özel Çocuklarımız için EN ÖZEL Eğitim” sloganıyla bir araya gelmiş personeli ile sizler için eğitim vermeye başlamıştır.


    Web Site:

    www.yapitasiozelegitim.com
    Eskişehir Özel Çocuk Eğitimi & Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi
    https://www.yapitasiozelegitim.com


    https://www.yapitasiozelegitim.com








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.