Şimdi Ara

ESKİŞEHİRDE GÜVENİLİR PSP SLİM SATAN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm eskişehirde ikamet ediyorum.Psp slim alıcam ancak burda satan çok yer yok ve kimden alıcağımı bilmiyorum.Ölü piksel çıkmasından korkuyorum aldığım zaman.
    Eskişehirde psp slim alabilceğim güvenilir bir yer var mı ?
    Bilgilendirirseniz çok sevinirim.



  • esnaf saraynı bir turla en üst katını
  • Esnaflarda en üst katta merdivenlerin sağında bir yer var, ben gittigidiyordan almıştım 10 ay önce, Eskişehirde satan yer olduğunu bilmiyordum,aksesuarları dediğim dükkandan alıyorum, kılıf olsun, ekran koruyucu filmi olsun, memory stickte satıyor, aldıktan 3 ay sonra keşfettim orayı, psp sattığınıda söylemişti, o zamana göre makul fiyat vermişti, başka yer bilmiyorum ama bulursanda ölü piksel garantisini, cfw(kopya oyun) kurulup kurulamayacağını sormanı tavsiye ederim...
  • ardakaşlar ilginize çok teşekkür ederim.Esnaf sarayında her yeri gezdim ancak çok fazla güven veren olmadı bana.Yavaş yavaş eskişehirden alma umutlarım bitmeye başladı.Gitti gidiyor veya benzeri alış veriş sitelerini düşünmeye başlıyacam.Birde size bir sorum daha olucak.Psp nin sürümü kırlıdıktan sonra kopya oyun çalıştırmada arada sorun çıkartıyor mU? bunun sormamın sebebi sık sorun çıkaran bir cihaz mı psp? bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • Önceki mesajımda unutmuşum bir de MpeggaV siz gitti gidiyordan aldığınızı belirtmişsiniz.Gitti gidyordan almamı tavsiye edermisiniz ?
  • biz satıyoruz psp slim
    yanlız sattığımız ürün şuan için kırılamıyo yani 4.01 version henüz pantora bataryası olmadığı için versiyon yükseltme işlemi yapamadık

    3 aylık cihaz
    çizik ölü pixel vs vs yok kesinlikle garanti veriyoruz
    extra 4 gb orj memory card şarj aleti var yanında
    www.elektrotuning.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartu dayı -- 6 Ocak 2009; 16:26:20 >
  • Ben 10 aydır kırık versiyon kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım, 3 kere versiyon yükselttim kendim onlarda bile sorun cıkmadı.
    Ben 3-4 ay araştırdım, sürekli takip ettim gg u, güvenilir birini buldum, msn aldım, konustum herseyi, ölü piksel olursa geri gönderirim vs. şansımada güvenilir cıktı, ama su an kriz dolayısıyla satış yapmıyor.
    Benim tavsiyem, takıldığım forumlarda, kimsenin sorun yaşamadan alışveriş yaptığı Khalkedon;
    Linkte DH 2. EL forumundaki sıfır psp ilanına bakabilirsin, sanırım telefonla bağlantı kurulabiliniyor, ondan daha hiç alışveriş yapmadım ama 8 gb memory stick almayı düşünüyorum, malum Eskişehir den alırsam alacağım kartın orjinal olacağına garanti veren yok...
    Bu ilanı yeni açmış :http://forum.donanimhaber.com/m_28879068/tm.htm

    Edit: Link eklemek için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MpeggaV -- 6 Ocak 2009; 17:44:48 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MpeggaV

    Ben 10 aydır kırık versiyon kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım, 3 kere versiyon yükselttim kendim onlarda bile sorun cıkmadı.
    Ben 3-4 ay araştırdım, sürekli takip ettim gg u, güvenilir birini buldum, msn aldım, konustum herseyi, ölü piksel olursa geri gönderirim vs. şansımada güvenilir cıktı, ama su an kriz dolayısıyla satış yapmıyor.
    Benim tavsiyem, takıldığım forumlarda, kimsenin sorun yaşamadan alışveriş yaptığı Khalkedon;
    Linkte DH 2. EL forumundaki sıfır psp ilanına bakabilirsin, sanırım telefonla bağlantı kurulabiliniyor, ondan daha hiç alışveriş yapmadım ama 8 gb memory stick almayı düşünüyorum, malum Eskişehir den alırsam alacağım kartın orjinal olacağına garanti veren yok...
    Bu ilanı yeni açmış :http://forum.donanimhaber.com/m_28879068/tm.htm

    Edit: Link eklemek için.

    Önerilerin için çok teşekkürler her zamanda bana göre daha tecrübeli bir psp kullanıcısı olarak dediklerini dikkate alıcam.Ancak diğer konularda belirttim ancak kendi açtığım konuda ilk defa belirtiyorum.Bu da Khalkedon bana çok maliyetli olacağı.Çünkü istanbulda ve sınırlı alış veriş imkanı sunuyor.(Taksit vs yok)
    Eskişehirde güvenilir biri bulursan ve bana bildirirsen hemen alabilirim.BİRDE PSP nin ORJİNAL SÜRÜMÜ GERİ GETİRİLEBİLİYORMU ? forumda da bir kaç yere yazdım ve haber bekliyorum.Böle bir şeyin olduğunu söyleyenler var ozaman orjinal garantisinden de yararlanılabilir.
    Senin bir bilgin varsa bu konuyla da ilgili paylaşırsan çok sevinirim.




  • Evet ofw e geri dönebilirsin(netten ofw indirip pspye kurarak oluyormuş, ben hiç yapmadım). Aynı senin gibi taksit ve İstanbula gidipte alamama sorunlarım vardı, gg den peşin fiyatına 6 taksitle, 4 gb kartıyla, ekran stickeri, tasıma kılıfı ve kulaklığıyla aldım.Tavsiyem orjinal kulaklığına boşuna para vermemen ve kartı 8 gb alman, bez kılıfına o kadar kullanışlı değil aslında ama o sana kalmış.Kulaklığa gelince, orjinal kulaklığı sesi cok cok az basslı ve çok düşük seviyede veriyor, ona para verene kadar herhangi güzel bir kulaklık alabilirsin(forumda kulaklık tartışmalarından fikir alabilirsin), memory sticki 8 gb alma hususunda ise, ben alırken 4 gb vardı, şuan yetiyor ama,insan tabi daha fazla şey atmak istiyor(oraya buraya giderken daha fazla dizi-film fazla çeşit oyun, mp3 gibi), sonradanda alınma olayında ben 4 gb elimde varken, alasım gelmiyor(cimrimiyim neyim),şimdi ilk kez alınacak olunursa 8 gb derim.Dediğim esnaflardaki dükkandan komple koruma(UMD kapağınıda kapsadığından emin ol, oradaki yuvarlak metal cabuk ciziliyor) şeffaf plastik kılıf aldım 10 TL gibi bişeydi, ekran koruma stickerını yapıştırıp bunu kapatınca tam koruma sağlıyor, kılıf takılıyken oyun oynanabiliniyor tavsiye ederim...(Garanti olayınıda yazarım,suan gitmem lazım afedersiniz)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MpeggaV

    Evet ofw e geri dönebilirsin(netten ofw indirip pspye kurarak oluyormuş, ben hiç yapmadım). Aynı senin gibi taksit ve İstanbula gidipte alamama sorunlarım vardı, gg den peşin fiyatına 6 taksitle, 4 gb kartıyla, ekran stickeri, tasıma kılıfı ve kulaklığıyla aldım.Tavsiyem orjinal kulaklığına boşuna para vermemen ve kartı 8 gb alman, bez kılıfına o kadar kullanışlı değil aslında ama o sana kalmış.Kulaklığa gelince, orjinal kulaklığı sesi cok cok az basslı ve çok düşük seviyede veriyor, ona para verene kadar herhangi güzel bir kulaklık alabilirsin(forumda kulaklık tartışmalarından fikir alabilirsin), memory sticki 8 gb alma hususunda ise, ben alırken 4 gb vardı, şuan yetiyor ama,insan tabi daha fazla şey atmak istiyor(oraya buraya giderken daha fazla dizi-film fazla çeşit oyun, mp3 gibi), sonradanda alınma olayında ben 4 gb elimde varken, alasım gelmiyor(cimrimiyim neyim),şimdi ilk kez alınacak olunursa 8 gb derim.Dediğim esnaflardaki dükkandan komple koruma(UMD kapağınıda kapsadığından emin ol, oradaki yuvarlak metal cabuk ciziliyor) şeffaf plastik kılıf aldım 10 TL gibi bişeydi, ekran koruma stickerını yapıştırıp bunu kapatınca tam koruma sağlıyor, kılıf takılıyken oyun oynanabiliniyor tavsiye ederim...(Garanti olayınıda yazarım,suan gitmem lazım afedersiniz)


    slm her şeyden önce çok açıklaycı bir yorum yazmışsın kardeşim.Çok teşşekürler.Bir kaç gündür nete giremiyrodum.o yüzden geç cevap yazdım bu yüzden çok özür dilerim.
    En kısa zamanda garanti ile ilgli yorumunuda bekliyorum.
    Görüşmek üzere




  • arkadaşım sen dön bana her türlü yardım edecem sana
  • 2. Elmi Arıyorsun 1. Elmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.