Şimdi Ara

Eskişeir Yolu Ankara Kapısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Büyükşehir Belediyesince Ankara'nın ana giriş arterlerine birer Ankara Kapısı yapılmakta olduğu malumunuzdur. Bunlardan Eskişehir yolundaki, yani Batı yönündeki, yani Batı Kapısı, Başkent Üniversitesi kavşağını Eskişehir yönünde geçtikten hemen 20 m sonra inşa edilmektedir. Bu nokta yolun yanında inşa edilmekte olan West Gate, yani Batı Kapısı, AVM ve residans projesinin tam karşısındadır. Şu iki hususu ilgililerin dikkatine getirmek, sizlerin de yorumlarını almak için bu konuyu başlatmak istedim:

    1) Kapının geceleri ışıklı olması nedeniyle, bilhassa Eskişehir yönünden gelen araç sürücülerinin dikkati dağılacak ve 20m sonraki ana kavşaktaki trafik ışıklarını algılamakta zorluk çekeceklerinden ağır kazalar olacaktır.
    2) Kapının yapılması gereken doğru yer, Eskişehir yolundan gelirken Çevre yolu çıkışlarının Eskişehir yoluna bağlandığı noktalardan sonra, Yaşamkent kavşağından önce olan bir yerdir. Mesela Eskişehir yönünde Yaşamkent kavşağının hemen sonrasındaki BP benzinliğini geçer geçmez yapılması uygun olabilir.







  • Ankaradaki geceyi aydınlatan reklam panoları, havalimanı yolundaki ışıklı yazılar sorun olmuyorsa hiç birşey olmaz bence.
  • Şuan da inşaatından dolayı şeritler birden daralıyor ve kazaya meydan vermeye çok müsait. İnşaat alanına gelmeden önce sürücüleri uyaran tabelalar konulmalıydı şeritlerin daraldığından haberi olmayan insanlar hızlı giriyorlar o bölgeye geç farkeden biri kaza yapar yüksek ihtimal. Ayrıca o kapı da gereksiz büyük ve Ankaranın her sorunu bitti de giriş kapısı mı eksik kaldı dedirtecek cinsten birşey gördükçe sinirimi bozuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.