Şimdi Ara

Estetisyenlik kursu izmir’ de en iyi kurs hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
14.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba :)

    ben de sadece bu konuya yorum yazmak için foruma üye oldum.

    şu an aktif olarak Koz Akademi'den eğitim almaktayım. pandemi öncesi kayıt olmuştum. diğer kurumları da dolaşarak tercihimi bu kurumdan yana kullandım. benim için olası bir kapanma durumunda eğitimin nasıl ilerleyeceği çok önemliydi. diğer kurumlarda uzaktan eğitim veya online eğitim gibi eğitimlerin verimli olmadığı söylendi. güzellik uzmanlığı gibi bir eğitimde tabi ki aslolan yüz yüze eğitim yapabilmekti. bunu aklı başında olan her insan kabul eder. ama çözüm konusunda en net cevabı Koz Akademiden aldım. üstelik zoom ya da instagram üzerinden sohbet havasında geçen canlı yayınlar ile değil panel üzerinden sistemli bir şekilde eğitiminizi almaya devam edeceksiniz dediler. gerçekten de öyle oldu. baştan savma değil sistemli bir şekilde ilerleme sağlıyoruz. sınavlardan başarılı olmadan bir sonraki konuya geçemiyoruz. ders ve içindeki konuyu süre dolmadan kapatamıyoruz ve diğer konuya geçemiyoruz. uygulama ve teori videoları izlemeden süresinden önce çıkamıyoruz. ödevler de var tabi.

    pandemi geçtikten sonrasını dört gözle bekliyorum. ortamı çok özledim. özellikle peri hocam :)) sizi çok ama çok seviyorum.

    bu arada uzaktan eğitim sitesini incelemek isteyen arkadaşlar için linki aşağıya bırakıyorum.


    www.kozakademi.online





  • İzmir’de en iyi estetisyenlik kursu bence de tartışmasız Sevgi Akademi. Fiyatı bi tık daha pahalı belki ama sonuçta belge işi yapmıyor eğitim kalitesi çok önemli. Bir iş görüşmemde sevgi akademiden mezunum dedim ve direkt pazartesi gel başla dediler. Hiç düşünmeden gidin fazla söze gerek yokk




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berfin Aycan -- 10 Şubat 2021; 0:12:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de NETS akademi mezunuyum 4 ay oldu mezun olalı arkadaşlara yol gösterici olması açısından söylüyorum. nets aynı zamanda poliklinik olduğu için ve güzellik merkezleri olan bir yer olduğu için mezun olduktan sonrada yönlendirmeleri çok oluyor. zaten eğitim içeriğinde dışarıda göremediğimiz bir çok cihazı görüyoruz son zamanlarda cihaz teknolojisi giderek gelişiyor ve benim anladığım kadarıyla NETS bunu iyi takip etmiş. mezun olunca da 3 yer ile görüştüm biri Nets in yönlendirmesiydi 3 ü de nets i duyunca hemen alalım moduna girdiler. bu nedenle buradan yeni başlayacak olanlara tavsiyemdir köklü kurumları tercih etsinler 3-4 yıllık kurumlar sektörde adı çok yok . bilginiz olsun

  • Bu sektöre girmeyi düşünen ve kendi merkezini açmayı düşünenler için yazıyorum. İşinizi doğru yaptığınız sürece para kazanmama şansınız hiç yok, Ben farklı illerde 3. Şubemi açıyorum. İleride kendi merkezini açmak isteyenlere naçizane tavsiyem, Güzellik merkezlerine gelen insanlar iyi görünmek istiyor ancak bunun dışında olumlu bir deneyim de elde etmek istiyorlar. Birçok müşteri keyifli bir vakit geçirmek için de merkezinize gelecektir. Bunu sağlamak için şık ve ferah bir konsepte ihtiyacınız olacağını unutmayın. Güzellik merkezinizin konsepti iç tasarım ve sunduğunuz hizmetlerden daha fazlasıdır. Konsept ve sunduğunuz hizmetlere yaratıcılık katmanız gerekir. Bunu sağlamak için ise işinizi sevmeli ve bunun için yeterli analizi yapmalısınız. Konsepti, çalışanlarınızın giyeceği üniformanın rengi ve müşterileri nasıl karşılayacakları gibi ayrıntılara kadar düşünün. Açmak için kesinlikle salon açmayın, en az 1 yıl mutlaka sektörde çalışmalı ve tecrübe kazanmalısınız. Bu yollardan geçmiş birisi olarak estetisyenlik kursunu sevgi akademiden almıştım ve hocalarımın emeğini desteğini hiçbir zaman unutmadım. Aldığınız eğitim çok çok önemli, ama unutmayın Her şey sizde bitiyor!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçen hafta 4 estetisyenlik kursu ile görüşmeye gittim. İsimlerini vermiycem ama 2 tanesini kafadan direkt eledim, biri yapmacık yapmacık konuşan süslü bir kadın diğeride kendini öve öve bitiremeyen başka bir kadın ve kurumsallık zaten yerlerdeydi. Aşkımlar bebeğimler havada uçuşuyor.
    Zaten aklımda hep vardı Sevgi Akademiye kayıt yaptırdım. Mezun olunca görüşlerimi tekrar yazıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz değerli bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim. 2 yıldır düşünüyordum cesaret edememiştim ama buradaki yorumları okuduktan sonra kendime güvenim mi geldi desem ne desem bilemedim. Şimdi izmir de estetisyenlik kursu na kaydolmak ve sonra güzellik merkezi açmak istiyorum. Hatay da yaşıyorum ama sırf estetisyenlik kursu için izmir e gelicem 🥰🥰🥰❤️❤️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estetisyenlik kursu ile güzellik uzmanlığı kursu arasındaki fark nedir kızlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de aynı canım Resmiyette Güzellik uzmanlığı kursu diye geçer estetisyenlik kursu da deniyor ama milli eğitim bakanlığından güzellik uzmanlığı kursunu bitirmiş olarak sertifika alıyorsun. Üniversitede aynı bölümü bitirsen bile aynı derecede sertifika almış oluyorsun en güzel kısmı da bu zaten. uzman-usta olarak geçiyorsun yani


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersiiii😊 estetisyenlik kursu kulağa daha havalı geliyor ama😄


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir’de estetisyenlik kursu almak istiyorsanız eğer Sevgi Akademi den başkası macera olur. İzmir de estetisyenlik kursu denilince marka gibi bişey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estetisyenlik kursuma hayatımın kötü giden bir dönüm noktasında başladım ve kadar iyi geldi o kadar iyi geldi ki! Bana meslek öğretmenin, kariyer hedefime ulaşmamın yanında o kadar çok şey kattılar ki, öyle güzel dostluklar kazandırdı ki, ne yapsam hakkınızı ödeyemem. Sevgi akademim herkese sizi öneriyorum önermeye de devam ediyorum..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadriye Aydoğan -- 20 Ocak 2022; 11:34:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EUROPASS diye bir kart veriyorlar ve bu kartı alırsanız 160 ülkede geçerli diyen bir kaç kurs çıktı karşıma. Bunlara inanmayın kızlar, ben araştırdım çalışma bakanlığını da aradım, o kart yurtdışında geçerlilik konusunda hiçbirşeye yaramıyor. Yurtışında belgenin aslını denklik için kullanıyorsunuz, sanki o kart olmadan belgeyi kullanamazsınız yurtdışında çalışamazsınız algısı yaratıp oradan da ekstra kazanç sağlayıp kandırıyorlar. MEB belgesinin aslını yurtdışına götürmeniz ve yeminli tercümana tercüme ettirmeniz yeterli. Europass in kendi sitesinde bile denklik yerine geçer dememişler. Üç kuruş daha fazla kazanacağım diye manipülasyon yapıp aptal yerine koymaya çalışıyor 😡

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrendiğim kadarıyla sözde ödül alan kurslar var ama bu ödüller parayı basana veriliyormuş. Parayı basana derken de öyle yüksek rakamlar değil 5 bin tl verene ödülü veriyorlar. 2 tane ünlüyü çıkartıp gece düzenliyorlar. Sen parayı ver, en iyi’den sonraki boşluğu doldur istediğin gibi biz o ödülü basıcaz vericez size😅 O kadar komikler ki birde türkiyenin en iyi güzellik okuluyuz, ödül aldık diye paylaşımlar havada uçuşuyor. Artık insanlarda onurda kalmadı. En iyi makyaj hocası, en iyi güzellik salonu, en iyi bilgisayar kursu vs tutturabildiğine gidiyor. Kaliteli bir yer olsa bunların peşine zaten düşmez bu kişiler. Demem o ki, sosyal medyada her gördüğünüzün büyüsüne kapılıp inanmayın, biraz geçmişini araştırın, sonradan üzülmezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hande Yılmazer H kullanıcısına yanıt

    Hahahahahahahah bi yaşıma daha girdimm. İzmirden bir arkadaşım geçen senelerde sözde en iyi kalıcı makyaj uzmanı seçilmişti ödül aldı geldi taa istanbuldan 😂😂😂😂 Screen shot alıp attım👹


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirdeki elit bir güzellik merkezini arayıp sordum. işe alım sürecinizde nereden mezun olursak daha çok tercih ediyorsunuz dedim ve bana Sevgi akademi dediler. Estetisyenlik kursu için görüşmeye gittim ve kaydoldum. Fiyatı diğerlerinden yüksek belki ama aldığım eğitim kalitesi ve sundukları imkanlardan çok memnunum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcacık aile ortamıyla soğuk kış günlerinde bile keyif ve heyecanla eğitimlerine katıldığım, daha aklıma sorusu düşmeden cevabını aldığım her şey tabi ki koz akademi. Sadece kalıcı makyaj üzerine ilerlemeyi planlarken çok daha fazlasını başarabileceğimi bana da ispatladılar. 15 senelik işimi bırakarak yola çıktım çok araştırdım çok yer gezdim koz akademi 5. Durağımdı araştırma sürecinde ve seçimim oldu. Neden seçtim arkadaşlar gözümün içine bakarak konuşabilen gördüğüm ilk ekipte diyebilirim ve bu her defasında oldu. Dürüst, ticari amacı geri planda tutan, hakikatı bulmamı sağlayan yer oldu koz akademi. Okula geldiğimiz günler dışında uzaktan eğitimle bilgili hocalara istediğim zaman ulaşabildim kaçırdığım dersleri tekrar etme şansım oldu. Her şeyi tamamen düşünmüşler baştan sona tamamen bir eğitim aldığınızı hissediyorsunuz. Benim daha 6 aylık sürecim daha var burada zaman zaman girip buraya yazacağım şu ana kadar hiç bir olumsuz durum yaşamadım sanmıyorum da yaşayacağımı. umarım benim gibi şanslısınızdır ve koz akademiyle yolunuz kesişir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben sevgi akademiyi arkadaşımın tavsiyesi ile tercih ettim. Gerçekten de mezun olunca nereden mezun olduğunuz sektör için çok önemli. İş başvurusu için aradığımda Sevgi Akademiden mezunum dedim, tamam o zaman gel konuşalım dendi. Estetisyenlik kursu araştıranlara şahsi tavsiyem, belge tek başına iş yapmıyor. Eğitimi nereden ve hangi eğitmenlerden aldığınız çok önemli. İş başvurusunda hiç şaşmaz, soruyorlar!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sektörden olduğum için duyuyorum, bildiğim kadarıyla İzmirdeki estetisyenlik kursu sahiplerinin neredeyse %70’i Sevgi Akademinin eski ve yeni mezun öğrencileri. Kursların isimlerini tek tek yazmayacağım ama sadece bayraklıdan 6 tane estetisyenlik kursu ismi biliyorum.

    Sevgi Akademi ve diğerleri! Konu kapandı dağılın😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi estetisyenlk kursu için şöyle örnek vereyim daha kolay anlaşılması adına

    Sevgi Akademi VAKKO ise diğerleri LCW




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buse Güngören -- 4 Nisan 2023; 23:44:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.