Şimdi Ara

Et fiyatları Türkiye'de neden böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkmenistan'da yaşıyorum. 2-3 ayda bir Türkiye gelip gidiyorum, ama İran üzerinden ama Azerbaycan üzerinden. Etrafımızda ki bu 3 ülkede et fiyatları 2$ civarında ortalama, Türkiye'de X 8-10 katı.

    Neden olduğu konusunda da fikrim yok. Yem fiyatı desen değil ki Turkmenistan bildiğin çöl, yemi dışarıdan ithal ediyor, ama Türkiye ama başka ülkelerden, bu fiyatlar da $ bazında aynı zaten. Hadi hiç olmadı İran dibimizde zaten, oradan ithal edebilirsin. işin içinde tamamen rant var sanki. Çünkü düz mantıkla İran'dan et ithal et olsun bitsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yapılan siyasetler ve halkın tercihleri sonucunda an itibarıyla ülkede ucuz olan tek şey insan hayatı.

  • Dışarıda 2 dolarsa ve oradan alırsak, Türkiye'de hayvancılık tamamen biter.


    Bizde neden pahalı olduğunu anlayıp, ona çözüm getirmek lazım.

  • Yine endustriyel hayvanciliga sukret. Zerre vicdani olmayan, tavugun dahi omrunu a4 kagit buyuklugunde bir yerde gecirtip, verimi bittigi anda sonlandiran. Bacaklarini kanatlarini daha dogustan kullanilmaz hale getiren. Buyukbasa da cok insafli davranmaz heralde, ac bir mezbaha videosu izle.

    Saglik acisindan da bir kaybin yok. Ne kadar az kirmizi ve tavuk eti tuketimi, o kadar sagliga zarar oldugunu tum saglik otoriteleri vurguluyor. Kolon kanseriydi, suydu buydu.

    Balik yenmesinde o denli bir sakinca yok temiz yerden geliyorsa. O yuzden merak etme, o konuda Turkmenistan'dan geri kalmis sayilmayiz 😉

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.