Şimdi Ara

Ethereum kazım zorluğu en yüksek seviyede, RTX 3080 Ti sadece 2$ üretiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kazım zorluğu var yalnız ülkemizdeki yüksek kurdan dolayı pek zorluğu etkilemiyor. Halen kazanç getiriyor.

    Ha Eth biter Rvn gelir Rvn biter Ton kazarlar.

  • madbad M kullanıcısına yanıt
    3060 ile yapılıyorsa 3te1 fiyatına mı listeleyecekler kartı ? Tabi ona yakın fiyat koyacaklar.

  • Beter olsunlar.

  • Sanal paralardan hiç anlamayan biri olarak soruyorum, cep telefonundan sanal para üretilir mi?

  • Güzel güzel. Bu insanlardan hem ekran kartı üreticileri hem de oyuncular şikayetçi. Oyuncular piyasada ekran kartı bırakmadıklarından, üreticiler de kartları çabuk yorup performans düşüşlerinde iade talep etmelerinden şikayetçi. Alanı tek kart da almıyor ki. Sömürüyorlar piyasayı. İlk başlarda madenciliğe laf etmiyordum da artık gıkı çıktı. Piyasada bir sürü coin var ve bir çoğu da limitinde. Bu kadar para çokluğu hem işlemleri yavaşlatıyor hem de piyasasını mahvediyor. Kripto paraya lafım yok ama fazla madencilik hoşuma gitmiyor.

  • Bu miningler yüzünden ekran kartı alamaz hale geldik, artık bu işlerin önüne geçilsin ya.

  • Sevgilisi dostlar bu işi bir iş olarak 2017 yılından beri yapıyorum... Bu işe yeni başlayanlar ise sadece dedikodular ile işe giriyorlar ve yaptıklarında bir iş yok ortada.. Benim aylık üretimim ortalama 2.15 eth ancak mutlaka her ay 1 eth yi satıp sisteme ekleme yapmak zorundayım... 3 4 5 10 kart ile yapılacak kesinlikle bir iş değil... Sözüö bu işe son 1 yılda başlayanlaradır lütfen pılınızı pırtınızı alıp gidin... Yada cok daha yüksek semaya ile bu işe girin ve kazdığınız varlıklara sahip çıkın.. İyi günler dilerim herkese.. 1908.

  • 6 ay kadar önce yaklaşık 300 binlik rig sistemi kurmaya niyetlenmistim. Çok uzun süren araştırmalar yaptım fakat sonra ne hikmetse vazgeçtim. Şükürler olsun yanlış yola sapmamisim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kazımanın gitgide zorlaşması ethereum fiyatlarını ne yönde etkiler yukarı yönlü mü aşağı yönlü mü

  • bende bir ara benim 3070 ile denemiştim, 5 dolar üretiyordu sonra değmez dedim kapattım

  • Yo, gayet iyi hala, ayrıca madencilik yapılmasın diye üretilen kartlar var, onlar niye pahalı, mesela RTX 3050 onu sorgulamak lazım...

  • Nasıl bir kafa yapısı varsa tuncay karamanın cevap vermem rahatsız etmiş laf söylemeye çalışıyo yaş 40 bildiğimi yazıyorum buraya fikirlerimide aktarırım kimseyi ilgilendirmez forum mantığını kavramadan karşındaki kişiyi tanımadan laf sokmaya kalkma cevap yazıp engelleme yapmanda bi garip gerçekten inginç bi yaratıksın

  • canyakan-64 C kullanıcısına yanıt
    Hocam buna ben de kafa yordum ama teknik bilgim yeterli olmadığı için proje çıkaramadım.
    Ekran kartlarını random bir şifreyi kırmak için kullanmaktansa bilimsel araştırmalar için makine öğrenmesi uygulamalarını çalıştırmak için kullanmak daha mantıklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de günlük iki dolara günlük elektrik gideri mining yapmaya değmez :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

    Merhaba Ben 3070 li laptopla neredeyse 1 senedir kazım yapıyorum şuanki durumda bana günlük 2.5$ getirisi var ve elektirik faturama aylık en fazla 100 lira yansıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 20 Nisan 2022; 21:42:26 >
  • yunus_60 kullanıcısına yanıt
    hangı marka model laptopla yapıyorsunuz bende 3070 li laptopla denedım 1 ay sonra anakartı yanmıştı :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her kripto başlığında olduğu gibi cahil cühela yorum dolu yine ortalık.


    Tek tek cevap verelim.


    Btc ponzidir.


    Btc ponziyse, tesla hisseleri ponzi oğlu ponzidir. Ayrıca 12 yıl süren ponzi tarihte olmuş mu bana örnek gösterin. Ponzilerin özelliği kısa ömürlü olmasıdır (bknz titan zinciri yerli ponzimiz). 1 yılda ponzinin olayı biter, sonunda patlar.


    Kriptolar sanal paradır.


    Kriptolar sanal para değildir. Kriptoların hepsi aynı değildir bi kere. Btc deflasyonist bir yapıdadır, bu sebeple dijital ortamda değer saklayabileceğiniz bir finansal yatırım aracıdır. Bakmayın siz volatil olduğuna, bu çocuk daha 12 yaşında, geleceği çok parlak. Solana, avax, luna, eth gibi coinlerin kendi ağları vardır eth dahil hepsi enflasyonist bir yapıdadır yine de yüksek talep sayesinde fiyatları artmaktadır. Bu coinler kendi ağlarında merkeziyetsiz borsalarda kullanılır ve maddi karşılığı vardır. Bir de tokenlar vardır (kedi köpek coinleri, taraftar tokenları vs) işte bunlar gerçekten hiçbir işe yaramaz, ponzi diyecekseniz illa bunlara diyebilirsiniz.


    Ekran kartı fiyatları kripto yüzünden yüksek.


    Yüksek-Tİ diyelim. Şu an aklı başında kimse kazım için kart almaz. Amorti süresi çok uzadı, eth madenciliği son döneminde, gözler italyan hakemde yani. Zaten fiyatlar geçen seneye göre DOLAR bazında geriledi. Sene sonuna doğru 40xx serisi ile birlikte piyasa dengeye gelir. Ama bence Türkiye için 40xx serisi yine ulaşılması zor bir kart olacak. Sene sonu dolar 20 lira olmayacak diyebilir misiniz ?





  • Bir bitmediniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.