Şimdi Ara

Ethereum tehdit altında, yeni LUNA vakası mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Balinalar dipten toplamak için düşürdü, savaş bitince 1 btc 1 miillon dolar olacak, büyük zengin yatırımcılar topluyor sakın satmayın

    Şaka şaka bi kriptocudan duydum 😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Coinlerin hepsi Dolara yani Amerikan ekonomisine endeksli olduğu sürece kumar aracı olmaktan öteye gidemez bu iş. Ameriki öksürse Coinler hasta oluyor. Hani merkeziyetsizdi bağımsızdı özgür dü bunlar. Milyarlarca doları olanlara yeni bir para kazanma aracına döndü hepsi. BTC yıllardır piyasada ve artık kendi değerini oluşturması gerekirken hala Dolara göre değerleniyor. Demek ki söylendiği gibi bir bağımsızlık yok ortada günün sonunda herkes kaç dolar kazandım diye bakıyorsa birileri birilerini ayakta uyutuyor demektir.

  • Olayın eth ile ilgisi yok. Lunanın direk kendisi teknik açıdan sorunluydu. Lunanın stabil parasını çökertip ordan lunayı 0 ladılar.

    ETH'in çalışma mantığının da luna ile ilgisi yok. wEth dedikleri Celcius platformunun uydurduğu bir para birimi. O Platform şuan battı sadece duyuramıyorlar henüz. İçeride çok ciddi bir yatırımcı ve 10 milyarca dolar var hepsi tehlikede.


    Diğer taraftan Eth'in teknik tarafında sorun yok. Herşey planladıkları gibi gidiyor. Fiyatı, tüm altcoinler gibi btc'ye bağlı olarak düşüyor. Böyle cahilce başlık açacağınıza 5-10 dakka olayları araştırın.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.