Şimdi Ara

Ethernet Bağlantılı ADSL Modem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • =Hikâkesi=
    Bir süredir kullandığım d-link(*) modem sizlere ömür. Dün sapasağlam kullandığım modemim bugün hat sinyali vermiyor. Sorunun hatta olup olmadığını Türk Telekom'a danıştım. Arıza kayıt departmanından arayan yetkili, hattı denediklerini ve sağlam olduğunu söyledi. Bunun üzerine yeni bir modem alıp onunla denedim. Şu anda geçici olara o yeni modemle bağlanmaktayım. Modemin Markası Mercury. Mercury Kutusunda ve üzerinde Mercury yazıyor ama ayar menüsünde Connexant yazıyor. Kutusunun içinde ne bir kullanım kılavuzu ne garanti belgesi ne de dağıtıcı bilgileri mevcut. Şimdi bilgisayarcımız arızalı modemimizi alıp incelemek üzere götürdü. Büyük bir ihtimalle arızasının üstesinden gelinemez olduğunu söyleyecektir.

    =Esas Soru=
    Yukarıdaki nedenlerden dolayı Mercury modeminin pek güvenilir olmadığı kanısındayım. Konuyu açmadan önce modem önerileri üzerine DH ve diğer forumlarda arama yaptım. Genel kanının Zoom ve US Robotics modemlerinin en iyi modemler olduğu sonucuna vardım. Ancak fiyatları da diğerden epey fazla.
    Zoom, US robotics, Mercury veya önerebileceğiniz başka bir marka/model kablolu ethernet modemin satış sonrası hizmetleri (teknik hizmetler, garanti süresi, danışmanlık hizmetleri, ek hizmetler...), kurulum ve kullanımı nasıldır?



    * D-Link DSL 500G (Kablolu Yönlendirici)







  • Hizmet ve Kalite istiyosan
    AirTies RT-102 1port erhernet+1 usb modem alabilirsin..bu modemin kötü olduğunu da sana kimse söylemez büyük ihtimal çünkü kaliteli modem..ben rt-101 kullanıyorum çok uzun süredir sorunsuz kullanıyorum..
  • arkadaş hakli bende air tais rt-102 kullanıom çok süper bence sende kullanmalısın tavssiye ederim arkadaşa katılıorumdenemelisin
  • İyi akşamlar arkadaşlar.

    Ben 2 kat altta oturan babamın evindeki desktop için ADSL almayı düşünüyorum. Ancak, kendi laptopumla da modemden faydalanabilmek istiyorum haliyle. Hatırladığım kadarıyla, desktopta ethernet yok (ancak gerekirse takabilirim) USB var.
    USB'den desktopla, kablosuz olarak da laptopla bağlantı kurabilmek için hangi modemi almalıyım? Alacağım modemde ne tür özellikler olmalı, ayrıca adsl ve modem konusunda biraz cahil olduğum için, modemde hangi özelliklere dikkat etmeliyim?

    Yardımcı olursanız sevinirim.

    Bir de, kablosuz bağlantının mesafesi ne kadar, bu konuda bilginiz var mı? Aralarında iki kat olan modemle laptop, kablosuz olarak birbirlerine bağlanabilir mi?
  • @kesh_fosil @TZO
    .. Tam olarak ne kadar uzun süredir kullanıyorsun? Kaç ay ve kaç yıl?
    .. Kutusundan neler çıkıyor?
    .. Satış sonrası hizmetleri konusunda bilgi verirmisin? (Teknik yardım ve danışmanlık departmanı etkili destek sağlayabiliyor mu örneğin?)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.