Şimdi Ara

Etkisizeleman - Web Master Paylaşım Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Etkisizeleman.com 2016 tarihinde kurulmuş olup 06.2017 tarihine kadar sadece 1 yazar ile devam etmiş daha sonra yazar sayısı çeşitli konularda uzman web masterların katılımı ile büyük bir platform olmayı hedeflemiş web master paylaşım blogudur.

    Php, Asp, Jquery, Html5, Joomla destek, Opencart destek, Wordpress destek, Wordpress Tema, Wordpress Eklenti ve bir çok kodlama bilgisinin yanı sıra güncel Teknoloji haberleri ile birlikte kendini ön plana çıkarmıştır.

    Etkisizeleman.com'un asıl amacı kendisine web master diyen arkadaşların bildiklerini başka insanlarla paylaşmayıp, piyasada tek olduklarını sanmalarının önüne geçmektir. Öğrenmek isteyen herkese kapısı açık olan Etkisizeleman okumayı ve araştırmayı seven tüm insanların yanındadır.

    Günümüz teknolojisi hızla geliştiği gibi web trendleride günden güne farklılaşmaktadır. Trendlere ayak uydurmakta zorlanan yeni başlayan arkadaşlarımıza yardım etmek bizim için bir zevktir.

    Dünyanın bir çoğunun kullandığı wordpress sistemi hakkında Güvenlik ve Sorunlara çözüm bulabileceğiniz etkisizeleman.com sizlere hizmet vermekten gurur duyuyor.

    Tüm soru ve önerileriniz için bize web sitemizden ulaşabilirsiniz.

    Web Master Paylaşım Platformu







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.