Şimdi Ara

ETS 2'DEN BEKLENTİM-SİZ DE SÖYLEYİN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
2
Favori
13.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tmp341

    Herkesin saydığı gerçekçi ve gerekli özellikler eklendiğinde oyun 5-10 gb kadar olur.Ki oyunu zaten herkes satın almıyor, hiç almazlar o zaman.

    Eğer sağlam reklam yaparlarsa satış rekoru bike kırabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RedlighTR

    Eğer arkdaşlar ets3 çıkarsa bunları bekliyorum sizde söyleyin belki imza kampanyası yaparız mail göndeririz scs ye


    Beklentilerim :

    Hani gerçek hayatta benzinliğe gidince lastik hava kontrolü yapıyoruz onu ets3 e uyarlamalarını istiyorum


    birde başka ülkelerde eklenmeli ve yeni tırlar ve modifiye parçaları

    direksiyonda adamın elleri olsun LFS de var böyle ve tırın camları açılmalı hatta bir keyif sigarası yakmak nasıl olmazki :D

    Telsiz olmalı bu sanırım eski similasyon oyunlarıda vardı hatta o oyunda şu şu yerde yağmur yağıyor gibi hava durumlarını sorabiliyorduk

    daha çok tır markası eklenmeli ve yeri geldiğinde kamyon sürebilme özelliği olmalı hep tır hep tır nereye kadar

    Yolda giderken çevirme olmalı.

    bir tane oyun vardı adını unuttum o oyunda bazı bölgelerden geçerken yük kontrolü yapılıyordu eğer kontrol yapmassak ceza alıyorduk o eklenmeli

    tırın içinde tv olmalı ingilizce olsun farketmez Gta 4 deki gibi tabi çok da büyük değil laptop ekranı kadar . Hani radyo açmak için ayrı biyere gidiyoruz ya o kalksın onun yerine tv den dinleyelim


    Arkadaşlar benim Aklıma bunlar geldi yapılabilir şeyler hiçbiri yapılamaz gibi birşey yok gta vice city de bile sigara içiyordu yani bu oyundada olabilir tabi bu benim kendi düşüncem


    Sizde söyleyin !

    Arkadaşı alın suçu beyin okuma :D Tam elimi klavyeye atıyorum adam yazıya çoktan dökmüş :D




  • W4RL0RD kullanıcısına yanıt
    hahahahahha :D
  • Multiplayer Sürücünün Elleri Görünmesi Grafik Optimasyonu Tırdan İnmek
  • Burdaki önerileri alıp bi oyun yapsam zengin olurum.
  • Oyuna genel anlamda bakıldığında grafiksel olarak bence pek sıkıntı yok..Ama oyunu uzun süre oynamak insanı sıkıyor..Yapılcak bir şey kalmıyor.GTA gibi biraz daha farklı şeyler yapmak güzel olurdu..Örnek vericek olursak

    -Şöforümüzün karnı açıkabilir..Karnı açıktığında bir benzinliğe veya dinlenme tesisine girip yemek yiyebilir..Tabi yemek yerken güzel bir intro veya video girse güzel olur..Mesela şu anda uyurken sadece ekran kararıyor ve sonra uyanıyoruz çok basit böyle olmamalı

    -Benzin alırken benzini kendimiz veya pompacı doldursa oyuna renk gelir

    -Kamyon konusunda bende yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.Hep tır kullanmak insanı sıkıyor arada Kırkayak felan kullansak fena olmazdı :)

    -Kabin biraz daha zenginleştirilebilir.Örnek direksiyonda adamın elleri gözükebilir,kontağı açarken adamın eli anahtara gidip çevirebilir,farları yakarken,radyoyu açarken-kaparken vb.

    -Araç hasar olayına bende katılıyorum..Kaza yaptığımızda araçta fiziki hasar olması güzel olurdu.

    -2.El tırda almak güzel olabilir..

    -Tırlarımız eskidikçe fiziki görümünün değişmeside güzel olur (Örnek Tırı günlerce kullanıyoruz hala sıfır gibi görünüyor)

    -Tırlarımızı yıkayabilmekte güzel olurdu..




  • oyuna eklenecek çok şey var ama mesela oyuna düzgün şekilde kar ekleyip mevsim olayını ekleyebilirler nasıl günler ve saatler varsa oyunda mevsim olayıda olsa güzel olurdu kışın mesela kar ve yağmurlu olur daha çok yazın güneşli fln güzel olurdu
  • Söyleyeceğim çoğu şey yazılmış, yazılmayan tek isteğim kokpit tıklanabilir olsun. Mesela motoru çalıştırmak için kontak anahtarını tutup çevirelim.
  • Söyleyeceklerimin hepsi var. En önemli sorun benim için multiplayer olmaması ve yolların her yerde aynı olması.
  • Lastik patlaması, hararet yapımı, 10000 bakımı
  • * Bence oyuna kesinlikle ehliyet sistemi getirilmeli.Oyundaki araçlar lisanslara görede alınabilmeli sadece para ile değil fakat lisansları almak hakikaten zor olmalı.Önce ehliyet alınmalı sonra tek seferlik işlerde çalışarak para kazanıp tır alabilmeliyiz.
    * Banka kredi olayı kesinlikle saçma 100bin euro kredi çekiyorsunuz geri ödemesi 101bin euro böyle saçmalık mı olurmuş.Adam gibi bir banka sistemi olmalı.Her önüne gelende kredi çekememeli.Aracı olmayan cekememeli mesela.Aracı ipotek ettırmemız gereklı kredi alabilmek için.Ödenmemesi durumunda aracı elimizden alacaklar.
    *Kesinlikle fiziksel hasar olmalı ama sadece görüntü bakımından değil arac hasarına ve nereden hasar aldıysa ona göre olmalı..Kaza yaptıgımız yere polis gelmeli olayı incelemeli ve suclu bulunursak yuksek para cezası ödemeliyiz + suc oranımızın artması ve 100 oldugunda tekrar ehliyet almamız gerekli.Sonra tamir ekibi gelip aracı alıp servise götürmeli ve bunu bize göstermeli.
    *Polis olayı kesinlikle olmalı ama hızlı gittiğimiz için değil arada sırada tırı durdurup yük kontrolü yapmaları gerekli.Eğer ki köprüden falan gececeksek gece olmasını bekleyip gecmeliyiz yada beklemek istemeyen alternatif yoldan giderek(yolu uzatarak) gidecek.
    *Kesilen cezaları anlık görmemeliyiz bence kamera hızımızı yakalıyıp hatta resmını cekıp evımıze posta ıle cezayı gondermelıYanı evımız olmalı ayrıca.
    *Benzin olayı çok önemli unsur bence.Tek çeşit benzin olmamalı super ultra classic falan turlerı olmalı kı arac buna gore yol cekısı degıssın.Fıyat bakımından aralarında hıssedılır derece fark olması gereklı.classic lt si 3 euro ıse ultra 8 euro olmalı gıbı.
    *Kesınlıkle cok daha agır yukler tasınabılmelı 100ton 125ton gıbı yukler olmalı.Tabıkı arac ne kadar agırsa frenlemesı hızlanması da bu kadar kotu olmalı.
    *Araclarda mekanık hasar olmalı durduk yerede motor bozulabılmelı hararet yapabılmelı yada lastık patlayabılmelı.Yag degısımı olmalı yaglar kalıtesıne gore olmalı aynı benzın ornegındekı gıbı fıyatlar yakın olmamalı.Sıcaklıklar hep aynı 89c 93c bu ne ya gece gunduz aynı sıcaklık var motorda.Hızlı vıraj aldıgınızda dorsedekı yuk yola dokulmelı.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar daha sonra gelirse yazarım




  • Fikirlerimiz bunlarmış başka varmı
  • ormanin icine tomruk yuklemeye gidelim. yollar yeri geldiginde dar olsun. rampa yukari tozlu bozuk uzun bi yol iyi sinir bozar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mad_wolff

    ormanin icine tomruk yuklemeye gidelim. yollar yeri geldiginde dar olsun. rampa yukari tozlu bozuk uzun bi yol iyi sinir bozar.

    Dar yollar mevcut ben almanyadan yunanistana yük götürüyodum rastladım yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RedlighTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: mad_wolff

    ormanin icine tomruk yuklemeye gidelim. yollar yeri geldiginde dar olsun. rampa yukari tozlu bozuk uzun bi yol iyi sinir bozar.

    Dar yollar mevcut ben almanyadan yunanistana yük götürüyodum rastladım yani

    bende rastladim. uzun rampali bi yol vardi inene kadar canim cikti. benim istedigim ormanlik icerisinde dar virajli zor yollar. ets2 de genellikle asfalt uzerindeyiz. sadece bi sirketde var cikisi inisi rampa olan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınırdan veya manş tünelini geçerken ilk bilet alalım sonra x-ray cihazı için sıraya girelim.
  • tabiki grafik ve oyunda türkiyede olması
  • Insan gorelim yeter sehirler bombos birde yolda cukurlar vs olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Gringo

    Insan gorelim yeter sehirler bombos birde yolda cukurlar vs olsun.

    Ayarlardan yayaları aktif edebiliyorsunuz
  • Lastik patlaması,dar yol,yol yapım çalışmalarının daha gercekci olması,arabadan inebilmemi,sadece tırcılık değil taksicilik otobüs şöförü okul servisi bile olabilir örneğin taksimizi alıp kiraya verebilmeliyiz tesislerde bizden baska kişiler olmalı,küçük hasarları bizim halledebileceğimiz şekilde olmalı(mafia2gibi) tırcı olacaksak önce bir tırcınınyanında çırak olarak çalışmalı buna bağlı olarak bizde tırcı olduğumuzda yanımıza birini verebilirler çırak olarak ortak şirket kurmak ve şirketin reklamını yapmakta olabilir
    Aklıma geldikçe yazacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.