Şimdi Ara

ETS2 için el yapımı kontrolcü(butonlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar driving force gt kullanıyorum ama kabul edersiniz ki üzerindeki butonlar çok az. devamlı klavyeye uzanmak zorunda kalıyorum. g27`nin vites kolunun altındakine benzer bir aparat yapmak istiyorum. Çeşitli anahtarlar, butonlar alarak buradan farlar, dörtlüler,radyo ve diğer ıvır zıvırları kontrol etmek istiyorum. aslında bir joystick alıp bu tuşları atayabilirim ama hem simülasyon tadının dışına çıkar hem de kullanım kolaylığı azalır. Özetle bir joystick alıp içindeki devreyi söküp bundaki butonları farklı anahtarlarla kontrol edebilir miyim? bu işin teknik yönü hakkında bilgi verebilir misiniz?

    bahsettiğim tam olarak şöyle bir şey:

    https://www.youtube.com/watch?v=7F-YvQgDmjo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackbruce -- 27 Temmuz 2015; 20:43:19 >







  • Bende merak ediyorum. Snopy nin 15_20 tl ye joystick leri var. Alıp böyle birşey yaparsak müthiş olur. Şimdi biraz yabancı sitelere bakayım rehber tarzı birşey bulursam atarım buraya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joystick alip içini söküp kabloyla kontrol etmeye çaliştim. iki noktayi birbirine bağlayinca tuşa basmiş gibi tepki veriyor.ancak kabloyu joystick e sabitlemek çok zor. lehim denedim ama tutmadi. var mi önerisi olan?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitechin ufak klavyelerinden aldim. Kodunu bilmiyorum ama mavi pluyor genelde. Uzerinde her tus var ve kucuk oldugu icin direksiyonla kullanimi cok da zor olmuyor.

    Ekleme: mk240 imis.

    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-mk240-wireless-desktop-black.html#genel-bakis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 15 Ağustos 2015; 17:02:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jackbruce

    joystick alip içini söküp kabloyla kontrol etmeye çaliştim. iki noktayi birbirine bağlayinca tuşa basmiş gibi tepki veriyor.ancak kabloyu joystick e sabitlemek çok zor. lehim denedim ama tutmadi. var mi önerisi olan?

    Her butonun uçlarından gelen 2 kabloyu resimdeki renkdaş yerlere lehimlerseniz bir gamepadde min 12-14 tane tuş olur. Artık uygun bir tahta yada benzer bir yere butonları sabitlersiniz. Ben de oyun için manuel vites yaptım üzerine3-4 tuş koydum, 4lü flaşör, farlar vb için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiowas -- 28 Ağustos 2015; 1:09:21 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.