Şimdi Ara

Eu West Ranked Match Takım sorunsalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler öncelikle West oyuncusuyum. Geçen hafta Bronze 4ten silver 4 e cıktım.Gayette guzel bir win streak yakalamıştım ancak s4 cıktıktan 2 maç sonra Aşırı kötü takımlar gelmeye basladı...Hayır 1 değil 2 değil 7 oyundur doğru duzgun kazanamıyorum.Hep bir lane düşüyor ve o adam oyunu taşıyor.Gerçekten çok sıkıcı bir hal aldı. Hayır ne yapmam lazım anlamadım. Şimdi bazı arkadaşlar "oynama o zaman kardeşim sende" diyebilir ama bu gelicek olan takımın seviyesini etkilemeyecek. Bu dandik takımlar yuzunden s5 e geri düştüm. Bu arada duo girmek isteyenler ekleyebilir.



  • ekle khanjui
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arconene

    ekle khanjui

    demek için gelmiştim.
  • kimse yardımcı olmamış gardaşıma ekle khanjui
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Talha59

    kimse yardımcı olmamış gardaşıma ekle khanjui

    Saolun beyler buna ihtiyacım vardı.
  • aynı durum bende de var. adc oynarım ama sup gelmiyor arkadaş. yada gidip biri illaki feedliyor. hani herkes kendi seviyesinde oynar diyorumda ama bu kadarda olmazki arkadaş.2 günde 2 kez silver 4ten 0 puanla düşmek üzereyken direkten döndüm.
  • Burda yardım bekleme ahbap. Bu saatte trol kaynıyor burası. Yapacak bir şey yok. Tek ihtiyacın şans ve oynadığın karaktere güvenmek zorundasın. 5 kişisiniz, ama tek başınasın. Çok nadir takım olursunuz.Eskiden bu oyun takım oyunu diye söylenir dururdum, bireysel oynayanlara gıcık olurdum. Şimdi farklı düşünüyorum

    Yeni lig sistemi gelmeden önce, bana biri dedi ki: "elonuzu mümkün olduğunca yükseltin, son şansınız" Eğer s3 biraz daha geç gelseydi ben şu an gold oyuncusuydum.

    Nedenini söyleyeyim 760 elodan 1192 eloya kadar sadece 9 günde yükseldim (yine aynı muhabbet evet) Bir anda sürekli kazanmaya başladım ADC oynayarak. Öncesinde çok kaybedip az kazanıyordum, çünkü peşpeşe oyunlar kaybederek 800'ün altına düşmüştüm. Eğer 1400 eloya kadar çıkabilseydim silver 3-4'ten başlıyor olacaktım. Ama ben bronz 5'ten başladım o kadar peşpeşe oyun kazanıp elomu neredeyse 1200 yapmama ramak kalmışken. Ve s3 geldiğinde benim puanım hem 0 idi hem de lolking skorum 700lere kadar düşmüştü. Sonra bronz 3'e kadar yükseldim, 90 puan alıp tekrar peşpeşe kaybettim ve bronz 5'te 0 puana düştüm. Tabii bu sinirle oyunu bir 3 ay bıraktım.

    S3 derecelendirme sisteminden zerre hoşlanmıyorum. Zengin olanın hep zengin olması söz konusu. ELO'su yüksek olanlar, hep avantajlılar. Düşük olanlar bronz cehenneminde kalıyorlar.

    İşin kötü tarafı ben oyuna ara vermiştim ve yeniden başlayıp 1 ayda 700'lerden 1200'e kadar geldim. Ama gel gör ki bronz 5 ile başladım. Bu oyunun sistemi laçka oldu. Riot bunu çok iyi biliyor. Eline yüzüne bulaştırdı ama sistemi değiştiremez, biz daha 1 sezon beklemek zorundayız.

    Bir diğer mevzu, bilmem dikkatinizi hiç çekti mi: penta kill (5'te 5) yapmak artık çok daha kolay. S3 başlangıcıyla ölümler arası zaman artırıldı. Eskiden penta elde etmek için maksimum 30 saniyeniz vardı. (Her kill arasında 6 saniye, eğer 6 saniyeyi geçerseniz, multi kill devreden çıkıyor) Şimdi onu 50 saniye yaptılar. Yani eskiden yapılan pentalar çok zordu ve gerçekten alın teriydi, emek verilendi. Şimdi kafedeki çoluk çocuk yapıyor.

    Şu stream yapan adamlar olmasa, PhantomL0rd TheOddOne rainman voyboy bir de şu yeni DP takımı var Türkler, yemin ediyorum şu oyundan artık zerre zevk alamıyorum. Eskiden zevk alarak oynardım, şimdi makine gibi oynuyorum. Çünkü teknik olarak oynamanın ve ustalaşmanın yöntemi bu, geç anladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanKosto -- 17 Haziran 2013; 20:42:45 >




  • ekle TheMert akalım hatta diğer arkadaşta eklesin beni :) team yaparız benim kuzende oynuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.