Şimdi Ara

Eu Westte Duo Arıyorum Mainim Support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Öncelikle adım Ertürk 20 yaşındayım. Ligim gümüş 4 (Elo eşit malesef) Main şampiyonum ise Janna(1.5 yıllık bir janna deneyimim var. ustalık olarak ise 133k) Main'i adc olan bir arkadaş arıyorum. Ligi altın veya gümüş 3 olması gerekli. (Sırf adc oynayan olursa daha iyi olur benim için. Tabi diğer laneleri az buz bilen birisi de olsa iyi olur.)

    Facebook Adresim:https://www.facebook.com/erturk.uzuner Oyun Nick: Siderzé



  • Sen bir oyunluk performansa bakıp beni silen arkadaşsın değil mi? Hiçbir şey söylemeden. Kötü de değildim işin tuhaf yanı. Sen kendin o aşamadayken challenger adc bekliyorsun sanırım yanına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumx -- 15 Mayıs 2016; 12:49:45 >
  • üstteki arkadaşın yorumunu hesap katmadan şuanki gözlemimi sunuyorum. Aşırı bi egoistlik var ve sırf bu egona karşılık şunu diyebilirimki 1.5 yıl janna oynayıp günüş 4 te kalan ilk kişisin herhalde
  • 2 yıllık oyuncu 1500 eloyu geçemediyse toxictir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de tr serveri kötü deyip eu west'e geçmiştir
  • 3 ayda sıfırdan hesap kastım şu an Platinum 3 ikişer ikişer atlıyor. 1.5 yıldır Janna oynayıp hala Silver olman ilginç doğrusu. Bence Duo aramaktan ziyade kendi hatalarının farkına var veya main değiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shots Fired -- 5 Temmuz 2016; 16:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım 1.5 yıldır janna oynayıp hala silverdasın diyorsun. Peki şunu anlayamıyor musunuz. Ben oyunu 4.5-5 seneden beridir oynuyorum fakat gün içerisinde film-dizi yayın vs şeylerle ilgileniyorum. Bende boş boş duracağıma bir takım bulayım veya kurayım ya da adc bütün gün atalım diye yazıyorum konuyu. Kendi hatamı farkındayım zaten. Ki oyunda da öyleyim. Ben her Lane'yi denedim support cazip geldi bana. Janna oynamak istedim oynuyorum. İnsanlara ön yargılı davranmayın yeter. Ve bazı arkadaşlar şunu diyor. Tr serverın'da feedle veya kötü deyip geçmiştir diye şeyler söylüyorlar. Yav kardeşim zaten Tr server battı. Hemde çoktan. Küfür aldı başını gidiyo ana mı dersin ne anan kalıyo ne sülalen. West'de hiçbir şekilde böyle birşey yok. Çünkü birşey olursa adam reportlamayı biliyo. Feedleyip afk mı kaldı. Çak reportu git bu kadar küfür etmene gerek kalmıyo. Ve Tr serverı işine gelen reportlara bakıyo. Westte öyle değil işte.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.