Şimdi Ara

EURO 2004 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Advocaat Makaay'ı yeterli görmedi sanırım Zaten Makaay'ın yedek olduğunu öğrenince şoka girdim.

    Portekiz-Rusya maçı ise gördüğüm en kötü maçtı.
  • Ahh ulan tudor kendi kalesine atmasaydı da ilk yarı berabere bitseydi vurmuştum voleyi [pssd]
  • Hırvatistan'a yazık oldu. Dün Fransa beraberliği haketmedi...! Prso golü neydi öyle...
  • ulan prso gitti 400 kagıt...
    sürpriz danimarka plase italya diyorum almanya ne olmuş öyle ya tam takım hemde gencecik
    fransa ile ingiltere böyle nereye kadar ama oyunu değiştirecek adam cok işte her maçta başkası çıkıyo piyasaya ama yarı final en fazla diyorum bu şampiyonadan sürpriz çıkacak
  • son maç hırvatistan-ingiltere..hırvatistan yenerse kesin çıkıyo ve ingilizler evlerine..ki öyle olsa hiç de fena olmaz hani..top oynamayan takımlar şöyle elense tek tek..osman a katılıyorum zaten ondan önce de ben söylemiştim kimin ne yapacağı belli olmaz diye..çıksın abicim sürpriz çıksın..büyük diye nitelendirdiğimiz takımlardan hangisi güzel futbol oynadı?biraz fransa belki..ingiltere,hollanda,almanya,vsvs..tel tel döküldüler benim gördüğüm..bu arada isveç-italya:1-1 berabere bitti..yazık olurdu isveç yenilseydi..hayırlısı bakalım
  • hollandaydı ama artık o da elenince bence fransa götürür gibi.
  • favoriler arasında en iyi fransa oynuyor, çek cumhuriyeti de gerçekten çok başarılı. bakalım almanya çek'leri yenebilecek mi? zor gözüküyor ama Almanlar'ın son saniyeye kadar ne yapacakları belli olmaz.
  • İspanya'dan sonra İtalya da elendi. 4 çeyrek final maçından 3'ü belli oldu:

    PORTEKİZ - İNGİLTERE
    FRANSA - YUNANİSTAN
    ÇEK CUMHURİYETİ - DANİMARKA

    Diğeri de yarın belli olacak:

    İSVEÇ - Almanya/Hollanda/Letonya

    Heralde Letonya çıkarsa Haluk Ulusoy, Can Çobanoğlu ve Şenol Güneş'in ellerini öpüp futbol seyretmeyi bırakırım.
  • ispanya+italya nın elendiğine hiç üzülmedim,hatta sevindim diyebilirim...hiç keyif vermediler bana kalırsa..almanya ve hollanda dan biri de elenecek..ii de olacak hani keşke ikisi birden elense ama pek ihtimal dahilinde görünmüyo..belli de olmaz tabii letonya bu bizi elediler?!!daha doğrusu şenol güneşi:))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malgache -- 23/6/2004 1:19:16 >
  • Letonya deyip geçmeyin adamlar iyi futbol oynuyor..
  • Yok daha neler.... Letonya topmu oynuyor abicim.. Şu an en iyi futbolu Çekler , İsveç ve Danimarka oynuyor.. Umarım Çekler alır kupayı...( Bu arada favorilerimi değiştirmiş oluyom dimi)
  • Adamlar o grupta cikma sansini surduruyor..Biz bu grupta olsadik çerez olurduk ....
  • Almanya da elendi. Tabii bostan korkuluğu Kuranyi ile kazma Schneider'den gol atmasını beklerseniz elenirsiniz. Baros gene müthiş oynadı, sırf bu adam yüzünden Çekleri tutacağım bundan sonraki maçlarda.
  • jos sen maçları izliyosun di mi?letonya iyi futbol oynuyo demişsin de...bi yanlışlık olmasın adamlar 270 dk boyunca 3 pas yapamadılar bu mu iyi futbol?çıkma şanslarını sürdürmelerinin tek nedeni de advocaat ve völler!!ayrıca biz olsaydık,gitseydik,vsvs teorilerle hareket edersek yanılırız..kağıt üstünde çok daha üstünüz letonyadan..ama şenol güneş faktörünü katarsak tüm avantajlarımız dezavantaja dönüşüyo sayesinde..
  • walla sen bundan sonra tutacaksın da ben turnuva başlamadan söylemiştim bak bu çekler ii takım iş yaparlar diye..3 maçı da kazanan tek takım oldular...hoş almanya maçında 1 pozisyon 2 gol var ama olacak o kadar..galasek hariç tüm oyuncular yedekti,kaleci bile!2. yarıda o da çıktı..almanya en iyi maçını oynadı ama nafile..sen schneider i suçluyosun,tamam gol falan kaçırdı ama ya onu gizli forvet olarak oynatan voller e ne demeli?o adam nasıl oynar gizli forvet,çıldırmış herif??!kuranyi ii topçu bakma sen de gününde değildi,bi de tek forvet olarak böyle bi sistemde kolay oynayamaz elbette
  • Zaten Völler gider heralde 2006'da mutlak favori bir Almanya için bence Hitzfeld gelmeli. Abi tamam yani biraz sinirliyim ondan Schneider'e falan kızdım aslında adam iyi oynuyor ama işte boş kaleye atamayınca sinir oldum. Dediğin gibi tek forvet ile oynamak zor forvet oyuncusu için de. Yani Bobic falan hiç oynamadı, onu da sokabilirdi bence. Neyse olan oldu.

    Valla dediğin çıktı Çekler beklenilenden de çok iyi oynuyorlar bence. Tabii aslında onlar her zaman önemli bir takım ama gerçekten bu takım çok iyi oturmuş, uyumu falan harika. Heralde bir fransa/portekiz - çek cumhuriyeti finali seyredeceğiz. Hollanda maçını seyredemedim ama belki bu galibiyetten sonra onlar da kendilerine gelirler kupanın favorisi olurlar, tabii advocaat izin verirse.
  • oh be hollanda elenmedi çok sevindim walla. çeklerde süper gidiyo walla bu kupayıda bu iki takım dışında bi tek fransa alabilir belki bide portekiz.bu arada almanya-çek maçındaki ilk 2 gol olağanüstü güzeldi
  • çek cum.-hollanda final oynar geçio içimden....bence portekiz ingiltereye elenecek gibi gelio....
  • ulen şu hollanda ne balık takım yaa gene tur atladılar çeklerin sayesinde.
  • portekiz ingiltereyi "bileğinin hakkıyla" eledi kavuraki'cim:)..aynene dediğin gibi kunt,hollanda hem çeklere,hem de beceriksiz almanlara yatsın kalksın dua etsin..o grupta en kötü oynayan takım hollandaydı..letonya olayına hiç girmicem zaten o grup 3 takımlıydı bence ama almanlar yenemediler o ayrı:))haa bu arada aardvark kardeşim voller istifa etmiş hayırlı olsun:))
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.