Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (3649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73.116
Cevap
378
Favori
3.638.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36473648364936503651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı hatrına truckersmp'den 1 ay ve 3 ay ban almış Türk oyunculara af getirmelerini istedim bugün. Bakalım, hayırlısı...

  • Yunanistan dlc si duyuruldu arkadaşlar darısı komple Türkiye dlc sine.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bayjkartal kullanıcısına yanıt

    merakla bekliyoruz. tırsan dorselerle özellikle.

  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt

    direksiyon seti var ama dualsense 5 ile oynuyorum bence daha keyifli :D

  • bayjkartal kullanıcısına yanıt

    ben dlc den ziyada 1.49 da yavaş yavaş taleplerimize karşılık vericek yeni şeyler geliyor. artık tırlarmızdaki çeşitli parçalar eskiyecek ve yenisi veya 2. el i ile değiştireceğiz. veya bakım onarım yaptırıcağız.bunlar güzel şeyler.


    insallah kirlenme de gelse. tekerlek de patlasa.


    bence herkesin levelini sıfırlasalarda baştan başlasak. 2. el piyasası olsa. sıfır tır almak cok ama cok zor olsa. 1 2 yıl oynayıp öyle alabilsek mesala.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Hocam daha oyuna yeni başlamışken banka hemen kredi veriyor. Böyle saçmalık mı olur? Banka Kredisi için günlük gelir limiti mi koyarlar bir şey yapmaları lazım. Hemen sıfır tır alınamamalı. Hatta bir süre teslimat yaptıktan sonra sıfır değil önce ikinci el bir tır alınabilmeli ve o da eski olduğundan arada arıza çıkarmalı ki gerçekçilik olsun. İlk sıfır tırı alabilmek için oyunda en azından 10larca teslimat yapmış olmamız gereksin. Yoksa ilk tırı aldıktan sonra gelir elde etmek kolaylaşıyor ve kısa sürede kredi desteği ile filo yapmaya başlıyoruz. Bu da özellikle benim için çok uzun kariyer yapmamı engelliyor. Sıkılıp ara veriyorum. Mod yükleyip keyif almayı arttırsamda bir yere kadar oluyor.

  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt

    bence araç kullanımı ,kaza oranı ,kurallara uyma yani sicil sabıka getirilmeli ki oyunda insanlar düzgün tır kullansın.burdaki sicil sabıkan ne kadar iyiyse araç alma puanında yükselsin. tır satın alma cok zor olsun cok büyük meblalara alına bilsin.(gerci hile ile alırlar)



    cok guzel sşeyler yapılırda yapıcak adam nerdeeee.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Güzel şeyler geliyor ama bu mali düzende çok anlamı yok çünkü çok rahat para kazanıyorsun yeni başlasan bile. Benim en son 6 milyar euro falan vardı. Kalıcı hasar alan araç kullanılamamalı en azından.

    Asıl beklediğim world of truck da şirket kurmak orda ilerlemek. Online işlerde trafik cezalarının açılması zorunluluğu. Böylece seviye sistemine de ayarlama getirilebilir. Şirket birleştirme şirket yönetimi falan. Vergi alsınlar para kazanma zor olsun falan. Asıl iş world of truck da yani bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Hile yapan zaten her türlü yapar. Asıl sorun hile yapmasan bile çok rahat hızlı para kazanıyorsun. Hilesiz oynayan için bunu zorlaştırmalı ve uzun süren hedefe hemen ulaştırmayacak bir hale getirmek. Bu şekilde zorluğu isterlerse seçenek olarak da sunabilirler. İsteyen o şekilde oynar. Yapılabilecek çok şey var aslında.


    Tır sürme oyununda kısa sürede oynayan kişinin artık teslimat yapmasına gerek kalmayacak filo kurabilmesi oyunu olması gerekenden daha çabuk sıkıcı hale getiriyor. Ha yıllardır oynuyorum ve tamamen bıraktım mı hayır. Ancak aynı kariyer ile ne kadar süre devam ettim asıl üzerinde durulması gereken bu. Aynı kariyer ile aylarca devam edebilmemi sağlayamıyor oyun. Filo kurup garaj sayısını arttırınca ki çok zor olmuyor sıkılıp en az birkaç ay ara veriyorum. Son aram 7-8 ay sürdü. İşler nedeniyle hep erteledim. Dün akşam yeniden başladım. İlk teslimatı saymıyorum 2 km anca mesafe zaten. Sonra asıl ilk teslimatı yaparken yolda mail geliyor ve banka 100.000 e kadar kredi verecem diyor. Sadece birkaç teslimat sonunda sıfır tır alıyorsun. Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]  Bakalım sıkılmadan önce ne kadar oynayabileceğim.





  • Bunu ara ara yazıyorum. oyunun ivedilik kazanması için filo kurmayın , her yükü kendiniz taşıyın bakın oyun nasıl zevkli oluyor. Benim kayıt dosyam oyunun çıktığından beri kullandığım dosya ve 10 - 15 tır ve 7 - 8 garajım var ,param ise 300000 civarı. Yeni garajlar almak yeni tırlar almak hedef oluyor .

  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt

    Yine farketmiyor. İlk şoför alımını 2-3 garaj alıp onları geliştirdikten ve geliştirilmiş şekilde tırlar alıp garajlara koyduktan sonra yapıyorum zaten. Kredi alımı bu kadar basit olmamalı. Belirli bir seviyeye gelmeden ya da günlük geliri belli bir miktara çıkarmadan yapılamamalı. Ayrıca ödemesi biraz daha zorlayıcı olmalı ki geri ödemesini de düşünerek karar vermemiz sağlanmalı. Diğer türlü para çok rahat yapılıyor kendi tırını aldıktan sonra. Asıl kolaylaşma o zaman oluyor. Tır almadan önce gelir olarak yetersiz durumdayız ve kredi imkanı hemen gelince gelir sorunu daha baştan kalkıyor.

  • Yokluk içinde oynamayı sevenler için çözümü var üstelik kayıt değiştirmeye gerek yok.


    Oyun içinde satılabilecek tüm varlıklarınızı satın, tüm şoförlerinizi kovun, ardından malum programı açıp orada ne kadar paranız varsa onu silin ve tek yakıt alacak kadar para girip kaydedin tamam. Şahsen denemedim ama para çoğaltabiliyorsak niye azaltılmasın. ATS ve SnowRunner için de denenebilir bu yöntem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 2 Kasım 2023; 20:27:41 >
  • Bu oyundan daha iyi açık dünya kara aracı simülasyonu gelmediği sürece hep zirvede kalacak. Son aylarda şirkette hızlanma var. Umarım Türkiye dlcsi gelir. Aklı olan bu dlcyi yapar :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yunanistan ın gelmesi 2024 nisan ı bulur gibi ondan sonra kuzey İskandinavya var. Rusya zaten hazır geriye başka bi yer kalmıyor. Ama komple Türkiye de zor bence Hatay Ankara Samsun hattından batısı olur olursa.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Sorun o değil ki. Para kazanmanın çok hızlı olması. Söylediğinizi yaptık diyelim. İlk teslimatta zaten yine yüklü para kazanacağız. Kendi tırımızı almanın biraz daha zorlayıcı olması lazım ki bu sayede ilk tırımızı alınca başarı hissimiz de artsın. Şu anki halinde oyuna girince yeni başlayan biri bile max 30 dk içinde kendi tırını alır ve ondan sonra para problemi de kalmaz.

  • Ekonomi sistemi değişmesi için sanırım yeni oyun çıkmalı. Bu şekilde krediyi geç bile verse yinede çok hızlı zenginleşiyorsun oyunda şoförler yıldızına göre kaza yapıp yükü devirip vs. ceza alarak zarar ettirirse belki biraz daha zorlaşır. Şahsen otobüs ve tırların olduğu yeni bir oyunu tercih ederim. Yamalı bohça gibi sürekli yamalanarak DLC satarak. Nereye kadar gidecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amanita_muscaria A kullanıcısına yanıt
    Yapamıyorlar hocam. Sağlam bütçe ayırıp kafa patlatacak şirket lazım. Bu tokluğu ve gerçekçilik hissiyatını sağlamak için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt

    O konuda haklısınız para çok kolay kazanılıyor. Benim demek istediğim milyonlarca parası ve her şeyi olup sıkılanlar içindi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomi konusunda ülkemize göre düşünüyorsunuz da belki de Avrupa’da bu kadar kolaydır çekici almak…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fare ile oynarken hem direksiyon hem gaz-fren nasıl ayarlıyorsunuz? Sola-Sağa bakma vs bir türlü alışamadım. Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] 

  • 
Sayfa: önceki 36473648364936503651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.