Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ETS 2 tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabiliyor. Çok oyunculu oynamak içinhttps://truckersmp.com/ adresine üye olmanız ve clienti indirmeniz gerekiyor. Dilerseniz tek başınıza oyunun zevkine varabilir ya da arkadaşlarınızla beraber konvoylar düzenleyebilirsiniz. Single player modunda oynadığınız oyun multiplayer modu için de kayıt altına alınıyor bu yüzden dilediğiniz zaman kaldığınız yerden çevrimiçi oyuna geçiş yapabiliyorsunuz.


    ETS 2'nin Steam üzerinde şu anda 51 adet DLC'si mevcut. Bunların birçoğu araçların görüntüsüyle ilgili modifiyeler yapabileceğiniz paketlerden oluşuyor. En önemlileri ise mevcut ETS 2 haritasına yeni ülke ve şehirler ekleyen "Vive la France", "Scandinavia" ve "Going East" DLC'leri. Oyun haritası bir süre sonra size yetmemeye başlarsa bu DLC'leri satın alarak farklı şehirler keşfedebilirsiniz. Özellikle "Vive la France" ile grafikler üzerinde de iyileştirmeler yapıldığını söylemekte yarar var. Grafikler, gerçek sürüş hissiyatı, oyunun atmosferi ve yollar oldukça mükemmel. Araç fiziği, kullanılışı, kaplamaları ve sesleri çok iyi işlenmiş.SCS Software'in oyunu sürekli güncel tutması ve oyunda mod desteğinin olması, yıllar sonra dahi ETS 2'nin en çok satan oyunlar arasından yer almasına neden oluyor. Eğer oyunda mod indirmek isterseniz ets 2 mod alanında hizmet verenhttps://turkcemod.com sitesini sizlere önerebiliriz.

    Oyunun eksiklerinden bahsedecek olursak; yolların birbirleriyle aynı olmasını ilk sıraya koyabiliriz. Her ne kadar bazı noktalarda farklı yollarla karşılaşsak geneli birbirine benziyor. Bir diğer eksikte oldukça büyük bir kaza yapsanız dahi aracın modellemesinde herhangi bir değişiklik olmuyor, bu da hem görsel açıdan hem de gerçekçilik açısından bir eksi yaratıyor.

    Biraz da oynanıştan bahsedelim; oyuna ilk başladığınızda istediğin bir şehri seçiyorsunuz ve orada bir adet garajınız oluyor. Başkalarının tırıyla yük taşıyıp para kazanabileceğiniz gibi, bankadan kredi çekerek kendi tırınıza da sahip olabiliyorsunuz. En ucuz tırın 95.000$ civarlarında olması nedeniyle kredi çekip satın almak oldukça makul bir seçenek oluyor. Artık kendi tırınıza sahip olduğunuza göre geriye iş başına koyulmak kalıyor. Her şehirde en az 2 firma bulunuyor, bu firmalardaki iş tekliflerine göz gezdirerek içlerinden istediğinizi seçiyorsunuz. Dorsenizi de bağladıktan sonra gideceğiniz şehre doğru yola koyuluyorsunuz.

    Tabi gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da dikkat etmeniz bir takım kurallar var; kırmızı ışıkta geçmek, ters şeritten gitmek ve hız limitini aşmak ceza almanıza neden oluyor. Avrupa kentlerinden İngiltere'ye gidecek olanların yolun soldan aktığını unutmaması gerek, aksi halde direk bir cezayla karşılaşabilirsiniz. Oyunda birden fazla kamera seçeneği bulunuyor, bunlarda nen çok tercih edileni kokpit kamerası ve üçüncül şahıs kamerası. Daha gerçekçi bir deneyim için kokpit kamerasını kullanmak daha iyi bir seçenek olarak gözüküyor. Sağa, sola dönerken, şerit değiştirirken sinyalleri kullanmak, gece yolculuğunda farları yakmak, yol kenarında bekleme yaparken dörtlüleri yakmakta önemli detaylardan bazıları. Özellikle Multiplayer oynarken bu hususlara dikkat etmeniz gerekiyor yoksa her an bir kazaya sebebiyet verebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKaraca1 -- 23 Şubat 2022; 22:47:6 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.