Şimdi Ara

Europe League Son 16 1. Maç: Fenerbahçe - Braga (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.113
Cevap
3
Favori
11.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tarja Turunen


    quote:

    Orijinalden alıntı: GZA

    Siz o balla kupayi almadiniz mi?

    Gs'in uefayi almaso bal mi

    bu lafi cok yerde soyleme gulerler

    Gs in dort attigi leeds united premier ligin ucuncusu.mallorca,bilbao o donemler gayet iyi final arsenal ve o takimlara genelde dort atti cimbom. Sizin gibi koy takimlarina yata yata 90 da gol atarak turu gecmedi

    gs kafasi 10 sene oncesinde kaldigi icin suan bu haldesiniz, hadi gecmisi birakinda onunuze bakin biraz




  • 3-1
  • Gsliyim Fbyi desteklemeyen Turkum falan demesin bastir Fb
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakko9

    Gsliyim Fbyi desteklemeyen Turkum falan demesin bastir Fb

    Ben de Fenerliyim bunun Türklükle bir alakası yok savaşa gidiyoruz sanki, Gsli birinin Avrupa'da Fb'yi desteklememesi gayet doğal ben de Gs'yi asla desteklemem mesela sadece çok ağır fark yerse Real 1-6 gibi ülkemiz açısından prestij kaybı olduğu için biraz üzülürüm.
  • Önceki maç gibi bu maçında kendi sahamızda 2-0 biteceğini orda 1-0 yenilip çıkacağımızı düşünüyorum.
  • Pereira ve Van Persie'nin beraber basın toplantısı yapması çok iyi oldu. Bu, takımdaki sıkıntıların çözüldüğünü gösteriyor. Dolayısıyla taraftarın da moralini baya arttıracaktır. Gerek Avrupa'da gerek ligde çok kritik zamanlar artık. Umarım Pereira ve Van Persie arasındaki sıcaklır takıma da yansır ve turu rahatça geçeriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kac kere daha yazdim ama fabiano ile iyi kotu geldik artik geri kalan maclarda volkan kalede
    fabiano yuzunden mac boyu diken ustunde durmak cildirmak istemiyorum yarin insallah soyle 2-0 falan biter yine

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paulo Fonseca: "Braga'nın daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı aldığı sonuçları kriter olarak almıyorum. Fenerbahçe bir dünya devi."

    As bayrakları as

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    quote:

    Orijinalden alıntı: burakko9

    Gsliyim Fbyi desteklemeyen Turkum falan demesin bastir Fb

    Ben de Fenerliyim bunun Türklükle bir alakası yok savaşa gidiyoruz sanki, Gsli birinin Avrupa'da Fb'yi desteklememesi gayet doğal ben de Gs'yi asla desteklemem mesela sadece çok ağır fark yerse Real 1-6 gibi ülkemiz açısından prestij kaybı olduğu için biraz üzülürüm.

    Ben destek oluyorum açıkçası. Hem ülke puanı için. Hem de ne bileyim duygusal bakıyorum ben olaya. Takımlarımız Avrupa'da başarısızlar. Başarı gelsin artık istiyorum. İspanyol, Alman, İngiliz vs takımları nasıl korku salıyorsa bizim takımlar da aynı şeyi yapsın istiyorum. Tabi maalesef isteyince olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Van Pörsi bu defa gol atar mı acep?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fonseca: Fenerbahçe'den korkmuyoruz
    Paulo Fonseca: Fenerbahçe'den korkmuyoruz
    Anadolu Ajansı
    9 Mart 2016 Çarşamba

    Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın konuk edeceği Portekiz temsilcisi Braga'nın teknik direktörü Paulo Fonseca, "Korkmuyoruz. Bir şekilde sahaya çıkıp gücümüzü göstereceğiz" dedi.

    Karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fonseca, Braga'nın daha önce Avrupa kupalarında Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı iyi sonuçlar aldığının hatırlatılması üzerine, "Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı alınan sonuçları kriter olarak almıyorum. Önemli olan bizim alacağımız sonuçlardır. Ben ilk defa karşılaşıyorum. Fenerbahçe bir dünya devi, dünyaca tanınan çok fazla oyuncusu var" dedi.

    Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmanın kolay geçmeyeceğini vurgulayan Portekizli teknik adam,"Herhalde Braga'nın 3-5 katı bütçesi var. Elimizden geleni yapacağız. Kazanmak yönünde isteğimiz var. Oyuncularımız Fenerbahçe'nin yıldızlarına karşı üstün gelirse iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

    Sarı-lacivertli takımın başında Portekizli bir teknik adam (Vitor Pereira) olması ve aynı ülkeden futbolcuların oynamasının kendileri için dezavantaj oluşturup oluşturmadığı sorusuna Paulo Fonseca, "Pereira ile tanışıyorum. Futbolcuları da tanıyorum. Bu tabii ki avantaj. Hiç tanımadığım bir takıma karşı oynamaktansa tanıdığım bir teknik direktörün takımı olması benim için bir artıdır" yanıtını verdi.

    "KORKMUYORUZ"

    Fonseca, yarınki maçtan pozitif sonuç almanın ilk düşünceleri olduğunu vurgulayarak, "Bu o kadar kolay değil. Şu ana kadar karşılaştığımız en güçlü ekip olarak adlandırabiliriz. Korkmuyoruz. Bir şekilde sahaya çıkıp gücümüzü göstereceğiz. Her zaman kazanmak için geliyoruz. Pozitif sonuç benim için kazanmaktır" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

    Paulo Fonseca, vatandaşı Nani için de özel bir önlem almayacağını ve her oyuncu için hazırlık yapacaklarını sözlerine ekledi.

    JOSUE: "ARKADAŞLARIMA ORTAMI ANLATTIM"

    Bursaspor'dan Braga'ya transfer olan Josue Pesqueira ise 1,5 sezon Bursaspor'da forma giydiğini hatırlatarak, "Ocak ayı gibi Portekiz'de oynamaya başladım. Arkadaşlarıma ortamı anlattım. Seyircilerin istekli ve arzulu olduğunu söyledim. Biz zaten Türk seyircisinin ne kadar futbolu sevdiğini, alakalı ve fanatik olduğunu biliyoruz. Buna hazırlıklıyız. Sahaya çıkarak gerçek gücümüzü gösterip, elimizden gelen sonucu almaya çalışacağız" diye konuştu.

    Türkiye'deki futbol kültürünün farklı olduğuna dikkati çeken Josue, taraftarlar konusunda "Kendi takımları mağlup durumda olsa bile bırakmıyorlar. Kendi takımları aleyhine asla tezahürat yapmıyorlar. Caner, Ozan, Volkan Şen gibi belli başlı oyuncuları tanıyorum. Fenerbahçe çok kaliteli bir takım ama biz de yabana atılır bir ekip değiliz" ifadelerini kullandı.

    ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

    Braga, yarınki karşılaşmanın son hazırlığını Ülker Stadı'nda gerçekleştirdi.

    Portekiz ekibinin oyuncuları, antrenmanın basına açık bölümünde ısınma koşularının ardından 5'e 2 top kapma çalışması yaptı.

    Portekiz temsilcisinin yarınki mücadeleye Matheus, Baiano, Ricardo Ferreira, Andre Pinto, Goiano, Luis Carlos, Vukcevic, Josue, Rafa Silva, Ahmed Hassan ve Stoiljkovic muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

    NTV Haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Porto maçında bireysel hatalardan yararlanıp gol attılar çok şanslıydılar maç boyunca. Casillas'ı iyi ki almamışız. Çok bariz hatalar yaptı. Yine attıkları ilk gol de de direk oyuncunun hatası var. Ben en doğru şekilde tempoyu istediğimiz düzeyde tutarak ilk maçta 2 farklı skorla turu bitireceğimizi düşünüyorum. Kaleci konusunda da Fabiano geçen yıl portekiz liginde 27 maçta 11 gol yemiş 18 maçta gol yememiş. Kötü bir kaleci olduğunu düşünmüyorum. Volkan - Fabiano tercihi takıma bir şey kazandırmayacağı gibi bir şey de kaybettirmeyecektir. Rakibi küçümsemeden güzel oynayarak güzel bir galibiyet alırız umarım.
  • mac saat kacta?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    mac saat kacta?

    20:00'da TRT1'de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XEelia

    Porto maçında bireysel hatalardan yararlanıp gol attılar çok şanslıydılar maç boyunca. Casillas'ı iyi ki almamışız. Çok bariz hatalar yaptı. Yine attıkları ilk gol de de direk oyuncunun hatası var. Ben en doğru şekilde tempoyu istediğimiz düzeyde tutarak ilk maçta 2 farklı skorla turu bitireceğimizi düşünüyorum. Kaleci konusunda da Fabiano geçen yıl portekiz liginde 27 maçta 11 gol yemiş 18 maçta gol yememiş. Kötü bir kaleci olduğunu düşünmüyorum. Volkan - Fabiano tercihi takıma bir şey kazandırmayacağı gibi bir şey de kaybettirmeyecektir. Rakibi küçümsemeden güzel oynayarak güzel bir galibiyet alırız umarım.

    Arkadaş istatistik yazarken biraz diğer unsurları da düşünün portekiz liginde porto da gol yememiş ee yani? Porto her maç 40 tane pozisyon veren takımdı zaten... Volkan ı yeterli görmeme rağmen fabianodan çok daha iyi bir kaleci turnuvanın bu seviyesinden sonra artık kaleyi devir almalı...




  • Şimdiye kadar kalede Fabiano vardı ve onunla geldik buralara kadar. Bu saatten sonra Volkan'ı oynatmak Fabiano için bir anlamda ihanet olur. Şimdiye kadar kritik olan her maçta da sorumluluğunun farkında oldu. Onu yedek bırakmak için ortada yeterli sebep de bulunmuyor.

    Hani Volkan da Neuer değil. Aralarında çok büyük fark yok. Zaten Vitor Pereira da sezon başında kalecilerle toplantı yapıp hangisinin nerede oynayacağını kararlaştırdıklarını söylemişti. Yarın da Fabiano oynayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Beğenmediğin portekiz sıralamada bizden daha önde iyi kura dediğimiz takımın final oynamışlığı var madem karşılaştıracaksın bunları da ekle. Yenilecek golleri ikisi de yiyor zaten. İkisinin de handikapları var ama ilk mesajımda dediğim gibi hangisinin oynadığı ne takım için ne skor için bir şey değiştirmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XEelia kullanıcısına yanıt
    Daha iyi daha kotu birsey demedim nerden cikardin bunu? Sadece 1 2 takimin ligi domine ettigi ve diger takimlar ile makasin acik oldugu bir lig bu konuda bizim ligimizden ondeler. Kalite basari vs kiyaslamiyorum. Volkan kiyaslamayi gectim bir kac gomlek daha ustte bir kaleci. Evet 2 sininde handikaplari var ama Volkanin maci tek basina kazandiracak potansiyeli de var bu portekizli de yok malesef...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavas yavas havaya girelim beyler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarı finale çıktığımız sezondaki heyecan var yine içimde. Rüyalarıma bile girmeye başladı maç 2-0 kazanıyorduk. RvP gol atıyordu.
    Sabah'ın 7'sinden beri marş dinliyorum çaktırmadan
    Bu sene daha ileri gidebiliriz umarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.